Zrušenie víz do USA

Diskusie na politické témy...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zrušenie víz do USA

Príspevok od používateľa erytrocyt »

http://spravy.pravda.sk/americky-senat- ... k_svet_p17
Čo vy na to :?: Odporúčam prečítať diskusiu k článku. Je mi lúto, že aj takýto dobytok na slovensku žije.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No je to pekný krok k zrušeniu víz, len kým sa to schváli aj na najvyšších miestach a začne jeho účinnosť, ešte si asi minimálne 2-3 roky počkáme.. :) A dovtedy sa môže stať kdečo.

Samozrejme som za zrušenie víz.. za slobodný pohyb. V tej diskusii sa mi páčila myšlienka o zavedení víz, aby sa na Slovensku udržali "mozgy". :) No určite sú aj iné nástroje na udržanie mozgov.. nie takýmito opatreniami, ale na základe dobrovoľnosti zo strany "mozgov", že im tu budú vytvorené dostatočné podmienky na realizáciu.

//Ak sa jedná o konkrétne víza pre USA, tak mne je to momentálne jedno, neplánujem tam ísť, ale človek nikdy nevie, kedy ho tam osud zaveje (súkromne/služobne, za prácou/za zábavou).. a mať opletačky s vízami? ;)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale to je take neurcite, vlk sa nasyti a koza zostane cela. kym to cele neschvali prezident tak je to len zdrap papiera. a budu musiet byt dodrzane kvoty na percento neuspesnych kandidatov.

co sa tyka diskusii: diskusie na sme, pravde a novom case nikdy neboli intelektualnim vrcholom ale len obycajnou zumpou.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, ja na to asi tolko, že do usa v živote nepôjdem, čiže je mi to absolútne jedno. toľko čo v USA sa dá zarobiť aj napr v anglicku, a tam môžem ísť na občiansky na ako dlho chcem; a v európe mi nebudú nejaký zelenáči svojvoľne čítať maily a odpočúvať telefóny, bez súdneho rozhodnutia
cibz
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cibz »

podla clanku to sice schvalil senat, ale vobec nieje iste ci sa dovtedy tj do uplneho schvalenia ,nestane nejaka hlupost co by to ztazila,ved uz nemame ANALytika mikiho ale robertka ktory sa strka kamsi uplne inam.
a pri troche smoly si mozno nejaky trafeny kongresman zacne robit popularitu na xenofobii atd.Ja viem vyzera to ako zo zleho filmu ale vsetko je mozne.A mozno si George povie ze nas vlastne nepotrebuju a pracovat mozu aj mexicania,a budeme mat figu a nie zrusenie viz.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Uz aby to bolo. Mna to nezaujima z pohladu politiky alebo prace. Konecne si budem moct vycestovat na dovolenku bez toho, aby som travil tyzdne vyplnovanim papierov a behanim po uradoch.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ešte nič nie je rozhodnute. Pokiaľ to neschváli snemovňa reprezentantov, tak sa to celé nehorazne predĺži.. Inak to vnímam pozitívne - zrušenie víz myslím bude na osoh..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kym bude zahranicna politika USA taka aka je teraz viza k nim ma fakt netrapia... skor ma teraz stvu viza do Ruska...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

tesi ma to, viza pre nasu krajinu a nam podobne aj tak otazku kontroly nevyriesia - kto chce skodit a ma peniaze, sa dostane do akejkolvek krajiny.
Napísať odpoveď