pasta na procak
-
Hip-hoper
Star
- Kontaktovať používateľa:
pasta na procak
Zajtra mi dojde pc( no komponenty) a chcem vediet, ci mam dat pastu na procesor ide o AMD AM2 4200+ BOX EE. Cital som ze zvykne tam byt aj teplovodiva guma a ze tu mam dat dole a dat pastu. Ale som zase aj nekde pocul, ze ked to je boxovany, ze nic netreba len ho nainstalovat... pls nejake rady?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Hip-hoper
Star
mno ja pastu nemal, tak som to dal s tou gumou. Ked mi ide muzika, surfujem tak ma procak okolo 25 stupnov. Ked hram CS, tak okolo 35 stupnov. Takze myslim, ze zatial mi pastu davat netreba. Ale neskor mozno damvikki napísal:No fruxo a hojko mju pravdu. Ta guma nestoji za nic. Potom preco sa prehrevaju procaky. Mne sa tez prehrieval dal som dole tu gumu a nasadil bez pasty len vtedy sa mi znizila teplota o niekolko stupnov. Cakam kim mi dojde pasta zatial komp nepouzivam moc. Pasta je lepsia....
edit// horsie to je s grafikou, mozno budem musiet dokupit lepsi chladic, lebo ma od 60-80stupnov
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
25 stupnov ? nehnevaj sa ale vy doma nekurite ? sak pomali 20 - 24 stupnov musis mat v izbe len... takze ta teplota ze 25 stupnou je dost nerealnaHip-hoper napísal:mno ja pastu nemal, tak som to dal s tou gumou. Ked mi ide muzika, surfujem tak ma procak okolo 25 stupnov. Ked hram CS, tak okolo 35 stupnov. Takze myslim, ze zatial mi pastu davat netreba. Ale neskor mozno dam
edit// horsie to je s grafikou, mozno budem musiet dokupit lepsi chladic, lebo ma od 60-80stupnov
-
Hip-hoper
Star
nevem, ja som nic neprerabal, nenastavoval inak(vsetko default), mam aj CoreTemp a ten ukazuje tiez okolo 30 stupnov.Shark NX napísal:Hip Hoper alebo zle nakonfigurovane Cidlo alebo ti to meria Na doske Tranzistorom nie diodou .... ja som mal P4 2.4GHz NW na celomedenom chladici ... ked som nic nerobil ... tak som mal okolo 30C a v zatazi max 40C ale to bol extrem cize mas jednoznacne zle nakalibrovane Teplotne Cidlo
tak ako mam potom nakonfigurovat to cidlo, aby meralo dobre?
-
Hip-hoper
Star
takze este som pridal jeden screen
tento uz je vazne slusny

takze, ake programy mi prave bezali? Firefox, Servant salamander, Bearshare, BitSpirit, Evil player, NOD32, Kerio, QIP, DynAdvance notifier, nejaka utilita od ATI a samozrejme ze Everes
pc mam zapnute asi 2hodiny, vetram, cize okno v izbe je otvorene, na bedni mam teplomer a ukazuje 19stupnov, bocnica ako stale nie je
*kable v bedni som ulozil, pozastrkaval kde sa dalo a poskryval ich, az na SATA kabel, ktory odstava... mozno aj to pomohlo nizsej teplote

takze, ake programy mi prave bezali? Firefox, Servant salamander, Bearshare, BitSpirit, Evil player, NOD32, Kerio, QIP, DynAdvance notifier, nejaka utilita od ATI a samozrejme ze Everes
pc mam zapnute asi 2hodiny, vetram, cize okno v izbe je otvorene, na bedni mam teplomer a ukazuje 19stupnov, bocnica ako stale nie je
*kable v bedni som ulozil, pozastrkaval kde sa dalo a poskryval ich, az na SATA kabel, ktory odstava... mozno aj to pomohlo nizsej teplote