Dufam ze mi nešibe

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Te-wei áno sú to silné a riskantné slová, uznávam, ale vieš čo som tým chcel povedať, jednoducho jej naznačiť, že asi aj keď to ani z jednej strany nie je také, že sa idú brať a mať deti, tak sa majú veľmi radi, proste aby pochopila, že na to ide opatrne :wink:

Ďalšia vec, pravdepodobnosť, že ho momentálne miluje je podľa mňa malá, prečo by bola potom s druhým?? Alebo je to tým, že sama nevie čo vlastne chce a čaká, ktorý sa rozhýbe...

Maximálne by mohla byť doňho zaľúbená... ale to by si možno aj chlapec už všimol aspoň trochu nie? :)

//A nemusel by ju odje*ať, veď len konštatuje to, ako sa navonok obidvaja správajú...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ETieNne napísal:Te-wei áno sú to silné a riskantné slová, uznávam, ale vieš čo som tým chcel povedať, jednoducho jej naznačiť, že asi aj keď to ani z jednej strany nie je také, že sa idú brať a mať deti, tak sa majú veľmi radi, proste aby pochopila, že na to ide opatrne :wink:

Ďalšia vec, pravdepodobnosť, že ho momentálne miluje je podľa mňa malá, prečo by bola potom s druhým?? Alebo je to tým, že sama nevie čo vlastne chce a čaká, ktorý sa rozhýbe...

Maximálne by mohla byť doňho zaľúbená... ale to by si možno aj chlapec už všimol aspoň trochu nie? :)

//A nemusel by ju odje*ať, veď len konštatuje to, ako sa navonok obidvaja správajú...
odje*al by ju, ver mi. Mne ak by to baba povedala, tak by ma to dosť chytilo. takéto veci je lepšie nehovoríť. A keď jej niečo povedať tak v duhu lepši je poloplný pohár ako poloprázdny (desne sa mi to páči). Ale hento nie... určite nie...

prečo by bola s druhým? Možno to bude tým, že nevie ani ona na čom u neho je... a tak proste má ineho, aj on by mal... veď má čakať na niečo čo možno ani neni, neexistuje. to sa dozvie až časom.. vyplinie to z daných situácii... ak to tam je tak sa to časom vyjde na svetlo...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

No veď s tým pohárom súhlasím, to sme tu už rozoberali s P3Bom.. :wink:
P3Bo napísal:2 ETieNne: za ten prednes si zasluzis karmu :) aaa chcel by som do toho dodat asi tolko ze by si tam nemusel povedat ze ju nemilujes ale ze k nej citis nieco viac ako ku kamaratke (lepsie vidiet pohar poloplny nez poloprazdny :wink: ).
No ale keď tam zmeníš tú vetu o milovaní, tak ten "prehovor" by mohol podľa mňa zabrať :wink:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

No tak uz som jej to povedal mali sme taku temu o chalanoch a babach ci sa mi niekto paci a take veci no tak som to vyuzil a povedal som jej ze poznam jedno mile dievca vtipne ktore sa mi paci ze sme dobry kamarati no tak niejak som to obkecal az asi zacala tusit ze hovorim o nej a sa ma spytala ze ci to dievca pozna no a tak som jej povedal ze je to ona ale ze nechcem pokazit nase kamaratsvo a ze to beriem tak ako to je ....no a ona povedala ze to je dobre ze tiez ma ma rada ale ako kamarata ........ takze zatial z toho asi nic nebude ......... inac ona je odomna strasia o rok a pol a ja vam neviem no nemoze to byt aj tym ze proste nechce mat nic s mladsim ale to uz zas asi prehanam no aspon to vie sme nadalej kamarati a ved sa uvidi casom mozno...............
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

slavo120 napísal:No tak uz som jej to povedal mali sme taku temu o chalanoch a babach ci sa mi niekto paci a take veci no tak som to vyuzil a povedal som jej ze poznam jedno mile dievca vtipne ktore sa mi paci ze sme dobry kamarati no tak niejak som to obkecal az asi zacala tusit ze hovorim o nej a sa ma spytala ze ci to dievca pozna no a tak som jej povedal ze je to ona ale ze nechcem pokazit nase kamaratsvo a ze to beriem tak ako to je ....no a ona povedala ze to je dobre ze tiez ma ma rada ale ako kamarata ........ takze zatial z toho asi nic nebude ......... inac ona je odomna strasia o rok a pol a ja vam neviem no nemoze to byt aj tym ze proste nechce mat nic s mladsim ale to uz zas asi prehanam no aspon to vie sme nadalej kamarati a ved sa uvidi casom mozno...............
Super... to si spravil fakt skvele... A s tým vekom, to je podla mňa hlúposť. možno by ... možno by chcela staršieho a možno ho aj hladá, ale ty si jej skvelý kamarát a v tvojom prípade by pre ňu vek nehral rolu...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

slavo120 napísal:...no nemoze to byt aj tym ze proste nechce mat nic s mladsim ...
na to by som nevsadzal, moja baba vravievala nikdy s mladsim! a ja som od nej o rok mladsi, ide o to ze na vek sa clovek NEpozera pokial ide o city, teda aspon naivka ako ja si to mysli :?
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

mi-chau napísal:ide o to ze na vek sa clovek NEpozera pokial ide o city,
Mozem len suhlasit :)

