Jaký používáte Linux?
No ja som Zacal Mandrakom 10.1 . Potom som Vyskusal Suse 10 , Suse 10.1 . Neskor som sa rozhodol pre Kubuntu 6.06 ale nepacil sa mi tak som vyskusal Mandrivu 2006 , bola dost dobra nejaky ten cas som ju pouzival, Potom som Nahodil Mandrivu 2007, tiez sa mi pacila ale vyskusal som openSUSE 10.2 a ten je super , zatial ostavam pri SUSE
-
funThomasik
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
lollo
Professional
Re: Jednoznačne gentoo
iyo napísal:Jednoznačne gentoo...
Vyberiem si len to čo chcem a skompilujem si to...
Čo viac si môže človek priať...
Noo gentoo je dost tazke ale ked sa v nom vies velmi dobre orientovat tak si dobry
-
q-parser
Professional
No momentalne LEN poriadok v komunite. Na distrowatch sa objavil clanok zmienujuci sa o krize. No dufam, ze vsetko dobre dopadne.iyo napísal:Jednoznačne gentoo...
Vyberiem si len to čo chcem a skompilujem si to...
Čo viac si môže človek priať...
-
mr.fritz
Medium Star
neboj, budme optimisti, je to len docasna nezhoda vyvojarov.q-parser napísal:No momentalne LEN poriadok v komunite. Na distrowatch sa objavil clanok zmienujuci sa o krize. No dufam, ze vsetko dobre dopadne.
k otazke: GENTOO
-
q-parser
Professional
Na to jedine sa teraz spominam. Neviem si vobec predstavit presedlavat na iny system ako gentoo. Mam s nim najlepsie skusenosti a dnes som sa rozpraval s dvoma sysadminmi a ti si nevedia predstavit inu distribuciu na serveri/desktopy nez gentoo. Drzim palce. Go, Gentoo, Go!mr.fritz napísal:neboj, budme optimisti, je to len docasna nezhoda vyvojarov.
k otazke: GENTOO
Ja som po 2 rokoch presiel z gentoo na arch. Mam rad aktualny system (aktualizujem kazdy den) a prestalo ma bavit stale cakat, kym sa skonci kompilacia. S archom sa mi pracuju rovnako dobre ako s gentoo, len tam odpadlo to vecne kompilovanieq-parser napísal:Na to jedine sa teraz spominam. Neviem si vobec predstavit presedlavat na iny system ako gentoo. Mam s nim najlepsie skusenosti a dnes som sa rozpraval s dvoma sysadminmi a ti si nevedia predstavit inu distribuciu na serveri/desktopy nez gentoo. Drzim palce. Go, Gentoo, Go!
to potom viac casu stravis systemom ako realnou pracou. hracicka:)romano napísal:Ja som po 2 rokoch presiel z gentoo na arch. Mam rad aktualny system (aktualizujem kazdy den)