Status - vek.

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
bukelo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Status - vek.

Príspevok od používateľa bukelo »

Taka info otazocka, neda sa niekde do profilu zakomponovat kolonk ze datum narodenia, tak ze presny datum neuvidi nik cudzi, ale bude sa zobrazovat len vek (teda automaticky sa odpocita - ako na pokeci napriklad/ine ma nenapadlo lepsie prirovnanie), a bude zverejneny pri kazdom prispevku, trebars za pohlavim (na ten styl ako som prosil o zaradenie kolonky pohlavie).
Myslim si ze by to v niketorych temach pomohlo ozrejmit par otazok, aspon sa nebudeme navzajom pytat "A tebe je kolko rokov"...hm?.. Slo by to Hojko?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

A ako donutis uzivatela aby ho tam dal ? :shock: take nedomyslene mi to pride ....jednoducho uz len ja by som si ho tam nedal :D popripade by som si pridal vek :P
bukelo
Medium Star
Medium Star

P3Bo napísal:A ako donutis uzivatela aby ho tam dal ? :shock: take nedomyslene mi to pride ....jednoducho uz len ja by som si ho tam nedal :D popripade by som si pridal vek :P
Neurazaj sa, ale ...Ozval sa typicky curak...preco by si si mal pridat? Ked sa hambis ze si pubertak tak nepis, schovaj sa, behaj po vonku...ak sa mylim, naozaj nevidim dovod aby si si pridaval...toto mne zase pride nedomyslene....dal som podnet aj na kolonku pohlavie..aj to si si zmenil?...
//IMHO kto chce, a nehambi sa za to kolko mu je, zvereni si vek...Tvoj suhlas na to zrejme modi a admin nebudu potrebovat. Nechajme nech "jury" rozhodne :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

a vies co ti na to poviem ja ? Skus si pozriet niektore moje prispevky a povedz mi ci su nejako zaostale ?! Popripade ci ti ja ako user pripadam sprosty.... este aj dole mas polozku karma a tam mam utesene cislo ...myslim ze tu su aj uzivatelia starsi vekovo a mladsi rozumovo takze musis to aj ty brat trosku s nadhladom ja neviem ze ci by niekto respektoval moj nazor niekde v teme politika ak by sa pozrel do veku a pomyslel si ach dalsie decko ... :? Jednoducho aj ked ty vidis dake decko na ulici ktore je od teba mladsie tak musi byt rozumovo sprostejsie ? Co ak mam viac zivotnych skusenosti ako ty sam ?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

je jasne ze ked si niekto nezverejni vek tak je to nejaky holub a to cloveku dojde, a ci vo veku neklame vacsinou aj zistis od prispevkov a ich urovne
//a ked niekto sudi podla veku v politike tak je sam decko
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

existuje sposob ako uzivatela prinutit zadat si ten vek, v tom by som problem nevidel. (okrem toho, ze sa to nebude chciet nikomu kodit). skor sa mi zda problem v tom, ze si tam kazdy bude moct zadat co chce. teda 13rolcny pipik si tam zada 21 atd
bukelo
Medium Star
Medium Star

P3Bo napísal:a vies co ti na to poviem ja ? Skus si pozriet niektore moje prispevky a povedz mi ci su nejako zaostale ?! Popripade ci ti ja ako user pripadam sprosty.... este aj dole mas polozku karma a tam mam utesene cislo ...myslim ze tu su aj uzivatelia starsi vekovo a mladsi rozumovo takze musis to aj ty brat trosku s nadhladom ja neviem ze ci by niekto respektoval moj nazor niekde v teme politika ak by sa pozrel do veku a pomyslel si ach dalsie decko ... :? Jednoducho aj ked ty vidis dake decko na ulici ktore je od teba mladsie tak musi byt rozumovo sprostejsie ? Co ak mam viac zivotnych skusenosti ako ty sam ?
tym som nechcel nikoho urazit..ani podcenit...len nepochopim ludi ktory zmyslaju tak ako si spomenul...vsak nech sa ukaze aj 13 rocny ked ma co povedat k teme kde sa zhovaraju 20-30-40 ba aj 50 rocny...aj taky su tu!!!
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ja som sa neurazil ;) lenze som tym chcel povedat to ze tym ze ja nezverejnim svoj vek tak si uzivatelia vyberu podla hodnoty mojho prispevku a nie podla toho ci ho napisal starsi uzivatel ktory by mal mat viac skusenosti.
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

pozriem, vidim clovek ma 14 rokov, tak sa na jeho prispevok hodnotim uplne inym okom ako ked neviem jeho vek. a myslim ze tak polovica by si napisala skutocny vek...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Si sa k tomu nejako nevyjadril Bukelo ohladom toho ci beries nazor mladsieho uzivatela rovnako ako starsieho "skusenejsieho" (uz z prveho prispevku usudzujem ze nie )
bukelo napísal:...vsak nech sa ukaze aj 13 rocny ked ma co povedat k teme kde sa zhovaraju 20-30-40 ba aj 50 rocny...aj taky su tu!!!
a ako by to dopadlo ? Ja ti poviem ..vysmechom :( fakt akoze to teraz zhodnot nemyslim zeby tam padali nejake urazky ale jednoducho by to kazdy ignoroval...a inac co ak si dam datum narodenia 1682 ??? :D Moznosti su hociake :)
bukelo
Medium Star
Medium Star

