Dufam ze mi nešibe
Dufam ze mi nešibe
Mam jeden problem uz som spominal to dievca co sa mi tak hrozne paci v inej teme stale ked ju stretavam tak k nej nieco citim ale proste kaslem na nu niezeby mi bola ukradnuta rad by som s tym nieco urobil ale zda sa mi ze ja som jej ukradnuty takze to sa ani nezmeni a tak bude lepsie ked sa pokusim aj ja pomaly zabudnut ................. no a teraz sa dostavam k novemu problemu ako inak zas ide o dievca ale tentokrat je to dievca ktore poznam sme kamarati (inac spoluziacka tej co sa mi pacila) a akosi si zacinam uvedomovat ze k nej nieco citim neviem cim to bude mozno si poviete ze mi sibe ze sa mi pacila ina a teraz zrazu jej spoluziacka ale tak to proste je ........... minule sa ma dokonca pytala ze preco som k nej taky mily vzdy no a nepriznal som sa ze sa mi akosi zapacila len som jej sucho odpovedal ze som jej kamarat a nemam dovod byt k nej zly heh ............. ta myslite zeby som jej to mal povedat nepovie si ze mi sibe ,,,,,,,, a nechcem pokazit to ze sme aj kamarati aby sa daco neposralo ,,,,,,,,, a ma aj znamost ale nieje to nic vazne chodia spolu kratko a mi sa rozpravame o vsetko a som sa jej nato pytal a ona ze proste mi hovorila ze neni donho niejak zamilovana takze tu by nemusel byt az taky problem ..............
Ja vsádzam na otvorenosť.
Pozri, nemusíš jej vyznať lásku.
Prišiel by som za ňou a povedal : (fiktívne meno : Lenka)
Pozri Lenka, chcem Ti povedať, že viem, že sme len kamaráti a že Ty ma momentálne nemiluješ a ani ja Teba momentálne nemilujem, ale je nám spolu dobre, rozumieme si, môžeme si pokecať o všetkom, viem, že máš známosť, ale sama si povedala, že nie si do ňho zamilovaná. Preto som Ti chcel povedať, že možno by sme mohli skúsiť to trošku rozvinúť, samozrejme od kamarátstva ako teraz, lebo nechcem aby potom bolo neskoro. Ak nechceš, tak sa môžeme kamarátiť naďalej, nikomu nebude ublížené na srdci. Chcel som to len skúsiť, nič viac.
Neviem, možno veľký risk, ale myslím, že takýmto nejakým úprimným a prirodzeným prejavom by videla, že koho vlastne má za kamaráta.
Alebo sa o to môžeš pokúsiť tak, že budeš sa s ňou stretávať,ale budeš sa snažiť Váš vzťah zlepšovať, dávať jej nepriamo všetko čo potrebuje, až kým si neuvedomí, že tamtého nechce a chce Teba.
Ale keď jej to nepovieš teraz, možno ostane s Tebou len kamarátka a bude s tamtým...
No každopádne neviem koľko máte rokov, ale odhladoval by som 15-16
Veľa šťastia
Pozri Lenka, chcem Ti povedať, že viem, že sme len kamaráti a že Ty ma momentálne nemiluješ a ani ja Teba momentálne nemilujem, ale je nám spolu dobre, rozumieme si, môžeme si pokecať o všetkom, viem, že máš známosť, ale sama si povedala, že nie si do ňho zamilovaná. Preto som Ti chcel povedať, že možno by sme mohli skúsiť to trošku rozvinúť, samozrejme od kamarátstva ako teraz, lebo nechcem aby potom bolo neskoro. Ak nechceš, tak sa môžeme kamarátiť naďalej, nikomu nebude ublížené na srdci. Chcel som to len skúsiť, nič viac.
Neviem, možno veľký risk, ale myslím, že takýmto nejakým úprimným a prirodzeným prejavom by videla, že koho vlastne má za kamaráta.
Alebo sa o to môžeš pokúsiť tak, že budeš sa s ňou stretávať,ale budeš sa snažiť Váš vzťah zlepšovať, dávať jej nepriamo všetko čo potrebuje, až kým si neuvedomí, že tamtého nechce a chce Teba.
