Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
musim sa pridat .. suhlaism s tebou uplne.. co uz je to vselijak .. ale co narobis s tou nasou politickou kulturou.. nasi nepochopili este ze politicke body sa uz na kydani prilis nedaju nachytat. Ale dnes by som ocenil v dnesnom Na telo diskusiu Kukana a tej zenskej.. nechcem skomolit meno ale bola z HZDS to bola diskusia na urovni tak to ma vyzerat.. opozicia musi vecne ale co je najdolezitejsie diplomaticky a urcitej politickej vyzretosti kritizovat upozornovat navrhovat a pod. a hlavne Slovensko musi mat jednotne stanovene priority a nech je uz pri moci kto kolvek tak nie ze pride a povie vsetko predtym je zle .. nech je pri moci lavica ci pravica iked tieto pojmy sa uz nedaju pouzivat / kto sa rozumie vie o com hovorim / vzdy musi byt rovnaky ciel len mozno kazdy pouziva ine nastrojedeblasco napísal:v podstate s tebou suhlasim holubar, len ja sa tomu necudujem... udelom opozici na slovensku je kydat... za kazdu cenu
spomente si co vsetko vytahoval fico na predchadzajucu vladu... a minuly tyzden pociatek sam povedal ze sk eko je z makroekonomickeho pohladu je nastartovane dobre...
mne sa najviac na akejkolvek kritike nepaci to ze kazdy je schopny kritizovat druhych co robia zle ale ani jeden clovek zatial neprezradil ako sa to ma robit... konstruktivne navrhy absolutne chybaju...
ja ako clovek co si zaraba sam na seba som nuteny nielen nieco zkritizovat a odsudit ale aj navrhnut riesenie, bez toho su moje vyroky akurat tak platne jak mrtvemu zimnik...
-
canopus
Addict
a hlavne ten debilek Miklos od modrych mumakov,si zistite za kolko boli predane pod Slovenske Elektrarne, a dokonca vynosy z Vodneho Hospodarstva Gabcikovo,do boha s SDKU a spol,uz som to tu rozoberal,hlavne Novy Cas si robil srandu po volbach,na kazdej strane s tym benzinom,ze kedy zlacnie,co som si kupil auto pred skoro 4 mesiacmi isla cena benzinu dole cca 5 Sk,ale tie SE tym debilom v zivote nezabudnem,zmagoreny MIKLOS aj s tou jeho debilnou financnou politikou,ze odkial mal on vediet,ze ceny elektriny pojdiu hore ked sme prave redavali SE,hlavna vec ze to vedeli Enelaci,CEZ aspol,
som rad ze som volil co som volil
som rad ze som volil co som volil
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Jednoznačne by som Volil Stranu Smer - SD a volil by som ju aj preto,že je mojou NajoblubenejšiouStranou Od Roku 2000 a žiadnu inu do buducnosti len tak lahko menit nebudem,ktoru by som mal volit a SDKU už tobož Nie!!!
Strana Smer - SD je ta Najlepšia Strana pre Všetkých Obyčajných ludi a takysto aj pre Vysoko Vzdelaných Ludi.A to čo bol Sluboval Mikuláš Dzurinda a jeho Vláda tak to nebolo nikedy splnene a to napr : vid : 2 x Platy z roku 1998.Slubovali to len preto aj ked Vedeli,že sa to nebude dat asi aj reálne splnit aj preto,aby mohli na určitý čas z politky odstavit Vladimíra Mečiara čo urobil pre SR velmi vela v 90 rokoch.Ale nakoniec sa im to aj tak nepodarilo a vrátily sa presne o 8 rokov do vlady z jeho stranou LS - HZDS a plus SNS.Tato Koalícia čo je momentálne v Národnej rade je Perfektna a Sympatie k nej stupaju u obyčajnych Ludi den za dnom čoraz Viac.A takisto aj u Mna.
Strana Smer - SD je ta Najlepšia Strana pre Všetkých Obyčajných ludi a takysto aj pre Vysoko Vzdelaných Ludi.A to čo bol Sluboval Mikuláš Dzurinda a jeho Vláda tak to nebolo nikedy splnene a to napr : vid : 2 x Platy z roku 1998.Slubovali to len preto aj ked Vedeli,že sa to nebude dat asi aj reálne splnit aj preto,aby mohli na určitý čas z politky odstavit Vladimíra Mečiara čo urobil pre SR velmi vela v 90 rokoch.Ale nakoniec sa im to aj tak nepodarilo a vrátily sa presne o 8 rokov do vlady z jeho stranou LS - HZDS a plus SNS.Tato Koalícia čo je momentálne v Národnej rade je Perfektna a Sympatie k nej stupaju u obyčajnych Ludi den za dnom čoraz Viac.A takisto aj u Mna.