Čo vy na to
Zrušenie víz do USA
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zrušenie víz do USA
http://spravy.pravda.sk/americky-senat- ... k_svet_p17
Čo vy na to
Odporúčam prečítať diskusiu k článku. Je mi lúto, že aj takýto dobytok na slovensku žije.
Čo vy na to
No je to pekný krok k zrušeniu víz, len kým sa to schváli aj na najvyšších miestach a začne jeho účinnosť, ešte si asi minimálne 2-3 roky počkáme..
A dovtedy sa môže stať kdečo.
Samozrejme som za zrušenie víz.. za slobodný pohyb. V tej diskusii sa mi páčila myšlienka o zavedení víz, aby sa na Slovensku udržali "mozgy".
No určite sú aj iné nástroje na udržanie mozgov.. nie takýmito opatreniami, ale na základe dobrovoľnosti zo strany "mozgov", že im tu budú vytvorené dostatočné podmienky na realizáciu.
//Ak sa jedná o konkrétne víza pre USA, tak mne je to momentálne jedno, neplánujem tam ísť, ale človek nikdy nevie, kedy ho tam osud zaveje (súkromne/služobne, za prácou/za zábavou).. a mať opletačky s vízami?
Samozrejme som za zrušenie víz.. za slobodný pohyb. V tej diskusii sa mi páčila myšlienka o zavedení víz, aby sa na Slovensku udržali "mozgy".
//Ak sa jedná o konkrétne víza pre USA, tak mne je to momentálne jedno, neplánujem tam ísť, ale človek nikdy nevie, kedy ho tam osud zaveje (súkromne/služobne, za prácou/za zábavou).. a mať opletačky s vízami?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ale to je take neurcite, vlk sa nasyti a koza zostane cela. kym to cele neschvali prezident tak je to len zdrap papiera. a budu musiet byt dodrzane kvoty na percento neuspesnych kandidatov.
co sa tyka diskusii: diskusie na sme, pravde a novom case nikdy neboli intelektualnim vrcholom ale len obycajnou zumpou.
co sa tyka diskusii: diskusie na sme, pravde a novom case nikdy neboli intelektualnim vrcholom ale len obycajnou zumpou.
podla clanku to sice schvalil senat, ale vobec nieje iste ci sa dovtedy tj do uplneho schvalenia ,nestane nejaka hlupost co by to ztazila,ved uz nemame ANALytika mikiho ale robertka ktory sa strka kamsi uplne inam.
a pri troche smoly si mozno nejaky trafeny kongresman zacne robit popularitu na xenofobii atd.Ja viem vyzera to ako zo zleho filmu ale vsetko je mozne.A mozno si George povie ze nas vlastne nepotrebuju a pracovat mozu aj mexicania,a budeme mat figu a nie zrusenie viz.
a pri troche smoly si mozno nejaky trafeny kongresman zacne robit popularitu na xenofobii atd.Ja viem vyzera to ako zo zleho filmu ale vsetko je mozne.A mozno si George povie ze nas vlastne nepotrebuju a pracovat mozu aj mexicania,a budeme mat figu a nie zrusenie viz.