VistaTransformationPack+probemy

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

VistaTransformationPack+probemy

Príspevok od používateľa Citroen C2 Super 1600 »

Dneska sa mi stala taka hnusna vec

Mam uz pekne dlho Vista transforamtion Pack 6, niektory pisali ze po aktualizacii (windows update) sa moze possrat comp. Dneska sa mi stiahla aktualizacia, a stale dobiedzala ze chce restartnut odpocitavalo 5 min, ja som dal vzdy restart later. Potom som musel ist prec od comu do obchodu...Ked som sa vratil tak som mal uvodnu obrazovku (windows XP), ale ja som mal VTP6 a malo by tam byt windows Vista :roll: . Nechal som comp nech sa zapne ale on stale stal na jednom mieste. skusil som par krat reset a to iste zaseklo sa to vzdy na inom mieste

tak som si myslel ze je chyba vo VTP6 a cez safe mod som ho reinstaloval, restartoval Comp a to iste zasa sa zaseklo

Tak som zasa isiel do safemodu a tam som dal to obnovenie sytemu (1 tabulka, ked zapnete safe mod), dal som aby sa dneska obnovil, ked sa obnovil, zapol sa a funguje...

Neviete mi povedal cim to je ze sa takto zasekol, moze to byt tym ze sa nainstalovala ta aktualizacia?

A este vymazal mi nieco windows pri tej Obnove Systemu (lebo mne sa zda ze nie)

PLS help do buducnosti, alebo skuste to nejako vysvetlitä

Dakujem
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

no mohlo to sposobit ten vtp6 lebo tieto programy robia problemy stale ..aj ja som mal s tym problem...a no co sa tyka toho obnovenia tak sa ti vymazalo len to od ktoreho dna si dal obnovit
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som dnes rano tiež čumel jak blby, keď sa mi zapinal notebook na namiesto Vista loga som tam mal winXp :lol: Ale inak to beží, ako má, iba tá úvodná obrazovka pri načitavani je Xp :hmm:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Stopnutie pri naciatavani Wnodowsu, po akutalizacii

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Citroen C2 Super 1600 napísal:A este vymazal mi nieco windows pri tej Obnove Systemu (lebo mne sa zda ze nie)
no ked obnovis system a potom ti nabehne WIN tak ti skoci ta tabulka a napise co vsetko sa tam pomenilo... DOKUMENTY sa nemazu vobec... ostatok sa zmeni tak ako to bolo ked si ulozil obnovenie.. T.J. ze ked si si dal ulozit obnovenie a potom si daco instaloval.. ci uz hru alebo prog alebo nieco ukladal MIMO dokumenty tak je to fuc...
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Do kelu, teraz pri kazdom spusteni PC, musim robit to iste, vzdy mi nabehne logo windows xp a vzdy sa zasekne, musim stale obnovovat system.... A uz sa ma nepita ci ccem restartovat PC kvoli aktuatlizacii, normalne vypnem comp, zapne a windows xp

PLZ help
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

reinstaluj system.. mas to na 40minut aj menej + ece kym si ho das dokopy (programy prostredie atd. ) .. to je xvilka..
a vypni si tie blbe aktualizacie
hashis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hashis »

Stavím sa, že máš router. Skús ho pred zapnutím PC vytiahnuť z USB... :wink:
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

reinstalovat windows sa mi nechce, to by som posral, ked sa daju vypnut aktualiacie? Co byva v tych novych aktualizaciach? Neda sa to nejako inaksie spravit aly som to nemusel stale zapinat cez Obnovneie systemu?

Pomohlo by keby som odinstaloval VTP, a potom nainstaloval?
Odinstalovavat mam v safemode?

Prepac za tak vela otazok

//
hashis napísal:Stavím sa, že máš router. Skús ho pred zapnutím PC vytiahnuť z USB...
tak ja uz neviem odpojil som modem a comp sa zapol v pohode, vypol som comp pripojil modem, zapol comp a zaplo sa v pohode

Raz tak raz tak, ja uz nevim co mam robit
hashis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Teraz už môžeš byť iba šťastný a poďakovať mi, že som ti vyriešil problém :wink:
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

sak diky, ale ja nevim ci to bolo tym modemom, mozno by sa to aj tak zaplo , ja nevim
hashis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Mne sa to už nestalo odkedy som to odpojil prvý krát, tak dúfam že ti to už bude šlapať v pohode...
Citroen C2 Super 1600
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mam otazku neco sa mi akuatlizovalo asi s windowsu a ked vypinam comp, tak tam mam cez tabulku vypnut a restart tyky obrazok Windows Unlimited, a pod tym je napisane ze ci vypnut bez aktualizacie windowsu

Je to tam kvoli tomu aby som nedal tu aktualizaciu a neposral comp

Mam VTP6

ta tabulka:
Obrázok
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vypni si tie blbe aktualizacie
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Ako newiem ci to bolo sposobene prave mojim VTP5.5 ale akonahle som ho nainstaloval, zacala sa mi srat nejak grafika....az nakoniec odisla graficka karta...newiem ci to bola zhoda nahod, alebo to fakt nieco dosralo s tym VTP ale uz to nechcem ani vidiet :?
davidman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa davidman »

Ja som mal problem tiez jeden cas, ze sa mi pri uvodnej obrazovke zasekol pocitac a neslo dalej, ale problem bol v tom ze mi nesiel nabehnut ani posraty safemod, sice je pravda ze od kedy mam Flyakite tak som tam nebol, ale pochybujem ze je to tym. Vyriesil som to tak ze som vypol zdroj a zapol znovu, islo vsetko jak keby nic.
hashis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

S tým transformation packom sú samé problémy. Ja mám WindowBlinds a je to oveľa lepšie ako VTP. Zatiaľ som nemal žiadny problém.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Ja mam WB 5.1 a nato VTP 6.0 aby som mal priehladne okraje okien a listu a nemam zatial problemy. Som ho instaloval tak ze najprv som ho aktualizoval a az potom som nahodil skiny. A potom som update vypol. Aj vyrobca VTP 6.0 pise ze aktualizacie ho mozu pokazit. Nato tam je take ze oprava VTP 6.0. Idete do "Pridat a odstranit programy" tam najdete VTP 6.0 a date akokeby uninstall. Otvori sa vam okno s moznostami a vyberiete opravit. Ja som to neskusal takze neviem ci to funguje. IMHO to asi na 100% nebude fungovat ale skuste ak chcete.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Takže aj tie aktualizácie robia bordel. Lebo ja som sa čudoval že tým čo majú staré XP-čka SP1 alebo bez service packu čo ešte nemajú tie update atď. Tým ten VTP šlape úplne v pohode! Ja čo už mám novú XP - SP2 niekedy to ide niekedy nie. Lebo som nevedel o tých W-Update. Takže tie vypnem a je.
Napísať odpoveď