Slova zo zvucky
Slova zo zvucky
caute:P znie to blbo, ale neviete nahodou ake su slova z uvodnych zneliek vecernickov krasolienka a poziarnik sam?
diky moc
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
hmmm... ja si najradsej spominam na:
- ci-ci-ci-cip a dejl...ti ta chrania, ci-ci-ci-cip a dejl... Aj keby problem tvoj bol v com kolvek (dalej neviem : D)
-Ak si ten co vsetkym mava, pocuva ci rastie trava, ten kto neposliape kvety, komu napad neuleti. Kto v oblakoch casto byva a hlava mu stale sniva, si ten co sa hviezd dotyka ELA-HOP. Mozno, ze sa ti to nezda ELA-HOP, aj v tebe je skryta hviedza. Myslite si, ze Vas sa to netyka? Racte vstupit sem! Do nasho kufrika! A sibnutim carovneho prutika - mozu z Vas byt hviezdy na Zemi!
Ale to naj jednoznacne:
od kuka do kuka
zabava aj pokusenie
obcas male rozrusenie
od kuka do kuka

//aiden: dakujem, predsalen, stale sme este deti... : ) je to mile spominat na to
- ci-ci-ci-cip a dejl...ti ta chrania, ci-ci-ci-cip a dejl... Aj keby problem tvoj bol v com kolvek (dalej neviem : D)
-Ak si ten co vsetkym mava, pocuva ci rastie trava, ten kto neposliape kvety, komu napad neuleti. Kto v oblakoch casto byva a hlava mu stale sniva, si ten co sa hviezd dotyka ELA-HOP. Mozno, ze sa ti to nezda ELA-HOP, aj v tebe je skryta hviedza. Myslite si, ze Vas sa to netyka? Racte vstupit sem! Do nasho kufrika! A sibnutim carovneho prutika - mozu z Vas byt hviezdy na Zemi!
Ale to naj jednoznacne:
od kuka do kuka
zabava aj pokusenie
obcas male rozrusenie
od kuka do kuka
//aiden: dakujem, predsalen, stale sme este deti... : ) je to mile spominat na to
//kinjeril: myslim ze mas pravdu
a kto si este pamata na take hity ako Lolek a Bolek, Bob a Bobek alebo este ten slimák Maťo a škriatok Klinček...a co tak este Kremienok a Chocholusik
...och uz koncim bo sa tu znicim od smiechu
-
Kibo
Hardcore addict
jo, a este sa tam spoievalo "sedem minut to je cas, aby vsade prisiel vcas... a potom bolo tusim jeho super auto... 
Bob a Bobek: Kralici z kolbouku
rozpravac: To je prosim klobouk kouzelnika Pokustona (?) a v nem bydli dva kralici: Bob a Bobek. Jenze tomu se nikdy z vyhrateho klobouku nechce.
Bob: Vstavat! Vstavat a cvicit! Raz dva raz dva raz dva!
Bobek: Ale proc?
Bob: Protoze je rano!
Bobek: Jenze ja mam este noc!
Bob: Vstavat, de se do prace!
Bob: tu sa potom hlasky menili - Protoze praca slechti! Protoze nas cekaji! ...

Bob a Bobek: Kralici z kolbouku
rozpravac: To je prosim klobouk kouzelnika Pokustona (?) a v nem bydli dva kralici: Bob a Bobek. Jenze tomu se nikdy z vyhrateho klobouku nechce.
Bob: Vstavat! Vstavat a cvicit! Raz dva raz dva raz dva!
Bob: Protoze je rano!
Bobek: Jenze ja mam este noc!
Bob: Vstavat, de se do prace!
Bob: tu sa potom hlasky menili - Protoze praca slechti! Protoze nas cekaji! ...
-
Kibo
Hardcore addict
ja si tie minuty pamatam inak, a mal prist vsade nie k ohnu, je to uz par rokov, tak si to mozno pamatam zleades napísal:10 minut to je cas, aby prisiel k ohnu vcas, kdekolvek sa pristavi, kazdy z mesta ho rad pozdravi, jeho super auto, sam pride vsade vcas![]()
![]()
a niekto tu chcel matelka:
Halo ha ha ha. Halo lo lo lo. Halo ha ha lo lo halo halo.
Cujte co co co. Cujte sa sa sa. Cujte co cujte sa v svete stalo.
Super tema taka nostalgicka aj ja nieco pridam
„Ja som budík budíček, budiť je môj koníček.“
alebo
„My ste tí Pa a Pi z bláznivej rakety
My sme tá posádka čo ide sem
My sme tá výprava z mačacej planéty
čo sa chce pochváliť, že pozná Zem
Hladáme na Zemi, hladáme vás
nech je nás priateľov pod slnkom viac
MY sme tí Pa a Pi z mačacej planéty
My sme tá posádka čo ide sem...“
„Ja som budík budíček, budiť je môj koníček.“
alebo
„My ste tí Pa a Pi z bláznivej rakety
My sme tá výprava z mačacej planéty
čo sa chce pochváliť, že pozná Zem
Hladáme na Zemi, hladáme vás
nech je nás priateľov pod slnkom viac
MY sme tí Pa a Pi z mačacej planéty
My sme tá posádka čo ide sem...“
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Phoboss Ja som budik budicek, budit je moj konicek...No ked stichnem trosicka, usnu vsetky ocickaaa....
Inak ja neviem ale trosku som sa urazila
to tu nik nespomenul Maju?!?! Netvarte sa, ze ste pribehy Vilka a Maje nezrali ako ja!!!
V krajine kde sa piesok lial a kde sa sypal vodopaaaad.... Byvala vcielka nezbednaaaa, kto ju poznal mal ju raaaad. Ta vcielka co Vam o nej spievam to je Maaaajaaaaaaaaaaa...
Inak ja neviem ale trosku som sa urazila
V krajine kde sa piesok lial a kde sa sypal vodopaaaad.... Byvala vcielka nezbednaaaa, kto ju poznal mal ju raaaad. Ta vcielka co Vam o nej spievam to je Maaaajaaaaaaaaaaa...
a co tak gumkaci
Su dobri a statocni, rychli a smeli, bystri a verni to svet o nich vie. Zenu sa lesom a piesen im veri, medvedia piesen uz z daleka znieee.Gumkaaaaci hned ich spoznas priamo pri praci to co robia sa ti zapaci, uz su tu gumkaaaci.Do rise zahad sa vypravis s nimi, iste ti daju svoj sladky gumidzus.Ochvilu spoznas ich odvazne ciny tak aj ty bud smely a snimi to skus...
Su dobri a statocni, rychli a smeli, bystri a verni to svet o nich vie. Zenu sa lesom a piesen im veri, medvedia piesen uz z daleka znieee.Gumkaaaaci hned ich spoznas priamo pri praci to co robia sa ti zapaci, uz su tu gumkaaaci.Do rise zahad sa vypravis s nimi, iste ti daju svoj sladky gumidzus.Ochvilu spoznas ich odvazne ciny tak aj ty bud smely a snimi to skus...
Die Biene Maja
In einem unbekannten Land
Vor gar nicht allzu langer Zeit
War eine Biene sehr bekannt
Man sprach von ihr weit und breit.
Und diese Biene, die ich meine,
Nennt sich Maja
Kleine freche schlaue Biene Maja
Maja fliegt durch ihre Welt
Zeigt uns das was ihr gefällt
Wir treffen heute unsere Freundin
Biene Maja