presne ako hovoris, ale o bluejackingu som pisal s tym posielanim kontaktuPoint napísal:hackovat? to o com vypravate .. blujacking je posielanie obrazkov a takychto blbosti ..ale to ze si od niekoho stiahnes obrazky alebo mu kuknes telefony zoznam alebo si precitas sms je bluesnarfing ..alebo sa mylim?
kolko zariadeni ste cez BT "nasli" ?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
ledenaster
Medium Professional
-
Jimbo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja v skole najdem tak okolo 10 telefonov, ked mam stastie
Rekord bol asi 12...som prekvapeny, kolko ludi ani nevie na co BT je a nechavaju si ho stale zapnuty
minule mam zapnuty BT a zrazu mi zacne niekto pisat...zistim ze to je spoluziak, ale on nevie kto som a sonduje ze kto z triedy to moze byt...som sa na na nom pekne pobavil
bluesnarfing je vyuzitie bezpecnostnych dier na niektorych typoch telefonov bez potreby autorizacie
minule mam zapnuty BT a zrazu mi zacne niekto pisat...zistim ze to je spoluziak, ale on nevie kto som a sonduje ze kto z triedy to moze byt...som sa na na nom pekne pobavil
viem asi co myslis...vola sa to BT Info...podla mna to bluesnarfing nieje, pretoze sa musia zariadenia sparovat a potom fungujes cez AT prikazy, ktore su oficialne zverejnene Sony Ericsonom, takze na tom nic ilegalne nevidim...to ze vyuzijes nevedomosti ludi...to je uz druha vecsmejo napísal:... pomocou ktoreho sa da zmenit jazyk v inom mobile, volat z neho a podobne, no druhy mobil si ma musi autorizovat... ale to uz je bluesnarfing
bluesnarfing je vyuzitie bezpecnostnych dier na niektorych typoch telefonov bez potreby autorizacie