"Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
puls
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa puls »

problem by mi to nerobilo ale keby si vydel moje "krasne"spoluziacky
tak asi v tom by bol problem
pidrik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pidrik »

puls napísal:problem by mi to nerobilo ale keby si vydel moje "krasne"spoluziacky
a ty si krasny? :D
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

8) neviem ,mne sa to zda blbe, treba to brat tak ,ze : " nic netrva vecne"
a ak si chodil(a) zo spoluziakom/ckou a sa rozidete ,a hmmm nemusi to byt vzdy v dobrom :roll: moze to byt v triede dusno :twisted: ,,,

P.S nekecam do vetra ,som jednoznacne proti :!:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

puls napísal:problem by mi to nerobilo ale keby si vydel moje "krasne"spoluziacky
tak asi v tom by bol problem
a sebakritika je kde??? co ked si to iste hovoria tvoje "krasne" spoluziacky o tebe?? (fakt sebakritika nezaskodi... :) )

a ontoppic...

nemam nic proti tomu, sak neni naskodu, ked ste spolu prakticky minimalne polovicku kazdeho dna... :) (po cae to zacne liezt na nervy ale... :D)
vilden111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa vilden111 »

paci sa mi jedna baba, ale ja neviem co ako si ju mam ziskat aby som nebol trapny....strasne sa mi paci a zatial sa iba zdravime....aj to sa vidavame iba v skole ...takze co jej povedat aby to ale nevypadalo tak ze s nou hned cem chodit cO????
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

vilden111 napísal:paci sa mi jedna baba, ale ja neviem co ako si ju mam ziskat aby som nebol trapny....strasne sa mi paci a zatial sa iba zdravime....aj to sa vidavame iba v skole ...takze co jej povedat aby to ale nevypadalo tak ze s nou hned cem chodit cO????
No klasika- rozvinúť konverzáciu... Po pozdrave sa niečo spýtať- napr Booha aj ty máš dnes 8 hodín? na skapanie... Alebo aj ty si bola cez víkend tam a tam?... Fakt hocičím,
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Hej hej, dá sa hocičím, no hodne to závisí aj od veku a od tvojej asertivity :)
Avicularia
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Avicularia »

Chodit som nechodila. Ale bola som do jedneho spoluziaka velmi zalubena. On sa to dozvedel. Povedal mi, ze ma berie len ako dobru kamaratku. Po urcitom case som na neho zabudla. No a teraz sme skvely kamarati. Je to jeden z najlepsich kamaratov.
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

no osobne si myslím ze by to nemal byt problem....ale dost zalezí aj od osobnosti cloveka....a od kolektívu triedy...pretoze ten vie byt niekedy velmi nepríjemny :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

vilden111 napísal:paci sa mi jedna baba, ale ja neviem co ako si ju mam ziskat aby som nebol trapny....strasne sa mi paci a zatial sa iba zdravime....aj to sa vidavame iba v skole ...takze co jej povedat aby to ale nevypadalo tak ze s nou hned cem chodit cO????
V prvom rade koľko máš rokov? hh.. lebo mne to pripomína časy ked som mal tých 10 rokov
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pff viete čo ludia... niečo vám poviem v tejto téme diskutujú dva typy ludí:
1.) je ten čo vie oddeliť srdce od mozgu a rozmýšlajú logicky a tý to berú do pohody.. lebo po rozchode (samozrejme ked tam bola láska) to kur*a bolí a ked si človek dokáže uvedomiť v hlave pár vecí tak je to vpohode a dokonca sa s tým človekom dalej stretáva (síce už iba ako kamaráti)a je im spolu dobre (samozrejme treba si všetko povedať ale totálne všetko a nebáť sa toho.. možno si pri tom porevete ale je ok- pomáha viem)
noa ten druhý?
2.) ludia čo nevedia vo vzťahov používať rozum-- tí to berú tak že ked sa s človekom rozídu tak sa musia nenávidieť a neviedia spolu vydržať v jednej miestnosti - tak týmto prajem len veľa štastia v živote
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

triple napísal:...
Jedna otazka chodil si ti uz zo spoluziackou ?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Jedna otazka chodil si ti uz zo spoluziackou ?
jo... ale zase to bolo vpodstate sme boli ešte mladí obaja... ale teraz sme spolu vpohode kamaráti
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

jin napísal:Hej hej, dá sa hocičím, no hodne to závisí aj od veku a od tvojej asertivity :)
Cos tym ma spolocne asertivita???

PS. jasne, ze da, v triede mame viac parikov
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

2 Triple: Kolko si mal rokov ked si chodil so spoluziackou ? U nas spolu chodili iba zo zaciatku neskor uz nie by mi to prislo divne viac mi su kamosky ako frajerky neviem ci by som ich dokazal mat viac rad nez kamaratky. Jednoducho by mi prislo luto ak by nam to nevyslo aaa po druhe by sa na to furt spominalo. Takze asik tak.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:2 Triple: Kolko si mal rokov ked si chodil so spoluziackou ? U nas spolu chodili iba zo zaciatku neskor uz nie by mi to prislo divne viac mi su kamosky ako frajerky neviem ci by som ich dokazal mat viac rad nez kamaratky. Jednoducho by mi prislo luto ak by nam to nevyslo aaa po druhe by sa na to furt spominalo. Takze asik tak.
jo ale sme preboha ludia a máme dar reči takže všetky problémy si vieme porozprávať a ptom je to vpohde nie? takže ked sa s niekym rozídeš v dobrom tak neni problém a ked sa rozídete v zlom tak netreba dávať tomu druhému na javo že ma to serie alebo čo ...(ak ho ceme nasrať - čo je podla mna zbytočné) tak asi to ho najviac naserie že nás nevidí trápiť sa v sračkách ale bude vidieť že sme wpohode.. ale to som už trošku odbočil
Proste celé čo som písal je o tom že ked si vhlave uvedomíme veci tak všetko je vpohode (predsa mozog riadi všetko - metaforicky aj srdce)
Jaj a zaboudl som.. mal som nejakých 15-16 vtedy? proste prvák
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

podla mna BLBOST ja si myslim :? :aasmile2:
nevim preco :agent:
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Ja by som zo svojím spolužiakom chodiť nechcela.Keby vám to vydrží aspon tie štryri roky(predpokladám že si na strednej) tak pohoda.ALe čo ak sa rozídete skôr????Nebude ti blbé sa snou stále stretávať??No mne by to bolo divné.Ale šak je to čiste len na tebe či to chceš abo nie :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to je dost blbe nielen so spoluziackou,ale aj vramci skoly. teda ak je ta skola mala a ta druha polovica je este aj na tej istej chodbe...
Mick
Amateur
Amateur

uf

Príspevok od používateľa Mick »

ja som chodil rok...a potom sme sa rozisli, aj ked nie z toho, ze sme boli dost spolu :cry:
Napísať odpoveď