som zasadne proti legalizacii a to si sem tam dam prask, je to hlupost, ani neviete co placate, je to dobre tak ako to jesafan napísal:je to lepsia alternativa ako alkohol aj ked uz 2 roky nehulim som za legalizaciu
Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
-
peterkozel
Medium Professional
akoze som za legalizaciu.ved zavislych od travy je ovela ovela menej(ak nejaky su) ak od alkacu ci alkoholu.
potom neboli vas na druhy den hlava,nie je vam zle,ak sa poriedne neprehulite,a tak dalej...
alkoholik=troska
Kto pije je na tom horsie ako ten kto kury-podla mna
potom neboli vas na druhy den hlava,nie je vam zle,ak sa poriedne neprehulite,a tak dalej...
-to je co za hlupost prosim ta.ked si nachlastany mas este viac ovplivneny mozog,motoriku a takmer vsetky schopnosti.kdesto pri huleni je to ovela individualnejsie.Aristox napísal:1.Hulici=Fetaci.Preco?Pretoze mas ovlyvneni mozog,mas stavy a pod veci...
alkoholik=troska
-
peterkozel
Medium Professional
ano tiez si myslim ze chlast je horsi ako ganja, ale aj tak by nepoba legalizacia rozumnapecko napísal:akoze som za legalizaciu.ved zavislych od travy je ovela ovela menej(ak nejaky su) ak od alkacu ci alkoholu.
-to je co za hlupost prosim ta.ked si nachlastany mas este viac ovplivneny mozog,motoriku a takmer vsetky schopnosti.kdesto pri huleni je to ovela individualnejsie.
alkoholik=troska
lenze aby sa vyrazne prejavil alkohol na spravani treba ho vypit relativne dost, urcite nestaci jeden poharik...pecko napísal:akoze som za legalizaciu.ved zavislych od travy je ovela ovela menej(ak nejaky su) ak od alkacu ci alkoholu.
-to je co za hlupost prosim ta.ked si nachlastany mas este viac ovplivneny mozog,motoriku a takmer vsetky schopnosti.kdesto pri huleni je to ovela individualnejsie.
alkoholik=troska
priklanam sa ktomu, ze kto huli(alebo uziva akekolvek ine drogy) je uboziak ktori sa nevie zabavit bez toho a musi si pomahat takto inak je uplne neschopny alebo nie je schopny postavit sa svojim problemom a len uteka od reality(koniec koncov aj pri alkohole zastavam podobny nazor, lenze ten neovplivnuje konanie tak silno ako marihuana a akekolvek ine drogy).
ehm.. ja osobne nehulim preto aby som bol drsny rebel a kriminalnik, ale pretoze to je skvela vec... a radsej sa zbavim toho ultramegaspionskeho pocitu, ale aspon by som sa nemusel skryvat ako vrah, ked si chcem zahulitFrikso napísal:Ja si myslím, že by tráva mala ostať nelegálna. Lebo keď sa zlegalizuje, tak to už nebude to pravé orechové ísť si zahuliť s vedomím, že je to zakázané![]()
modely sa daju vysvetlit aj takto ze su to odrody marihuany napr. biela vdova,hydro , indoor tie sa este delia na ine.. outdoor tie tez sa delia.. , delia sa preto lebo nektore su silne nektore slabe..dawo napísal:pocujte stale sa tu bavite o istych modeloch .. kedze grassik sa kupit neda su to tie modely nejake odrody alebo co su to tie modely
moja skusenost s hulenim.. bolo obdobie kedy som stale hulil ale teraz mi to prichadza ako zbytocna riskantna vec..
Oukej, asi máš iné zmýšlanie, tak ti to aj inak poviem. => Zakázané ovocie chutí lepšie. Kapishto, co som chcel vyjadrit?Frankie napísal:ehm.. ja osobne nehulim preto aby som bol drsny rebel a kriminalnik, ale pretoze to je skvela vec... a radsej sa zbavim toho ultramegaspionskeho pocitu, ale aspon by som sa nemusel skryvat ako vrah, ked si chcem zahulit
proste tvoj prispevok vyznel tak trochu pseudohulicsky... a to o zakazanom ovoci beriem, ale ak ti na to pridu doma, alebo ta nahodou capnu fizli, tak neviem-neviem ci by si neol za legalizaciu...Frikso napísal:Oukej, asi máš iné zmýšlanie, tak ti to aj inak poviem. => Zakázané ovocie chutí lepšie. Kapishto, co som chcel vyjadrit?
hah, no tiez poznam dost takychto individui, ktori nehulia pre seba ale len aby urobili dojem..... pritom casto fajcia shity ucinkami blizke technickemu konope a o dobru vzorku nikdy nezavadili.... som sice za legalizaciu, ale takych ludi zatykat uz z principuFrikso napísal:Frankie:Jasne, že keby ma čapli floydi, tak by som si isšiel hlavu trieskaťAle poznám zopár raperov, čo sa stale robia, ako su nahuleny, jeden v škole mi vysvetloval, ako hulil na nemčine - totalny luzer
A sa čudujem ľudom, čo mu to žeru...
nieje to nahodou ze ak mas u seba +- 3 jointy beru sa akoze "pre vlastnu potrebu" a nieje to trestny cin? ak ich mas viac tak ano to uz ta beru za dilera .. este neviem ci to plati aj pre neplnoletychFrankie napísal:proste tvoj prispevok vyznel tak trochu pseudohulicsky... a to o zakazanom ovoci beriem, ale ak ti na to pridu doma, alebo ta nahodou capnu fizli, tak neviem-neviem ci by si neol za legalizaciu...
vacsiu ko*ot som nepocul.. staci aj ked mas len v sluku "hasis" uz spalenu ganju.. a oni ta sudia podla toho kolko davok by sa z toho dalo urobit i ked neviem ako to robia.. po kolko atd.. proste maju na ... systemdawo napísal:nieje to nahodou ze ak mas u seba +- 3 jointy beru sa akoze "pre vlastnu potrebu" a nieje to trestny cin? ak ich mas viac tak ano to uz ta beru za dilera .. este neviem ci to plati aj pre neplnoletych
-
Rammer
Light Professional
myslim, ze oni to urcuju podla hmotnosti (5 gramov na osobu) a ked sa to prekroci tak to uz je priestupok alebo trestny cinMurphY napísal:vacsiu kok**** som nepocul.. staci aj ked mas len v sluku "hasis" uz spalenu ganju.. a oni ta sudia podla toho kolko davok by sa z toho dalo urobit i ked neviem ako to robia.. po kolko atd.. proste maju na ... system
§ 171
(1) Kto neoprávnene prechováva pre vlastnú potrebu omamnú látku, psychotropnú látku, jed alebo prekurzor, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky.
(2) Odňatím slobody až na päť rokov sa páchateľ potrestá, ak neoprávnene prechováva pre vlastnú potrebu omamnú látku, psychotropnú látku, jed alebo prekurzor vo väčšom rozsahu.
Zdroj: Zákon 300/2005 Z.z, TRESTNÝ ZÁKON
mojho kamosa vymakli s malym jointikom leda pre dvoch a nasili mu "prechovavanie omamnych latok na 8-9 davok (!)" takze fakt neviem podla coho to urcuju, kktiMurphY napísal:vacsiu kok**** som nepocul.. staci aj ked mas len v sluku "hasis" uz spalenu ganju.. a oni ta sudia podla toho kolko davok by sa z toho dalo urobit i ked neviem ako to robia.. po kolko atd.. proste maju na ... system