Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

safan napísal:je to lepsia alternativa ako alkohol aj ked uz 2 roky nehulim som za legalizaciu
som zasadne proti legalizacii a to si sem tam dam prask, je to hlupost, ani neviete co placate, je to dobre tak ako to je
WoW
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WoW »

ganja 4 ever ...dovolit ju
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

akoze som za legalizaciu.ved zavislych od travy je ovela ovela menej(ak nejaky su) ak od alkacu ci alkoholu.
potom neboli vas na druhy den hlava,nie je vam zle,ak sa poriedne neprehulite,a tak dalej... :smt033
Aristox napísal:1.Hulici=Fetaci.Preco?Pretoze mas ovlyvneni mozog,mas stavy a pod veci...
-to je co za hlupost prosim ta.ked si nachlastany mas este viac ovplivneny mozog,motoriku a takmer vsetky schopnosti.kdesto pri huleni je to ovela individualnejsie.
alkoholik=troska

Kto pije je na tom horsie ako ten kto kury-podla mna
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

pecko napísal:akoze som za legalizaciu.ved zavislych od travy je ovela ovela menej(ak nejaky su) ak od alkacu ci alkoholu.
potom neboli vas na druhy den hlava,nie je vam zle,ak sa poriedne neprehulite,a tak dalej... :smt033

-to je co za hlupost prosim ta.ked si nachlastany mas este viac ovplivneny mozog,motoriku a takmer vsetky schopnosti.kdesto pri huleni je to ovela individualnejsie.
alkoholik=troska

ano tiez si myslim ze chlast je horsi ako ganja, ale aj tak by nepoba legalizacia rozumna
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

a preco :?:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja si myslím, že by tráva mala ostať nelegálna. Lebo keď sa zlegalizuje, tak to už nebude to pravé orechové ísť si zahuliť s vedomím, že je to zakázané :) :smt033
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

pecko napísal:akoze som za legalizaciu.ved zavislych od travy je ovela ovela menej(ak nejaky su) ak od alkacu ci alkoholu.

alkoholik=troska

lenze aby sa vyrazne prejavil alkohol na spravani treba ho vypit relativne dost, urcite nestaci jeden poharik...
priklanam sa ktomu, ze kto huli(alebo uziva akekolvek ine drogy) je uboziak ktori sa nevie zabavit bez toho a musi si pomahat takto inak je uplne neschopny alebo nie je schopny postavit sa svojim problemom a len uteka od reality(koniec koncov aj pri alkohole zastavam podobny nazor, lenze ten neovplivnuje konanie tak silno ako marihuana a akekolvek ine drogy).
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Frikso napísal:Ja si myslím, že by tráva mala ostať nelegálna. Lebo keď sa zlegalizuje, tak to už nebude to pravé orechové ísť si zahuliť s vedomím, že je to zakázané :) :smt033
ehm.. ja osobne nehulim preto aby som bol drsny rebel a kriminalnik, ale pretoze to je skvela vec... a radsej sa zbavim toho ultramegaspionskeho pocitu, ale aspon by som sa nemusel skryvat ako vrah, ked si chcem zahulit
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

dawo napísal:pocujte stale sa tu bavite o istych modeloch .. kedze grassik sa kupit neda su to tie modely nejake odrody alebo co su to tie modely :oops:
modely sa daju vysvetlit aj takto ze su to odrody marihuany napr. biela vdova,hydro , indoor tie sa este delia na ine.. outdoor tie tez sa delia.. , delia sa preto lebo nektore su silne nektore slabe..

moja skusenost s hulenim.. bolo obdobie kedy som stale hulil ale teraz mi to prichadza ako zbytocna riskantna vec..
Frikso
Darca
Darca

Frankie napísal:ehm.. ja osobne nehulim preto aby som bol drsny rebel a kriminalnik, ale pretoze to je skvela vec... a radsej sa zbavim toho ultramegaspionskeho pocitu, ale aspon by som sa nemusel skryvat ako vrah, ked si chcem zahulit
Oukej, asi máš iné zmýšlanie, tak ti to aj inak poviem. => Zakázané ovocie chutí lepšie. Kapishto, co som chcel vyjadrit? :wink:
Frankie
Medium Star
Medium Star

