Nokia 8850
-
Shrekzv
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nokia 8850
Co myslite aku moze mat tento telefon cenu?.....kamos ho predava za 2000 sk ...funkcny..s novou baterkou....neni to super novy telefon...ale nema chybu
...a nepotrebujem super telefon za 10 000 ked ho nevyuzijem 
-
ezechiel88
Star
-
reno23
Guru wannabe
na to ti staci aj 3310. Tu si zozenies aj za kilo. Alebo 3510i za 800skShrekzv napísal:no pekne......inac ten telefon sa vraj tazsie zhana
..a tomu kamosovi zan chcel dat foter novy se k700i
![]()
..takze imidzovka bola..ale niekomu je aj teraz dost...a to ze je to shit....no na supet telefony dnesne nema..ale na volanie a pisanie sms staci...
-
Shrekzv
Star
no hej..ale 3510i napr je tehla....a tazkareno23 napísal:na to ti staci aj 3310. Tu si zozenies aj za kilo. Alebo 3510i za 800sk
Re: Nokia 8850
tolko ani za 8890 s titanovym krytomShrekzv napísal:Co myslite aku moze mat tento telefon cenu?.....kamos ho predava za 2000 sk
-
reno23
Guru wannabe
za 2litre si kup z bazaru k700i
http://mobil.sme.sk/bazar.asp?id=72543
alebo Nokia 6103
avizo.sk/6103 (myslim ze to je vacsia imidžovka)
http://mobil.sme.sk/bazar.asp?id=72543
alebo Nokia 6103
avizo.sk/6103 (myslim ze to je vacsia imidžovka)
ako uz pisali mnohi cenu 2000sk nema ...
pre mna je obrovska nevyhoda to ze ma strasne miniaturne tlacidla a blbo sa na tom pise ...
je to cisto image telefon a ano tazko sa zhana pretoze ten telefon uz ma nejaky ten rocik a nebolo ich predanych az tak vela usudzujem podla toho kolko stal ked prisiel na trh ...
pre mna je obrovska nevyhoda to ze ma strasne miniaturne tlacidla a blbo sa na tom pise ...
je to cisto image telefon a ano tazko sa zhana pretoze ten telefon uz ma nejaky ten rocik a nebolo ich predanych az tak vela usudzujem podla toho kolko stal ked prisiel na trh ...
tak tak .. toto je telefon do kabelky a nie pre chlapa .. ale ak niektori pani nosite kabelky nechcel som vas urazitob3l1x napísal:ako uz pisali mnohi cenu 2000sk nema ...
ano staci, ale za tie lova si najdes podstatne lepsie fony...Shrekzv napísal:no pekne......inac ten telefon sa vraj tazsie zhana
..a tomu kamosovi zan chcel dat foter novy se k700i
![]()
..takze imidzovka bola..ale niekomu je aj teraz dost...a to ze je to shit....no na supet telefony dnesne nema..ale na volanie a pisanie sms staci...