Pospevovanie si v duchu?
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pospevovanie si v duchu?
Mne sa casto stava,ze si nieco spievam v duchu vobec nie nahlas nikto to nemohol pocut...pridem a sestra si spieva to iste..a vobec sme tu skladbu nepoculi v ten den...je to mozno urcity druh prepojenia alebo telepatie..
iste sa nieco podobne stalo aj vam...napiste sem co sa vam stalo a mozno sa to tu rozhybe a bude to zaujimave citat!
iste sa nieco podobne stalo aj vam...napiste sem co sa vam stalo a mozno sa to tu rozhybe a bude to zaujimave citat!
jasne a obaja ste mali naladene radio express ze? podla mna je to blbost
ked si pohmkavam to iste co segra, vacsinou sme to poculi v radiu kazdy zvlast, telepatia je vo filmoch
ako vies, pises si to? vedies si playlist? clovek si ani neuvedomuje kde vsade hudbu pocuje, napr. v autobuse, alebo niekomu zvoni telefon, alebo si to pohmkava vratnik... ani si to neuvedomiseaston napísal:..a vobec sme tu skladbu nepoculi v ten den...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
to sa mi paci, ze prisla a nahlas prislaEdo Shinoda napísal:jj aj men so sestrou sa to stalo.......ticho v byte a ma tak napadlao Linkin Park- breaking the habit a som si v duchu spieval a sesstra prisla a nahlas prisla)
alebo si vsetci myslite, ze si to pospevujete len v duchu a pritom si to pospevujete nahlas..
myslim ze toto je odpoved na problem, najskor si neuvedomis ze v skutocnosti spievas a potom aj ini spievaju sucasneVesper napísal:tak v duchu si pospevujem dost casto ale zase casto za to dostane aj von a pocuju to ini ludia ktorych ta melodia potom mnoze tiez chytit a zacnu si ju pohmkavat a ja sa cuduje ze ako je to mozne
kamo, ja mam tu aj winamp, a vie prehravat aj video!!!, takze ak sa nemusim na nic zrakovo sustredit tak si pustim filmdawo napísal:easton: NAHODA!!!![]()
ja si ani nie ze spievam ale pesnicka mi hra v hlave ... niekedy ked nemam mp3 so sebou tak si ju pustimvsetko uplne vsetko..nastroje, sola, intra ...