Frikso napísal:Oukej, asi máš iné zmýšlanie, tak ti to aj inak poviem. => Zakázané ovocie chutí lepšie. Kapishto, co som chcel vyjadrit? :wink:
proste tvoj prispevok vyznel tak trochu pseudohulicsky... a to o zakazanom ovoci beriem, ale ak ti na to pridu doma, alebo ta nahodou capnu fizli, tak neviem-neviem ci by si neol za legalizaciu...
Frikso
Darca
Darca

Frankie:Jasne, že keby ma čapli floydi, tak by som si isšiel hlavu trieskať :? Ale poznám zopár raperov, čo sa stale robia, ako su nahuleny, jeden v škole mi vysvetloval, ako hulil na nemčine - totalny luzer :lol: A sa čudujem ľudom, čo mu to žeru...
Frankie
Medium Star
Medium Star

Frikso napísal:Frankie:Jasne, že keby ma čapli floydi, tak by som si isšiel hlavu trieskať :? Ale poznám zopár raperov, čo sa stale robia, ako su nahuleny, jeden v škole mi vysvetloval, ako hulil na nemčine - totalny luzer :lol: A sa čudujem ľudom, čo mu to žeru...
hah, no tiez poznam dost takychto individui, ktori nehulia pre seba ale len aby urobili dojem..... pritom casto fajcia shity ucinkami blizke technickemu konope a o dobru vzorku nikdy nezavadili.... som sice za legalizaciu, ale takych ludi zatykat uz z principu :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Frankie napísal:proste tvoj prispevok vyznel tak trochu pseudohulicsky... a to o zakazanom ovoci beriem, ale ak ti na to pridu doma, alebo ta nahodou capnu fizli, tak neviem-neviem ci by si neol za legalizaciu...
nieje to nahodou ze ak mas u seba +- 3 jointy beru sa akoze "pre vlastnu potrebu" a nieje to trestny cin? ak ich mas viac tak ano to uz ta beru za dilera .. este neviem ci to plati aj pre neplnoletych :lol:
MurphY
Professional
Professional

dawo napísal:nieje to nahodou ze ak mas u seba +- 3 jointy beru sa akoze "pre vlastnu potrebu" a nieje to trestny cin? ak ich mas viac tak ano to uz ta beru za dilera .. este neviem ci to plati aj pre neplnoletych :lol:
vacsiu ko*ot som nepocul.. staci aj ked mas len v sluku "hasis" uz spalenu ganju.. a oni ta sudia podla toho kolko davok by sa z toho dalo urobit i ked neviem ako to robia.. po kolko atd.. proste maju na ... system
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

MurphY napísal:vacsiu kok**** som nepocul.. staci aj ked mas len v sluku "hasis" uz spalenu ganju.. a oni ta sudia podla toho kolko davok by sa z toho dalo urobit i ked neviem ako to robia.. po kolko atd.. proste maju na ... system
myslim, ze oni to urcuju podla hmotnosti (5 gramov na osobu) a ked sa to prekroci tak to uz je priestupok alebo trestny cin
MurphY
Professional
Professional

stano napísal:myslim, ze oni to urcuju podla hmotnosti (5 gramov na osobu) a ked sa to prekroci tak to uz je priestupok alebo trestny cin
blbost kludne ta moze zobrat aj za 1gram..
ale pre istotu sa spytam uja googla.. on bude vediet..
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

§ 171

(1) Kto neoprávnene prechováva pre vlastnú potrebu omamnú látku, psychotropnú látku, jed alebo prekurzor, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky.

(2) Odňatím slobody až na päť rokov sa páchateľ potrestá, ak neoprávnene prechováva pre vlastnú potrebu omamnú látku, psychotropnú látku, jed alebo prekurzor vo väčšom rozsahu.

Zdroj: Zákon 300/2005 Z.z, TRESTNÝ ZÁKON
Frankie
Medium Star
Medium Star

MurphY napísal:vacsiu kok**** som nepocul.. staci aj ked mas len v sluku "hasis" uz spalenu ganju.. a oni ta sudia podla toho kolko davok by sa z toho dalo urobit i ked neviem ako to robia.. po kolko atd.. proste maju na ... system
mojho kamosa vymakli s malym jointikom leda pre dvoch a nasili mu "prechovavanie omamnych latok na 8-9 davok (!)" takze fakt neviem podla coho to urcuju, kkti
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

takze to znamena ze narkoman je vlastne zlocinec?? to som nevedel :shock: .. nefim fakt som si myslel ze ak nici sam seba nemoze byt trestany .. haluz :lol:
Napísať odpoveď