COMPUTER VS NOTEBOOK
COMPUTER VS NOTEBOOK
Chcem sa spitat co sa oplati viac bezne PC alebo notebook.viem ze to zavisi na tom co na nom chem robit. CHCEM sa spitat ci by mi na notebooku stihali najnovsie hry. Mam na vyber kupit si notebook za 60 000 a normalny PC za 40 000 .. co by ste mi poradili ??
-
nejakymarko
Addict
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sto ludi = sto chuti. Zalezi na co ten PC planujes vyuzivat, ci je ti pohodlnejsie mat notebook na stole a pozerat sa nan alebo PC. Ja uprednostnujem skor PC - velky monitor, dobre kreslo na sedenie, nohy na stol 
Za 60 tisic uz kupis dobry notebook aj s dobrou grafikou, ale aj tak to nebude to co PC, kedze mobilne procesory musia dbat na spotrebu a tym klesa aj vykon. Preto aj notebook nedosiahne urovne lacnejsieho PC, lebo hlavnou brzdou je procesorom, dalsi problem vidim v pomalom disku a posledny problem v grafike.
Za 60 tisic uz kupis dobry notebook aj s dobrou grafikou, ale aj tak to nebude to co PC, kedze mobilne procesory musia dbat na spotrebu a tym klesa aj vykon. Preto aj notebook nedosiahne urovne lacnejsieho PC, lebo hlavnou brzdou je procesorom, dalsi problem vidim v pomalom disku a posledny problem v grafike.
tak ako povedal hojko, upravim ta akurat v tom ze keby som chcel dosiahnut graficky vykon notebooku za 60K staci mi na stolne PC 25 tisic aj s danouhojko napísal:Sto ludi = sto chuti. Zalezi na co ten PC planujes vyuzivat, ci je ti pohodlnejsie mat notebook na stole a pozerat sa nan alebo PC. Ja uprednostnujem skor PC - velky monitor, dobre kreslo na sedenie, nohy na stol
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
No, dovolim si moc nesuhlasit, mobilne Pentia M maju dostatocny aj herny vykon. Skor chyba je v mobilnom chipsete, ktory ma povacsinou jednokanalovy pamatovy radic a samotny chipset nic moc priepustnost. Ako prvu brzdu notebooku by som videl HDD, potom chipset a VGA, kedze mobilna > nizke takty, menej VRAMhojko napísal:Sto ludi = sto chuti. Zalezi na co ten PC planujes vyuzivat, ci je ti pohodlnejsie mat notebook na stole a pozerat sa nan alebo PC. Ja uprednostnujem skor PC - velky monitor, dobre kreslo na sedenie, nohy na stol
Kup si stolove PC za 40k a nejaky notas za 20k ono jak tu bolo spomenute kolko ludi tolko chuti neviem ci sa casto stahujes alebo niesi casto doma alebo ci potrebujes s kazdeho miesta sa dostat na net alebo tak tazke povedat ale je ja by som si mozno skor kupil notas a domov by som si kupil nejaky dock
kde si napojim notas na monitor misku klavestnicu atd.. no len ten vykon je rozlicny a na co to ma byt?