no ked si nainstalujes dany software prilozeny k telefonu tak tam niekde neviem presne ... ja ho mam tiez ale soft neopuzivam kedze som na linuxe a trochu to blblo
si nemtavy ? akoze ty vole ty si riadny cudak . vies ked je napisane sipka vlavo tak to je asi pohnutie joystikom vlavo a vpravo je pohnutie joystckom v pravo a hviezdicka je take ze to vizera ako snehova vlocka . ak nevies ako anoi ta vizera pockaj do zimy
Jacoolbo napísal:si nemtavy ? akoze ty vole ty si riadny cudak . vies ked je napisane sipka vlavo tak to je asi pohnutie joystikom vlavo a vpravo je pohnutie joystckom v pravo a hviezdicka je take ze to vizera ako snehova vlocka . ak nevies ako anoi ta vizera pockaj do zimy
Jeee diki aj ja som to chcel vediet.Mozem potvrdit ide to . Staci hybat joystickom.
Mirko1 napísal:Kolko stoja sluchadka do tohoto mobilu?
http://www.hej.sk/mobilne-telefony/shop ... icsson-hf/ Stalo ma to tak 10 sekund života. Ceny sa však možu lišit od predajne k predajni, zbehni do najbližšieho mobilshopu a popytaj sa. Ja som kupil za 400sk pre brata, no neviem presne ktorý model. To ti takto z brucha nepoviem.
Mirko1 napísal:Kolko stoja sluchadka do tohoto mobilu?
Ja som do mojho k610i nemohol nikde zohnat sluchadla ani v NAY dokonca a nakoniec som ich zohnal as v ORANGE v medzilaborciach kupil som ich tam za 199.- SK Myslim ze good cena