K teme: No podla mna si spravil dobre,,aspon vies na com si..Vies ako sa hovori laska je trpezliva..Ked bude vidiet ze si pri nej,,a tak ked budes pokracovat dalej tak ako pokracujes,tak mozno casom si uvedomi ze ma pri sebe niekoho ako ty...vacsinou sa s kamaratstva alebo priatelstva stava zamilovanie,,neskor laska...moja rada: cakaj!
slavo120
Professional
Professional

No ved ja pockam trpezlivy som dost , hlavne ze uz to vie nic sa medzi nami nezmenilo sme stale kamarati no a cas ukaze ako to pojde dalej :)
midnight_man
Guru
Guru

all

slavo120 napísal: sme stale kamarati
Jo jo to je zaklad,,,bud vzdy pri nej,,stale ona zbada ze stojis stale pri nej...bude si to vazit..a mozno ta zacne mat rada( je to mozno blba veta) ale tak to byva
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ale zase nezabudni byt realista. To, ze ste kamarati moze znamenat aj to ze nimi ostanete. Ale faktom je, ze pre teraz si spravil najlepsie ako si mohol...ostava Ti len cakat. Nech Ti to vyjde.
midnight_man
Guru
Guru

all

Vigor napísal:To, ze ste kamarati moze znamenat aj to ze nimi ostanete.
No toto neviem,,mozno ak ano tak docasu lebo kolega sa asi zamiloval troska,,a to kamaratstvo mu tiez nevydrzi naveky :( viete ako je to s priatelstvom muza a zeny ...no
Vigor napísal:ostava Ti len cakat. Nech Ti to vyjde
Jo teraz sa v tebe zapalil plamienok nadeje..ktory ta bude drzat "pri zivote" ;)
Prajem ti nech ti to vyjde ;) GOOD LUCK
slavo120
Professional
Professional

Ok tak diki za vsetko ......... sak casom sa uvidi ci z toho nieco bude nemusim to uponahlat ........ a ako ste aj pisali ciste kamaratsvo medzi chalanom a babou asi ani neni :D tak mozno sa postasti .........a ked nie tak budeme nadalej dobry kamarati a to nieje malo :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mensi dotaz, ciste kamaratstvo medzi muzom a zenou je. Ale o tom je tu niekde samostatna tema no, ale nedalo mi.
midnight_man
Guru
Guru

all

Vigor napísal:Mensi dotaz, ciste kamaratstvo medzi muzom a zenou je. Ale o tom je tu niekde samostatna tema no, ale nedalo mi.
sakra a mne neda nepovedat neico na to,,len tak troska ;) hm je to fakt na dlho sle v tomto pripade myslim ze nie :) keby chcel byt kamarat tak by to tu nerozoberal..a teraz je to o tom ze si drzi nadej ze mozno bude neico viac,,a tak mu drzme vsetky palce ;)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnight_man napísal:sakra a mne neda nepovedat neico na to,,len tak troska ;) hm je to fakt na dlho sle v tomto pripade myslim ze nie :) keby chcel byt kamarat tak by to tu nerozoberal..a teraz je to o tom ze si drzi nadej ze mozno bude neico viac,,a tak mu drzme vsetky palce ;)
tak to som asi vadný keď si len tak vyjdem s kamarátkami nezávezne von, vypiť si, zabaviť sa.... :idea: :?: ale yo, hlavne sa nesnaž zničiť to kamarátstvo, keď ti ona SAMA povedala že chce byť LEN kamarátka, niečo na tom bude
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ono je aj trochu rozdiel medzi kamaratkou a priatelkou :idea:

//raj pre spam takze :lock: :lock: :lock:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Presne tak mi-chau, ale myslím, že to netreba rozoberať Vigor a Mindnight lebo sme sa už o tom bavili v inej téme. :P

Teoreticky môže byť táto téma uzamknutá podľa mňa, lebo Slavo už vie asi, čo má robiť... :)

Potom nech napíše, keď sa niečo udeje. :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mas pravdu mozme niekedy pokracovat v teme na to urcenej, len ja ju neivem najst, cize ak by ju sem niekto hodil bolo by fajn :) .

A suhlas ze uz sa to tu zrejme moze aj zamknut.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pff kámo koľko ty máš rokov?
slavo120
Professional
Professional

Ja mam 16 ona 18 .........ja vam neviem nechcem hovorit ze je to kvoli veku ale mam taky pocit baby hladaju skor niekoho starsieho to jest moj nazor ale mozno sa milim ........... ta nic aspon ze mam dobru kamaratku a mozno neni nic stratene :)
Napísať odpoveď