Ale keď jej to nepovieš teraz, možno ostane s Tebou len kamarátka a bude s tamtým...
No každopádne neviem koľko máte rokov, ale odhladoval by som 15-16
Veľa šťastia
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
On to aj tak nepovie presne tak lebo mu to vsetko vypadneETieNne napísal:P3Bo presne nad touto časťou som uvažoval, že ako to sformulovať aby to bolo lepšie...![]()
-
krupica_dnb
Medium Professional
Ak si je istý že je vysporiadaný s tou svojou "bývalou" a ona tiež nemá nikoho o kom sníva tak prečo nie. Ale ja by som si to RIADNE rozmyslel- kamarátstvo je veľká vec tak si ho váž, potom musíš rátať s tým že ak to nevyjde veľa vecí sa zmení...
No ale mohlo by z toho niečo byť keď si tak rozumiete, big up..!
No ale mohlo by z toho niečo byť keď si tak rozumiete, big up..!
-
Vigor
King
Tak ak si s nou naozaj vychadzas tak dobre ako vravis, nemal by byt az taky problem sa s nou o tom normalne porozpravat a vysvetlit si veci. Myslim si, ze ETieNne to napisal pekne, teda tu podstatu v tom mam na mysli. Neboj sa, ze by si stratil kamaratku, sam velmi dobre viem ze taketo veci v kamaratskom vztahu ho mozu narusit ale naopak, mozu ho dokonca aj zlepsit, aj ked z toho partnersky vztah nebude. Cize neboj sa toho...
Tak asi jej to poviem niejak pekne milo pri vhodenj prilezitosti no proste ze ju beriem viac ako len kamaratku ale nechcem nic pokazit a tak nech si to nevysvetluje zle nieco v tomto zmysle a ona je velmi dobre dievca vazne si vela povieme co inym nie heh taky spovednici navzajom a vzdy jeden druhemu poradit a pomoct ked sa daaaaa takze by to malo byt okej
-
Vigor
King
Neboj, viem si zivo predstavit vztah, ktory sa tu snazis popisat
. A stale plati co som pisal vyssie, moze to Vas vztah aj zlepsit, aj ked sa nedopracujete k partnerskemu vztahu. Holka oceni, uz len to ze k nej budes uprimny a ze pred nou nechces mat tajnosti, cim na Teba ziska mozno este iny lepsi pohlad. Cize vela stastia.
choďte v piatok do baru, opite sa a pobozkaj ju. Je to trochu drsné, ale takto môžeš najľahšie zistiť, či aj ona teba aspoň kúsok chce. Ak sa ti nepáči prvá možnosť sprav to ako napísal ETieNne. Ak sa ti ani táto možnosť nepáči lebo si hanblivý a nemáš žalúdok to povedať, skús kombináciu mojej prvej a druhej rady. A ešte je ďalšia možnosť, že začneš nenápadne skúšať ako ďaleko ťa nechá zájsť, lenže väčšinou je to dlhá cesta.
-
krupica_dnb
Medium Professional
hmm... tá prvá možnosť nie je to najlepšie- ráno keď sa zobudia a s bolesťami hlavy budú spomínať čo sa dialo večer budú si klásť otázku či to bolo len alkoholom, či by to spravili aj bez neho a len zbytočne zneistia...pinco napísal:choďte v piatok do baru, opite sa a pobozkaj ju. Je to trochu drsné, ale takto môžeš najľahšie zistiť, či aj ona teba aspoň kúsok chce. Ak sa ti nepáči prvá možnosť sprav to ako napísal ETieNne. Ak sa ti ani táto možnosť nepáči lebo si hanblivý a nemáš žalúdok to povedať, skús kombináciu mojej prvej a druhej rady. A ešte je ďalšia možnosť, že začneš nenápadne skúšať ako ďaleko ťa nechá zájsť, lenže väčšinou je to dlhá cesta.
Veď keď ste dobrí kamaráti a hovoríte si všetko tak by nemal problém vyjadriť jej aj city k nej..
