A teraz trosku OT , tak ta baba cislo 1 mi povedala na mna ze ma prepacte za vyraz ale takto to povedala ,, uje*e ,,
Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
Ahojte , vcera som sa rozhodol ze sa o to dievca pokusim
, stratit nemam co a to co si budu ostatny mysliet mam v pazi . Troska som rozmyslal nad tym ako sa spravala akterka 1 a tato no a je v tom dost velky rozdiel ( z toho usudzujem ze moze byt iba lepsia , lebo trafenejsie dievca no neviem
) Dnes som bol nahodou v kostole (to len tak na koniec omse ) a ona tam bola . Tak hned jak sa rozcabrili dvere a ona vysla tak ja som siel zanou , no tu bol hacik bol som s kamaratom a ona bola s matkou , tak som si povedal ze aspon zisitm kde byva . Kamosovi som povedal ze musim ist k jednemu kamosovi a tak s odstupom som ju nenapadne sledoval az domov
. Uz viem kde byva , ja viem ze to neni bohvieco ale na zaciatok to musi stacit . Zajtra sa jej skusim nejak prihovorit ak bude v kostole
A teraz trosku OT , tak ta baba cislo 1 mi povedala na mna ze ma prepacte za vyraz ale takto to povedala ,, uje*e ,,
zato ze som povedal na jej kamosku ze ,, osipane ,, 
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No konečne si k tomu začal mať aký taký rozhodný prístup.
To, že sa o ňu pokúsiš môže však síce byť rozhodnutím jednoduchým, no jeho realizáciataká jednoduchá nebude - máš dosť prekážok. Každopádne ako plus vnímam, že abba je staršia, ako objekty, do ktorých si sa púšťal v minulosti.
Len do toho
btw: Čo pre teba znamená poznať bydlisko tej holky? Znamená to pre teba, iba aby si sa okolo mohol obšmietať, alebo to má hlbší význam?
To, že sa o ňu pokúsiš môže však síce byť rozhodnutím jednoduchým, no jeho realizáciataká jednoduchá nebude - máš dosť prekážok. Každopádne ako plus vnímam, že abba je staršia, ako objekty, do ktorých si sa púšťal v minulosti.
Len do toho
btw: Čo pre teba znamená poznať bydlisko tej holky? Znamená to pre teba, iba aby si sa okolo mohol obšmietať, alebo to má hlbší význam?
-
Robinho1290
Medium Expert
to nieje pravda. ja som tiez zobral raz dievciny z kostola a to ste mali vidiet to su jak zvery otrhnute z retaze(niektore). (touto spravou sa ospravedlnujem tym na ktorych to neplati)Te-wei napísal:Si si istý? môj kamarát raz zobral nejaké baby s kostola von do baru a to ste mali vidieť, to bol des a hrúza ich počúvať a slerdovať a ten ich humor s nádychom kresťanstva... to bola konečná, "fatal error"...
Caute , iste si mnohy z vas tuto temu este pametate
. Vlastne som to tu uz ukoncil a aj som zalozil temu ako sa prekonat , celkom v pohode to aj slo . Sedim pri pokeci , kukam hokej a tak pisem si s par ludmi len tak o hokeji , a aj s jednou babou . No a jak som si siel vypytat cislo na icq tak sa ma spytala jak sa volam , tak som povedal a ona ze ? ten ! a ja ze to si ty ? ( jedna sa o to PRVE DIEVCA Z KOSTOLA , ta kvoli ktorej tato diskusia vznikla ) no najskor to bolo take skor ze hadanie , potom sa to skludnilo no a ja som proste chcel prediskutovat stare fakty , ze preco to a preco to . Najskor sa jej moc nechcelo ale napokon predsa nieco zacalo , ze ja som jej vlastne ani nic neurobil iba tej jej kamoske ze som povedal ze vypada jak prefarbene osipane
) No tak a ja som zacal ze ci to musime riesit takto po skle (
vsak nemusia vsetci citat ) ze ci mi neda icq . Ona ze icq mi neda ale ze ked chcem mozem jej napisat na jej nick ( ona pisala na inom ) ze ona proste odpise kazdemu , ale ze uz musi ist . Tak to aj skoncilo .
