Problem s instalaciou WinXP

Informácie o software, ankety...
Mrost
Light Expert
Light Expert

Problem s instalaciou WinXP

Príspevok od používateľa Mrost »

Zdravim,
potrebujem nainstalovat Win na svoj NB ale mam problem, ze mechanika je dead - ozivit sa uz neda. Skusal som hodit disk do druheho NB a nainstalovat to tam ale ked to dam spat, tak nenabootuje. Viete mi poradit este nejaky iny sposob?
PS: Bootovanie z USB mi nejde. Pocul som, ze system sa da nabootovat zo siete - vie niekto ako na to?
Gyrxiur
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

re

Príspevok od používateľa Gyrxiur »

cez externu mechaniku, to mus ist na 100%
Mrost
Light Expert
Light Expert

no to si mi moc nepomohol..keby som mal externu mechaniku tak uz to davno mam...nejake ine napady pls?
2david2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 2david2 »

skus to takto zrobis si siet s inim pc a ten druhy pc da zdielat mechaniku na siet a ty si to takto nainstalujes do NB ale neviem ci to bude fungovat skus to myslim ze to nieje zly napad.
Mrost
Light Expert
Light Expert

celkom dobry napad ale ma to hacik ze na tom notebooku nemam nic....maximalne tam viem hodit DOS ale pod tym asi siet moc nerozbeham...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

to, ze tam hodis DOS, to staci. co viac potrebujes? co v dos-e sa neda kopirovat subory, alebo co? zkopirujes vsetky subory z instalacneho cd na hdd (FAT32, ak nevies rozchodit ntfs read/write pod DOS-om). CD obsahuje adresar I386 a subor WINNT.exe, ktorym spustis instalaciu pod DOS-om z HDD.
Napísať odpoveď