Nosíte strojček?
no nosila som ale len nocny,nie taky fixny na zuby ci jaky...nosila som ho dobrych 5 rokov(ale uz ho nenosim tiez dobrych par rokov)..vsetko bolo v pohode teraz mam pekne zuubky
..asi najhorsie boli odtlacky ked vam davaju do ust tu plastelinu,mne ich robili dva krat lebo som mala dva rozne strojceky....hnus...
-
JohnFrusciante
Star
-
Step256
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
hmm no ja som mal aj nocny a ako ste sa uz vyjadrili lietalo to kade tady takze to nemalo ziadny vyznam asi pred rokom a pol som presiel na fixny strojcek hornej casti churpu
ale tak v poho uplne mi to nevadi som si zvykol atd.. proste ja to beriem ako normalnu vec i ked ma vie niekdy dorazit hlasky niektorych ludi a jeden profesor sa v tom priam vyziva ale tak hned ho sklidnim nemoze si dovolovat co len chce... ale tod moj nazor resp. odpoved ano mam aj nosil ... 
-
JohnFrusciante
Star
-
zdravotnik
Light Professional
Tak od dnes som sa pridal do klubu s fixným strojčekom hornej časti chrupu. Čaká ma 1,5-2 roky s ním, tak sa musíme skamarátiť
Chcel by som sa opýtať, ako ste obmedzili stravu. Ako ste zmenili štýl čistenia zubov a tak
Lebo iní to je, keď Vám to povie doktor a iné, keď sa opýtate tých, čo to už mali/ majú
Ďakujem
Chcel by som sa opýtať, ako ste obmedzili stravu. Ako ste zmenili štýl čistenia zubov a tak
Mal som fixný viac ako 2 roky (strašné). V strave som sa vyhýbal napr. orechom a pod. veciam, lebo po ich rozžutí sa ti môže odlepiť časť strojčeka. Nie je to nič strašné, ale potom by si sa musel zbytočne sa naháňať k zubárke. Okrem toho som nežul žuvačky.zdravotnik napísal:Chcel by som sa opýtať, ako ste obmedzili stravu. Ako ste zmenili štýl čistenia zubov a tak...
Zuby som si čistil obyčajnou kefkou, len si treba dať pozor aby to bolo vyčitené riadne. Tie "kefky na strojček" nepoužíval vôbec.
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam asi pol roka trvaly strojcek. Stravu neobmedzujem a tych milion niti a medzizubnych ko.otin co som dostal som ani nevytiahol z puzdrazdravotnik napísal:Tak od dnes som sa pridal do klubu s fixným strojčekom hornej časti chrupu. Čaká ma 1,5-2 roky s ním, tak sa musíme skamarátiť![]()
Chcel by som sa opýtať, ako ste obmedzili stravu. Ako ste zmenili štýl čistenia zubov a takLebo iní to je, keď Vám to povie doktor a iné, keď sa opýtate tých, čo to už mali/ majú
Ďakujem
Ja som mal pokus o nosenie, bol to fixny a mal som ho mat rok, ale po asi 3mesiacoch mi ho dali dole...mal som ho na spodnych zuboch, a problem bol v tom, ze ja mam tak dejabarany chrup a sanku, ze horne zuby mam v predkuse....cize ked zavriem usta, prekryju mi spodne...tym padom som si stale oddrbkaval tie casti zo zubov....a kazdy tyzden som bol u zubarky, vtedy to stalo asi 150sk za prilepenie na novo....a asi po 4krat co som bol lepit na novo, mi to dala dole, a vratila peniaze.
Inac, teraz po niekolkych rokoch si zacian muvedomovat, ze zubty mam este horsie, a uz by mi trebalo aj na dolne aj na horne asi. No mam smolu, ze si to nemozm dovolit z vyssie uvedeneho problemu....
Inac, teraz po niekolkych rokoch si zacian muvedomovat, ze zubty mam este horsie, a uz by mi trebalo aj na dolne aj na horne asi. No mam smolu, ze si to nemozm dovolit z vyssie uvedeneho problemu....