Počítačový časopis ?!

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Linkman napísal:Kým SCORE čítaju seriozny čitatelia LEVEL deti čo chcú hrať :)
Len ma mrzí že cena Score dost stupla (stare dobre časy ked stal 75 Sk)
Nemyslel si to naopak? :?
Kup si cislo score a levelu a porovnaj vlastnosti oboch casopisov, nevravim ktory je lepsi a ktory je horsi ale myslim ze citatelia oboch stran sa zhodnu. ze oba maju jasne crty a to co si napisal ty im uplne odporuje. Ja kupujem level, ked sa nudim tak uvazujem ci kupit score alebo Woloviny bez ofiny, akurat ze k tym nedostanem plnu hru :roll: Nemienim sa s nikym hadat ani na nikoho utocit ale Score je proste nadnesenejsi, viac sa na nom pobavis etc. zatial co level je z vacsej casti mysleny trocha vaznejsie, ma informativnejsie recenzie ktore ti vsak mozu prist suche, + mam velmi rad tie uvahy od Rybky. A citatelia score nemozu popriet fakt ze level mal 90% roznych veci ako dvd, neskor dl dvd, potom zasa 2x dl dvd, a "TV spravodajstvo" etc. ako prvy, az potom si score povedalo ze sa musi dorovnat...

2Kelusko: S tebou nema zmysel diskutovat lebo to proste nieje mozne, po precitani tvojich prispevkov mi prislo celkom jasne ze sa svojimi nazormy blizis k idiotovi, ziadne fakty, len bezcielne a hlupe osocovanie druhej strany a stale to iste dookola :? Neuraz sa, je to moj nazor a vedz ze nestojim o to aby si mi odpovedal, proste si moje prispevky nevsimaj...

Btw Level teda kupujem pravidelne asi 3 roky, score kupim tak raz za dva mesiace...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

heh no score som kupoval asi rok od nejakeho 97, prakticky celu eru karciho papika, celkom sa mi to pacilo ale jak sa tam vratil andrew a ice tak som sa na to vysrau lebo to bars drahe zacinalo byt. potom este gamestar bo bol pekne lacny ale uz som vyrastol z toho, teraz investujem do piva a tak. hry hravam prakticky tie iste co v tej dobe.

z pc casopisov nekupujem ziaden, co treba najdem na nete.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Gangy napísal:Nemyslel si to naopak? :?
2Kelusko: S tebou nema zmysel diskutovat lebo to proste nieje mozne, po precitani tvojich prispevkov mi prislo celkom jasne ze sa svojimi nazormy blizis k idiotovi, ziadne fakty, len bezcielne a hlupe osocovanie druhej strany a stale to iste dookola :? Neuraz sa, je to moj nazor a vedz ze nestojim o to aby si mi odpovedal, proste si moje prispevky nevsimaj...

Btw Level teda kupujem pravidelne asi 3 roky, score kupim tak raz za dva mesiace...
Hmm,a preco sa nema zmysel bavit... Mozno,ano pisal som to dost hlupo,ale bpol som pod vplyvom emocii:) a neurazil som sa btw... Inak k tomu ze pisem zvasty a osocovanie (sice neviem na koho to osocovanie) Ale to nejsu zvasty ale proste moj subjektivny nazor na Level,ktory mi proste moc nedava,nemam rad ich styl pisania,a vobec moc sa "z toho" nedozviem a podobne,a nazor sa nezhoduje s tvojim sak 100 ludi 100 chuti si myslim... Aj tie fakty a podobne pre mna je fakt ze SCORE je pre mna zaujimavejsie,a myslim ze keby nebola mini verzia (level) tak by tomu aj predajnost nasvedcovala... Jo a ten idiot byt nemusel :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nemusel, aspon vidis ze nie kazdemu sa tvoj nazor musi pacit a tak sa da vyjadrit aj inteligentnejsie. Ty mas radsej Score a ja Level, nieje dovod na nadavky a na detinske poznamky ako ze rybka je pedofil etc. chapes? :wink:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

jo,ale ked on mi tak fakt pripadal :D ale jo,samozrjeme rozumiem ,tiez by sa mi nepacilo keby povedal niekto tukimu ze vyzera jak neviem co:) ... Peace :wink:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

hmm neviem preco, ale mam taky tichy pocit ze Score, Level, atd. NIE su pocitacove casopisy... to su herne casopisy - pocitacove su napr. PC Revue, PC_Space, ...

ja citavam PC Revue - podla mna ma najvyssiu uroven z tych ktore tu dostat a s obsahom som tiez spokojny
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Ja odoberám PC_space a som s ním veľmi spokojný, lebo je dobre vyvážený obsahom (testami, hrami, novinkami atď.) a proste som si už naň zvykol
Napísať odpoveď