Tak sa Vas pytam co jej mam napisat
Ako sa mam zachovat ked ju stretnem
Take ze vykasli nato , nepis , ignoruj , tak to ani nepiste
Dakujem
Tak sa Vas pytam co jej mam napisat
Take ze vykasli nato , nepis , ignoruj , tak to ani nepiste
Dakujem
-
midnight_man
Guru
Kamo ja verim ze ju mas rad..stale inac by si sem nenapisal...ale nedochadzaju ti fakty..."das mi icq?" odpoved: "nie nedam" mas pocit ze by si mal nieco riesit? ved s toho co pises mozem sudit ze je to mala pubertacka ktora neve co zo sebou a ty nebudes ten co ju "zmeni" sory ze tak "natvrdo" ale vidim ze to stale riesis...nechcel si jednoslovne odpovede typu "neries to" ale prave tie vystihuju co by si mal robit!!!! KASLI UZ NA TO!! zbytocne sa zapodievas dievcatom ktore ta ma na haku.. ako sa mas spravat? ak sa pozdravi odzdrav sa..inac sa nezdrav(preco by si mal) ak nenapise nepis jej(preco by si mal)
tot vse odomna
-
midnight_man
Guru
all
robila si z neho prdel....
-
susenejablko
Light Star
BabySHAQ napísal:
Tak sa Vas pytam co jej mam napisatAko sa mam zachovat ked ju stretnem
![]()
Take ze vykasli nato , nepis , ignoruj , tak to ani nepiste![]()
Dakujem
chces, aby ti niekto poradil, ale pises, ze nechces aby ti radili takto??? tak ako chces, aby ti poradili?? (je tam vela slov radit, ja viem)... Necital som celych 27 stran textu (iba asi 6) ale napisem ti to, co nechces citat...IGNORUJ, NEPIS, VYKASLI SA NA TO... skus sa zmierit s tym, ze ta nechce, lebo mi zacinas pripadat tak, ze si myslis, ze na ktoru sa pozres hned ta chce (tymto som ta nechcel urazit...) Urcite mi da za pravdu 90% navstevnikov hojka (ohladom toho, ze je to najlepsie riesenie vykaslat sa na to...)
ale ak chces, poradim ti aj horsie, rovno sa jej spytaj ci mas u nej sancu (uz si sa jej to asi pytal...) ale spytaj sa znova...a znova...a znova...a znova...a znova...az kym ti neda po papuli a budes spokojny...
-
jin
VIP
BabySHAQ:Počuj, to vždy, keď sa dostanej s nejakou babou do kontaktu budeš písať príspevok, v ktorom budeš chcieť rady ako ísť v takejto situácii na WC, aby si na babu urobil dojem alebo čo...? (nič v zlom, ale fakt mi to tak začína pripadať) A pokiaľ nechceš rady, typu - ignoruj, nerieš etc. ako pootm chceš, aby sme boli objektívny. Či chceš radšej aby sme Ťa aj naďalej podporovali v tvojom trápení ďalšímy radami z ktorých si zoberieš k srdcu iba to, čo Ti vyhovuje? Neviem či to s tebou má ešte zmysel. Pokiaľ nezačneš rozvíjať konanie podľa samého seba a stále budeš analyzovať všetko, čo sa Ti stane pri akomkoľvek kontakte s holkou, tak budeš vzťahy rozvíjať iba s veľkými potiažami.
//Edit: susenejablko - súhlas!!
Keby mu tieto dve veci dochádzali, tak tu nemáme 28 strán.midnight_man napísal:...ale nedochadzaju ti fakty...KASLI UZ NA TO!! ...
//Edit: susenejablko - súhlas!!