Poradil som mu tak preto, lebo nechcem aby zbytočne čakal v úzadí, kým sa bude rozvíjať jej vzťah s tým druhým, keď oni dvaja si rozumejú a nechcem aby si potom búchal hlavu, že teraz už je neskoro lebo sa nerozhýbal alebo bál a ona chce iného. Myslím, že ona to pochopí a ak jej to povieš zhruba tak ako som Ti poradil, nemal by si nič pokaziť.
Krupica to s tým alkoholom vystihol
Aby jej "city" potom ten alkohol nezmiatol, keď vstane na druhý deň, a možno si v duchu pomyslí, že by aj chcela ale bude sa báť Ti to povedať, lebo si bude myslieť, že u Teba to bolo len alkoholom... 
Krupica to s tým alkoholom vystihol
-
P3Bo
Guru wannabe
Ja som to uz napisal napisem to znova
: alkohol v primeranom mnozstve dodava slabemu silu , smutnemu veselost a ustrachanemu sebadvoveru
takze neni sa coho bat ak si vypije do nalady a aj ona bude mat nieco v sebe tak myslim ze mozu zazit celkom pekny vecer.... (avsak vsetkeho vela skodi takze fakt ten alkohol iba primerane ) ....
viem, že je to hlúposť a priam opiť sa však nemusia, stačí nálada, aby sa jazyk rozviazal. A navyše sa hovorí, že opitý človek hovorí pravdu a urobí to, čo by za normálnych okolností sa bál urobiť. Od takéhoto "výletu" sa dá dobre rozvynúť následná konverzácia, keď zavoláš ráno dotyčnej, ako sa vyspala, či ju hlava bolí atďkrupica_dnb napísal:hmm... tá prvá možnosť nie je to najlepšie- ráno keď sa zobudia a s bolesťami hlavy budú spomínať čo sa dialo večer budú si klásť otázku či to bolo len alkoholom, či by to spravili aj bez neho a len zbytočne zneistia...
Veď keď ste dobrí kamaráti a hovoríte si všetko tak by nemal problém vyjadriť jej aj city k nej..
-
Te-wei
Medium Professional
No v prvom momente som sa zhrozil čo mu to radíš. Nič v zlom ale povedať babe "a že Ty ma momentálne nemiluješ a ani ja Teba momentálne nemilujem" je pekne riskantne, pretože on si nemôže byť istý a ani si neni istý či tá jeho kamarátka k nemu neciti tiež niečo viace. Si predstav,že by tu bola pravdepodobnosť,že ho miluje... veď by ju týmto úplne od*je*al a to ostatne čo si písal je myslím zbytočné hovoríť, veď to oni vedia dobre obaja. A ak by chcel vedieť niečo viacej, ja by som už po svojich skúsenostiach sondoval len s nejakými uštipačnými vtipnými poznámkami na jej vzhlad, povahu, a všetko... ono tým vtipom to môže vždy napraviť, ale ak by začal s tým, že jej musí (chce) niečo povedať už bude mať aj spočiatku obavu, čo sa deje a ak náhodou jej to povie a ona na tom nebude rovnako, tak to nemá ako zahrať do out-u a vznikne zbytočná napätá situácia.ETieNne napísal:Ja vsádzam na otvorenosť.
No každopádne neviem koľko máte rokov, ale odhladoval by som 15-16![]()
Veľa šťastia
Ale s týmto druhým súhlasím, vždy vravím, že ak chceš holku získať, tak buď jej najlepším kamarátom, dokáž jej,že si tu pre ňu, že ti môže veriť, kedykolvek sa na teba obrátiť a baby toto vidia a skôr či neskôr si aj ona začne kadečo uvedomovať veď to že sa ho pýtala, prečo je na ňu taký dobrý tiež o niečom svedčí... a odpoveď by som doporučoval typu; Lebo si mi neni lahostajná a veľa pre mňa znamenáš. Je to nenásilne a garantujem,že by nad chalaniskom určite viac rozmýšlala..
Asi tak!