222kg dieta

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

Lord_3D napísal:Juuuj ha, niekomu tu chutí až priveľmi :P

Ale vážne: toto je chorobná obezita, schudnúť neschudne, takže čaká ju už iba smrť :( no čo. Nemala sa tak prežierať !
Inak kto vie že kto za to može či jej fakt tak chutí, ale Matka ju nutila jesť...
?? myslim ze by si dala aj operacia nie??....
nutila jest? preco ?? pre tie koplexy co tu niekto pisal?? alebo preto ze v amerike davaju peniaze na take tucne deti ako u nas na slovensku na ciganov??(teda chel som povedat rodinne pridavky na deti)
pytam sa..........je v amerike nejaky prispevok na obezne deti??? fakt ze obezne....
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

lol prispevok na co ?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Aryan Angel napísal:lol prispevok na co ?
Na smrtiacu injekciu :x
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

schw33k napísal:ja len toľko - USA :)
Presne...NECH ZIJE AMERIKA :hehe: ....k teme..je to fakt nechutne...neviem si predstavit,ze by som takto dokazal zit...asi by som sa sam zo seba grcal... :smt096
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

ZitePunkom napísal:neviem si predstavit,ze by som takto dokazal zit...asi by som sa sam zo seba grcal...
to by si mal robotu na mesiac ...
to decko ma stehno hrube ako ja som cely. sila
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Cenayus napísal:?? myslim ze by si dala aj operacia nie??....
nutila jest? preco ?? pre tie koplexy co tu niekto pisal?? alebo preto ze v amerike davaju peniaze na take tucne deti ako u nas na slovensku na ciganov??(teda chel som povedat rodinne pridavky na deti)
pytam sa..........je v amerike nejaky prispevok na obezne deti??? fakt ze obezne....
davat prachy na obezne deti ? to by museli byt blbci...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: 222kg dieta

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

puls napísal:tak ty by si mal tiez trosku schudnut si myslim
Ono vieš, nieje to všetko jednoduché človek neschudne za jeden den a rozkazovat druhym aby schudli je blbost. Ide o to, či sa ten človek zbadá alebo nie. Sám to poznam nieje to lahke.
Ale 222kg dieta je uz moc no :( takeho som este ani dospeleho nevidel. Tomu dietatu uz ani liposukcia (ci jak sa to vola :D ) nepomoze.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

ETieNne napísal:Ja byť na mieste rodičov, tak žiadne, že jej chutí, dieťa má jesť veľa, ale nie tak, že bude mať 222 kg... :shock: :?
vela ale hlavne zdravo preboha sak ona zije len na debilnych americky Happy mealoch :aasmile19: . Ako ked to tej matke nevadi tak zavierat za to, ale reportaze z Noveho casu nebyvaju velmi objektivne takze si viem predstavit ze povedala trebars ze jej chuti jest a planuje s tym nieco spravit a Novy cas si to scenzuroval 8)
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

puls napísal:tak ty by si mal tiez trosku schudnut si myslim
Mas pravdu :wink:

:arrow: Ako mozete vidiet na obrazku , obvod ruky ma vacsi ako A. Schwartzeneger ... :roll: :roll: :roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

mno tu v UK si takychto sprav denne uzivam dost casto. Kolegovia kupuju dementny dennik The Sun a tam je to skoro na dennom poriadku. Nedavno tam bol 6 rocny chlapec ktory mal 24st teda zhruba 151.2kg, bolo z toho strasne Huuu, potom zacali taketo ''objavy'' publikovat skoro kazdy den...Amerika nie je jedina, tuna ked sa v sobotu prechadzate po meste, pred MCDonalds, KFC a podobnymi sprostostami su rady ludi s deckami. Za 5 libier si radsej objednam nejake to cinske jedlo a mam to zdrave aspon ako tak...ale co uz...komu niet rady, tomu niet pomoci.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

seth82 napísal:mno tu v UK si takychto sprav denne uzivam dost casto. Kolegovia kupuju dementny dennik The Sun a tam je to skoro na dennom poriadku. Nedavno tam bol 6 rocny chlapec ktory mal 24st teda zhruba 151.2kg, bolo z toho strasne Huuu, potom zacali taketo ''objavy'' publikovat skoro kazdy den...Amerika nie je jedina, tuna ked sa v sobotu prechadzate po meste, pred MCDonalds, KFC a podobnymi sprostostami su rady ludi s deckami. Za 5 libier si radsej objednam nejake to cinske jedlo a mam to zdrave aspon ako tak...ale co uz...komu niet rady, tomu niet pomoci.
no ale raz za cas (u mna 2 krat do roka) treba aj Mclenins navstivit .. :wink:
lenze to decko sunda 15 happy mealov za den .. to co uz?? :shock: sak to musi mat bud obrovsky zaludok alebo brutalne rychle travenie .. a serie minimalne 2krat denne :roll:
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

nErD. ' z napísal:Ono vieš, nieje to všetko jednoduché človek neschudne za jeden den a rozkazovat druhym aby schudli je blbost. Ide o to, či sa ten človek zbadá alebo nie. Sám to poznam nieje to lahke.
vies ja nikomu nic nerozkazujem ja som len povedal ze si myslim ze by mat trochu schudnut a nemal by schudnut za jeden den ale pracovat na tom aby chudol ne priberal ja viem ze niektory ludie maju taky metabolizmus ze je to tazke ale tak tolko nejest a viac sportu
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

ja nehovorim ze ty rozkazujes, ale poznam aj vela ludi co nadávajú druhým len aby schudli a pod a k ničomu to nevedie, iba možno k anorexii...
lolop
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lolop »

akoze videl som uz vselico ale toto fakt ona za to nemoze uplne ale z velkej casti si za to moze sama
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no troska jej chuti ozaj :lol:
inak:
Obrázok
ze by amerika nebola az taka dokonala ? :P
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

qwerty-xyz napísal:Kriste pane tak toto je pecka,toto by si mali pozriet viaceri.Je to hnus.Matka asi neni celom ok,ked povie ze malickej chuti.To by som chcel vidiet ako ju vozia do skoly- vo furiku? alebo na vlecke za traktorom? :lol:
222 kil no fuj. :evil:
jj a to ma len sedem alebo sest rokov
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

tak dnes som pozrel SUPER SIZE ME! a je to fakt haluz... Kto to nevidel nech si to urcite pozirie a aspon co sa mna tyka tak aj ked ma v MacShite neuvidite velmi casto tak po tomto uz vobec a to plati aj o KFC a Pizza Hute atd....
mam nejake picsy amikov co som spravil a su viac nez XXXXL tak ak si najdem cas tak urcite uploadnem ;)
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

Explo!D napísal:aj ja rad "papam" ale nevazim 222 kg, takimto ludom uz pomaha len ta liposukcia, nemaju totiz vlastnu volu schudnut a driet sa, toto je uz vazny extrem, 222kilogramov????? :shock: boze moj, ja nemozem, strasne daco, mam taky pocit ze amici by zezrali aj drevo.
takymt ludom uz liposukcia nepomoze, zabila by ich. ak je niekto takto tucny, neprezije narkozu... naozaj jedine riesenie je dieta.
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

ja len toľko,,američania :roll:
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

aspon vidiet ako niektore matky dbaju o zdravie svojich deti..ja osobne byt jej matkou okamzite by som s tym nieco robila a nepozerala sa ako moje dieta sa prakticky "uziera" na smrt..ale v USA je vsetko mozne :?
Napísať odpoveď