pinacolada napísal:tak nech si kazdy povinne otaguje svoj avatar a bude po problemoch
Ja som to teraz skúšal a neviem to urobiť ....Keď si otvorím avatar v Malovaní tak mám čierne pozadie!!!Ale zatiaľ to nie je povinné si ho otagovať, že
Digital6 napísal:Ja som to teraz skúšal a neviem to urobiť ....Keď si otvorím avatar v Malovaní tak mám čierne pozadie!!!Ale zatiaľ to nie je povinné si ho otagovať, že
Malovanie nepodporuje priehľadnosť. Skús niečo iné (Gimp, Photoshop..).
A otagovať avatar nie je povinné.
Skolacik napísal:Ako je to otazka pre iny topisk, ale mozno by som skusil...co by tam malo byt?
Davam vam volny vyber inac to by nemalo chybu taka tema ze kto spravi pebovi najkrajsi avatar anketa
1. miesto ....5 k+
2. miesto.....3 k+
3 miesto .....1 k+
P3Bo napísal:Davam vam volny vyber inac to by nemalo chybu taka tema ze kto spravi pebovi najkrajsi avatar anketa
1. miesto ....5 k+
2. miesto.....3 k+
3 miesto .....1 k+
//2 audiotrack : ja som o to nestal otazku som polozil este predtym a myslel som to viac menej ako vtip. No neskor som to zobral ako normalnu vec. Takze prepac
2 all : ak niekto chce riesit nieco ohladom avatarov tak ma kontaktujte cez ss ale momentalne na mojom avatare pracuje uz uplink....
na úpravu avatarov je tu téma, na ktorú vám frikso poslal link. Ešte raz sem niekto pošle návrh na avatar a tému zamknem. Malo sa tu riešiť problém duplicitných avatarov a nie súťažiť o karmu