Ahojte, s kamošom chcem hrať cez hamachi COOP všetko fičí. Ja vytvorím hru on sa pripojí a zapnem misiu, ale vtom po krátkej dobe ma vyhodí z misie iekedy aj kamoša? Čo je stým viete mi pomôcť? Pls
Fata! ChaoS napísal:Ahojte, s kamošom chcem hrať cez hamachi COOP všetko fičí. Ja vytvorím hru on sa pripojí a zapnem misiu, ale vtom po krátkej dobe ma vyhodí z misie iekedy aj kamoša? Čo je stým viete mi pomôcť? Pls
Prezrel som celú hru a to PING som našiel len na jednom mieste, ak dám pripojiť sa k hre tak tam hľadá hry a tam ore je aj PING, ale keďže nebola žiadna hra tam tak som sa nevedel dozvedieť, že aký je PING, ale s kamošom sa dnes nato kuknem, len mám otázku. Ak bude vysoký ten PING nevieš, že kde by sa to dalo zmenšiť alebo čo treba spraviť aby to bolo menšie?
neviem co znamena slovo púlne ale ked hrate cez net a mas pomale pripojenie tak preto, alebo ti bezi vela vselijakje p2p havede na pozadi pozatvaraj vsetky programy co daco tahaju z netu a tak hraj
No ja mám net 128KBs a uplaod 32KBs, ale kamoš má okolo 20KBs a uplaod neviem, ale zas keď hráme na versus cez LAN tak nič, v pohode, ale keď hráme COOP cez LAN tak to sa už časom vypne. Ke´d som mal grafiku naplno hneď na začiaktu ma vyhodilo, ale keď som dal dole tak o niečo neskôr. Ja neviem čo je stým, ale asi ten net. Síce na versus je aj PING menej. Okolo 95, no neviem či je to málo.
Dobre tak už viem kde je chyba. V hre! Čítal som článok, že 80% hráčom to isté robí a na ubi.com sa veľa ľudí sťažuje, že im to nejde tak ako by malo! Takže je zle naprogramovaná hra. No škoda.
Fata! ChaoS napísal:Dobre tak už viem kde je chyba. V hre! Čítal som článok, že 80% hráčom to isté robí a na ubi.com sa veľa ľudí sťažuje, že im to nejde tak ako by malo! Takže je zle naprogramovaná hra. No škoda.
presne tak ... ej to zabugovane ako svina furt to vyhadzuje ...