NFS: Carbon (kariera)
NFS: Carbon (kariera)
Zdravim, nevie tu niekto ci sa da kupit nove auto aj pocas kariery ??? Som uz na poslednom ostrove a moje auto sa vobec neda porovnat s autami cpu
Nasiel som v kariere moznost len predat auto, ale kupit tam nevidim... pls poradte, thx 
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: NFS: Carbon (kariera)
looooool to na akom jazdisRazeR napísal:Zdravim, nevie tu niekto ci sa da kupit nove auto aj pocas kariery ??? Som uz na poslednom ostrove a moje auto sa vobec neda porovnat s autami cpuNasiel som v kariere moznost len predat auto, ale kupit tam nevidim... pls poradte, thx
Re: NFS: Carbon (kariera)
jeeej diky... ja som uz par kol pred koncom a mam staru Mazdu RX-8 ktoru som kupil este na zaciatku hrytom.tom11 napísal:looooool to na akom jazdis![]()
vsak stlac m pocas hry ked nezavodis a tam ti ukaze obchod s autami tam zajdes a kupis
ps: a kde mam konretne to M stlacit ??? lebo ked mam zapnutu karieru kde si vyberam mapu a prerabam auto, tak tam stlacam ale nic sa nedeje
Ja som vedel ze sa tam da kupit nove auto len som nato nemohol prist kde vzhladom nato ze volnu jazdu mestom som si nikdy nedaval.... Stale som chodil do garaze a tam som si misie vyberal. Zda sa ti cudne ze som sa tak daleko dostal s Mazdou RX-8 ??? No ver ci nie, ale dostal som sa tak daleko... mal som uz prejdene 79% hry. No vzhladom na to ze som nemohol dokoncit auto ktore som si potom kupil pri konci (Toyota Lancer) tak som celu karieru zacal od znova. Ale stale nechapem preco sa neda potuningovat auto ktore si kupim neskor, no mne sa zda ze mozem si donho dat iba tu vec ktoru si s nim aj odjazdim/vyhram. Neboj sa mam uz dost vela rokov a auticka hram uz asi 9 rokov, cize veci ohladom tuningovania a orientacii v racingovkach zvladam. Mam aj konretny pripad aby som ti to viac priblizil. Zacal som hrat karieru s Mazdou RX-8, s nou som povyhraval kopu kopu pretekov a maximalne ako sa len da som si ju pretunil, myslim po technickej stranke..... cize motor, podvozok, turbo atd... No ked som uz bol na poslednej mapke cize tej celkom hore myslim ze ruzovej farby, tak som si kupil nove auto a to Toyota Supra. Ale ked som prisiel do garazu a chcel som ist na nej hoci co pomenit tak som zistil ze vsetky veci ako napriklad profi motor a vsetky vykonnejsie verzie podvozku, turba, nitra, pneumatik su zase zamknute. Ked som skusil prepnut na Mazdu tak boli normalne odomknute... cize ja si myslim ze veci ktore chces dat do konretneho auta tak s nim si ich musis aj povyhravat, lebo tie co som povyhraval s Mazdou tak som ich mohol pouzit len a len pre Mazdu "bohuzial" Frowning . No ale dalsia vec co mi nejde do hlavy to je ako si potom kupit nejake suprove auto a moct ho aj pretuningovat ked vsetko co si zarobim hned davam do mazdy a potom mi ostane velke hovno na nejaky novy sportiak. Cize musim prejst viac pretekov aby som si viac zarobil, ale potom uz poodkryvam vsetky bnusy len pre mazdu a ked kupim napriklad toyotu tak nebudem mat co vyhrat, myslim tym pozvozok, motor, turbo atd... Lebo vsetko budem mat uz odkryte ale s inym autom..... No som zvedavy ci niekto pozna spravnu odpoved a ci mi niekto poradi ako mam hrat v kariere a nejake finticky ako zarobim viac penazi pripadne 
Vopred dakujem
PS: tento text som pisal na ine forum a nechcelo sa mi ho pisat od znova aj tu, tak som ho skopiroval... ak vam niektore veci v mojom texte nebudu davat suvis, tak aby ste vedeli ze na niektore otazky som v nom odpovedal jednemu uzivatelovi
Vopred dakujem
PS: tento text som pisal na ine forum a nechcelo sa mi ho pisat od znova aj tu, tak som ho skopiroval... ak vam niektore veci v mojom texte nebudu davat suvis, tak aby ste vedeli ze na niektore otazky som v nom odpovedal jednemu uzivatelovi