-
susenejablko
Light Star
Pocuvajte , mozno sa najde este par ludi co mi chcu pomoct a tak by som ich poprosil aby si precitali taky list co jej chcem napisat . Co si o nom myslia a co by nanom zmenili . Plz
Ahoj Marcela
Povedala si ze ti mozem napisat . Ja ti chcem len ujasnit par veci . Pojdem pomaly od zaciatku . Vsetko to zacala ale v Decembri minuleho roka . Zapacila si sa mi , no nevedel som co mam robit , lebo proste nabehnut za tebou a pochvalit ti hru na gitare sa mi zdalo byt dost od veci . Tak som premyslal co by som mohol urobit . Tak mi skrsol napad v hlave ze zacnem ministrovat a snad ta troska spoznam . Tak som zacal ( ano bolo to cisto len kvoli tebe ) . Postuom casu ma to zacalo i bavit , a dodnes nelutujem ze som s tym zacal , pretozen som spoznal kopu skvelych ludi . Vedel som ze o 13.00 mavas nacvik s mirom tak som v tom case chodil okolo fary ale nikdy som nemal tu odvahu ist za tebou . Raz som sme sa stretli na zimaku no a jak si sla domov tak som ta prvy krat pozdravil , si nevies predstavit aky som bol stastny ked si mi odzravila , tak som potom kazde rano pri artemise vystupil , cakal som tak 20 minut a potom som siel ,, akoze ,, do skoly .a to len aby som ta stretol a prehodil podla teba asi par suchych slov ale pre mna to bolo cosi skvele . No a jedneho dna ked som siel zo skoly a sme sa stretli a porozpravali sme sa prvy a aj posledny krat tak trosku dlhsie a aj sme si podali ruky tak to bol ten najkrajsi pocit aky som kedy v zivote zazil . Ja som bol taky nateseny ze z toho entuziasmu som sa unahli a chcel sa hrnut rychlo do predu a zistil som si tvoje cislo . Tu nastal zlom . Roman uz o tom vedel , vsak nakoniec on je ten co ti to povedal . Akurat ze neviem co to TO bolo . On mi povedal ze iba povedal ze sa mi pacis ale neviem a povedal mi ze ty tomu neveris . Tak som ti teda napisal tu sms ze sa mi velmi a pacis a ze mi na tebe zalezi . Si odpisala ze ta ani nepoznam , a mala si 100 % percentu pravda . Priznavam chybu , unahlil som sa . Odvtedy si ma zacala ignorovat ak sa nemylim , no a ja som si postupom casu uvedomil ze ma proste nechces . Povedal som si OK ale preco by sme sa nemohli aspon kamaratit . Zda sa mi ze som ti to po romanovi alebo otovi odkazal ale oni mi iba povedali ze na mna vravis ze som debil
, ale tak no dvaja sopliaci to neni bohvieaky doveryhodny zdroj . Tak ale ti si ignorovala dalej a dalej . Povedal som si tak no co mam smolu , zabudnem na teba a hotovo . Ale potom vas ( myslim teba a tvoju partiu zacal tahat na ihrisko ) No a mal som ta na ociach kazdy den . Chap , uz vtedy mi islo iba o kamaratstvo alebo aspon o vysvetlenie ze preco ? Preco , zaco ma ignorujes , som to chcel vediet . Ok je pravda ze som povedal na tu tvoju kamosku ze , doslova sa citujem : prefarbene osipane , ale bolo to myslene viac menej zo srandy a zo zlosti . .
Toto sa vsetko dialo asi v casovom useku od Decembra 2006 az do Maja 2007 . A teraz ti chcem povedat ako som natom . To ze sa ti nepacim to je v poho , to akceptujem , len preco si ma odpisala nadobro ani si mi nedala sancu na kamaratstvo ? Alebo aspon vysvetlenie. No a dnes jak sme si pisali na pokeci tak , som nevedel o tom ze si to ty . Sice mi Pato kedysi povedal tvoj nick na pokec ale to som si nezapametal . A popravde kecalo sa mi s tebou velmi dobre.
Cielom tohto listu je dostat od teba odpoved ze preco ma odvrhujes , ked ako si sama povedala sa ani nepozname ? Prosim ta daj mi konecne odpoved na tu otazku , PRECO ???