P3Bo napísal:...
1682?...tusim sa da osetrit ze tamnedas mensi rok ako 1920..napriklad. Inac aspon ked si tam das dame tomu ako priklad, ze 30 rokov..ale vyjadrovt sa budes ako 13 rocny..neboj sa...odhalia ta..mozno nie za tyzden, ani po jednom prispevku..ale casom urcite.
no a k tomu velu..ano mas pravdu...uvahy 13 rocnych by som nebral vazne...pretoze este nevedia co to je zivot..lebo to neviem ani ja sam..ale zistujem.casom. a to nemam ani nast..a ani 30dstat...koncim VS..tak si to odrataj.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Kazda zivotna skusenost ta posuva niekam dalej teda sa neda presne urcit kedy je clovek uz uuuplne dospely a nema sa uz kam dalej rozvinut. Kazda osoba je prave svojimi zivotnymi skusenostami jedinecny. Takze ak ti poviem ze som si toho v zivote uz dost odskakal a mam nazor na niektore veci starsi na svoj vek tak to napisem a jednoducho to poviem takto povedzme ze bude status vek a budem mat zadany svoj vek (15) a bude tema o nejakej novej droge o ktorej vedia iba dalsi dvaja uzivatelia (cisto teoreticky).. ja napisem zeby si to nebral lebo ta to zabije a ten druhy ktory bude mat vo veku 20 napise ze je to neskodne .... koho pocuvnes

//tusim ze tu bola raz tema o jednom dievcati ktore v 13 rokov nasledkom neopatrnosti otehotnelo islo na potrat nasledne sa dostalo pod vplyv drog a nejakeho pasaka ...a nevedeli si s tym dat rady ani "starsi " tak mi teraz povedz ako by si si ty s tym poradil - nijak ale ked to musi riesit mlade dievca tak ho iba polutuju a vsetci sa od toho distancuju ...mudrlanti. Som tym chcel povedat ze vacsina z nas si len mysli jake to su problemy co tu riesime ale skutocne problemy su ovela vaznejsie nez si predstavujes. Tak ked na nich viem odpoved tak nechcem aby som bol ignorovany prave pre svoj vek.
bukelo
Medium Star
Medium Star

p3bo,na to mas karmu nie? daco o tom svedci nie?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak toto si nenormalne odpalil do outu :evil: odpovedz mi na otazku ...
bukelo
Medium Star
Medium Star

Co by som poradil? v 13stich otehotnelo? chcela? alebo bola znasilnena? a co policia? co robili rodicia? na co taketo problemy rozobera na fore...?na to sme slabingeri..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vek bol na fore pred rokom a pol, efekt to dobry nemalo, pretoze zrazu mala polovica fora viac ako 60 rokov.
bukelo
Medium Star
Medium Star

hojko napísal:Vek bol na fore pred rokom a pol, efekt to dobry nemalo, pretoze zrazu mala polovica fora viac ako 60 rokov.
Aha?...no blbe...tak teda nic. geriatricke forum mat nemusime z hojka :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

som tiez skor za to aby tu nebol vek lebo ti ''inteligentnejsi'' by tu mali hned moznost ''humorne'' sa realizovat a na druhej strane by to ciselko mohlo niektorych ludi ovplyvnit bez ohladu na nazor cloveka hoci aj normlany... napriklad ja mam len 16 ale ked niekedy vidim co pisu nejaki v mojom veku tak sa citim podstatne dalej... takto je to ok :wink:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

hojko napísal:Vek bol na fore pred rokom a pol, efekt to dobry nemalo, pretoze zrazu mala polovica fora viac ako 60 rokov.
Ale vtedy to bolo warez forum, myslim ze teraz je to o niecom inom...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Pretoze ty si mal 69 a byval si na novom Zelande. Vek bol fajn, pri tych, co to mali vyplnene spravne to pomohlo spravit si obraz a pri tych ostatnych vlastne tiez, len v akomsi opacnom smere, lebo to bolo kazdemu aj tak jasne.
Zamknuté