Dakujem ze si docitala az do konca a dufam ze odpises
BabySHAQ

Ahoj Marcela
Povedala si ze ti mozem napisat . Ja ti chcem len ujasnit par veci . Pojdem pomaly od zaciatku . Vsetko to zacala ale v Decembri minuleho roka . Zapacila si sa mi , no nevedel som co mam robit , lebo proste nabehnut za tebou a pochvalit ti hru na gitare sa mi zdalo byt dost od veci . Tak som premyslal co by som mohol urobit . Tak mi skrsol napad v hlave ze zacnem ministrovat a snad ta troska spoznam . Tak som zacal ( ano bolo to cisto len kvoli tebe ) . Postuom casu ma to zacalo i bavit , a dodnes nelutujem ze som s tym zacal , pretozen som spoznal kopu skvelych ludi . Vedel som ze o 13.00 mavas nacvik s mirom tak som v tom case chodil okolo fary ale nikdy som nemal tu odvahu ist za tebou . Raz som sme sa stretli na zimaku no a jak si sla domov tak som ta prvy krat pozdravil , si nevies predstavit aky som bol stastny ked si mi odzravila , tak som potom kazde rano pri artemise vystupil , cakal som tak 20 minut a potom som siel ,, akoze ,, do skoly .a to len aby som ta stretol a prehodil podla teba asi par suchych slov ale pre mna to bolo cosi skvele . No a jedneho dna ked som siel zo skoly a sme sa stretli a porozpravali sme sa prvy a aj posledny krat tak trosku dlhsie a aj sme si podali ruky tak to bol ten najkrajsi pocit aky som kedy v zivote zazil . Ja som bol taky nateseny ze z toho entuziasmu som sa unahli a chcel sa hrnut rychlo do predu a zistil som si tvoje cislo . Tu nastal zlom . Roman uz o tom vedel , vsak nakoniec on je ten co ti to povedal . Akurat ze neviem co to TO bolo . On mi povedal ze iba povedal ze sa mi pacis ale neviem a povedal mi ze ty tomu neveris . Tak som ti teda napisal tu sms ze sa mi velmi a pacis a ze mi na tebe zalezi . Si odpisala ze ta ani nepoznam , a mala si 100 % percentu pravda . Priznavam chybu , unahlil som sa . Odvtedy si ma zacala ignorovat ak sa nemylim , no a ja som si postupom casu uvedomil ze ma proste nechces . Povedal som si OK ale preco by sme sa nemohli aspon kamaratit . Zda sa mi ze som ti to po romanovi alebo otovi odkazal ale oni mi iba povedali ze na mna vravis ze som debil
Toto sa vsetko dialo asi v casovom useku od Decembra 2006 az do Maja 2007 . A teraz ti chcem povedat ako som natom . To ze sa ti nepacim to je v poho , to akceptujem , len preco si ma odpisala nadobro ani si mi nedala sancu na kamaratstvo ? Alebo aspon vysvetlenie. No a dnes jak sme si pisali na pokeci tak , som nevedel o tom ze si to ty . Sice mi Pato kedysi povedal tvoj nick na pokec ale to som si nezapametal . A popravde kecalo sa mi s tebou velmi dobre.
Cielom tohto listu je dostat od teba odpoved ze preco ma odvrhujes , ked ako si sama povedala sa ani nepozname ? Prosim ta daj mi konecne odpoved na tu otazku , PRECO ???
Dakujem ze si docitala az do konca a dufam ze odpises
BabySHAQ
-
midnight_man
Guru
-
jin
VIP
Počuj a nebude jednoduchšie jej poslať link na túto diskusiu?BabySHAQ napísal:Pocuvajte , mozno sa najde este par ludi co mi chcu pomoct a tak by som ich poprosil aby si precitali taky list co jej chcem napisat . Co si o nom myslia a co by nanom zmenili . Plz ...
list
Ale nie teraz seriózne. Si si istý, že s uvedomuješ, čo týmto listom vyjadruješ? Lebo mne sa zdá, že sa ním zriekaš akejkoľvek svojej hrdosti a vyhadzuješ všetky svoje tromfy z rukáva. Ku koncu pôsobíš zúfalo a dávaš jej na javo, že si zúfalý a celé dni (možno aj z časti pravda) nerobíš nič iné, iba hľadáš odpoveď na otázku prečo?.
V ďalšej téme naopak rozoberáš, že Ti na nej už nezáleží apod....Očividne to bude trocha inak. To si mal iba "bojovnú" náladu a na chvíľu Ťa to začalo celé štvať. No znova sme v starýc koľajách a Ty si znova na začiatku. Nererím, a to zdôrazňujem, že aj keď Ti dá odpoveď, tak sa pri tebe niečo zmení. Si ňou posadnutý a nesnažíš sa toho zbaviť. My Ti tu nadarmo môžeme argumentovať do aleluja - ty stále budeš vidieť iba JU!
Prepáč, mne už dochádzajú nápady. Neviem totiž, čo vlastne chceš a zrejme to nevieš ani ty sám. Ale svetlý bod tu predsa ešte existuje. Zmena prostredia, to Ti pomôže ani nevieš ako
Ale týmto listom zrejme nič nevyriešiš. Je to iba ďalší z tvojich tragiheroických krokov.
Jediné, čo môžeme urobiť, je ten list upraviť....Ale to inokedy, teraz som unavený
//Edit: Vigor - Takto priamo som to zasa nechcel napísať, no povedal si mu úplnú pravduk+
-
Vigor
King
Aaaach. Sakra, ak vravis, ze chces na nu zabudnut tak naco robis toto? A to, ze chces byt s nou kamarat kecaj vies komu. Ved ju ani nepoznas, a neverim, proste neverim, ze ju chces spoznat cisto ako kamaratku. Takze potom o com? Nechaj to uz tak, neber to v zlom, ale v jej ociach uz musis byt riadne zmagoreny chalan, ktory je z nej uplne mimo. A ak Ti to este nedoslo, to dobre pre Teba nie je. Kasli na nu uplne, ako na holku, ako na kamaratku(co pre Teba ani nie je cize pohoda), kasli na nu...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Tak ale naco mi dala kontakt na ktory jej mozem napisat ak chcem ???
Preco mi jednoducho neodpisala ale preco zacala diskutovat ? Preco ked som jej napisal , ze hmmm ja to vidim na dalsi ignore tak ona napisala ze : Jaky ignore vsak ti odpisujem
. Nechcem rady tipu kasli nato ja len ci mi niekto nepomoze prepisat alebo preformulovat ten list , lebo mne to moc nejde 
Preco mi jednoducho neodpisala ale preco zacala diskutovat ? Preco ked som jej napisal , ze hmmm ja to vidim na dalsi ignore tak ona napisala ze : Jaky ignore vsak ti odpisujem
-
jin
VIP
Načo Ti ho dala? O tom sa dá iba polemizovať, no možno aj preto, aby si jej proste dal pokoj v reálnom živote a presunula to do virtuálnej diskusie (čistá domienka).BabySHAQ napísal:Tak ale naco mi dala kontakt na ktory jej mozem napisat ak chcem ???
Preco mi jednoducho neodpisala ale preco zacala diskutovat ? Preco ked som jej napisal , ze hmmm ja to vidim na dalsi ignore tak ona napisala ze : Jaky ignore vsak ti odpisujem. Nechcem rady tipu kasli nato ja len ci mi niekto nepomoze prepisat alebo preformulovat ten list , lebo mne to moc nejde
Pozri ty si nemôžeš určovať, aké príspevky Ti máme písať. Každý sa Ti snaží pomôcť podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia a to, že Ti každý v podstate radí to isté zrejme niečo bude znamenať. No ak si ty budeš dookola omieľať svoje, tak ideš hlavou proti múru...
-
fikus-kukis
Guru wannabe