"kamaratstvo"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zmija31
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

"kamaratstvo"

Príspevok od používateľa zmija31 »

cawte,predtim nez vam opisem moj problem tak vam chcem povedat ze mam 13rokov,a viem ze mi vela zas napise ze na to mam cas a podobne.
No ale podme k veci,chodim do skoly z jedin super dievcatom,sme dobry kamarati ale ako to uz byva ja by som chcel viac ako len "kamaratstvo"
a 1 problem ze ma frajera ktory je odost starsi od nas oboch (4 roky),ale skoro kazdy tyzden sa pahadaju a tak...
aj som ju uz pozval no vzdy sa na nieco vyhovory....a este k tomu chalanovi obcas sa pohadaju kvoli mne lebo oziarli na mna...
a nemozem si pomoct mne sa strasne paci...a nemozem ist von s inimy babami lebo stale myslim na nu....pls poradte! :cry:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Za 1. krása nie je všetko....potom,ak má frajera a dokonca staršieho,tak to bude väčší problém...a hádky vo vzťahoch sú bežné a je jedno či sú raz za deň,alebo za týždeň...ten jej frajer žiarli na teba?Alebo ty na neho?A s tou holkou,..že ste dobrí kamaráti..si si istý,že to chce aj tá holka s tebou viac ako kamarástvo?Má sa rozísť s tým frajerom?A ak ju pozývaš niekde,neviem von a tak a keď sa vyhovovára,tak asi nemá záujem....v tvojom veku to nie je až tak moc silné,takže sa netráp...a keď príde tá chvíľa,že sa s ním rozíde(myslím že to tak blízko nebude) tak potom s ňou choď von tam to poriešte.....
zmija31
Light Expert
Light Expert

no hej on ziarli na mna....a este ako vies ze to "tak blisko nebude"no ona mna 13 a ten chalan ma 17... :x
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

zmija31 napísal:no hej on ziarli na mna....a este ako vies ze to "tak blisko nebude"no ona mna 13 a ten chalan ma 17... :x
Nič v zlom,ale ten chalan je ako keby "silná konkurencia" oproti tebe....je to normálne,že holky sú na starších chlapov...13-ky sú na 16,17 ,alebo 15ky na18,19 ..jasné že to nemusí byť,ale teenegerky rady chodia so staršími...dúfam,že si to pochopil...nerob si zbytočné nádeje,aby si nebol sklamaný....hádam ešte máš nejaké kamošky,ktorým si sympatický a sú voľné...pohľadaj...
zmija31
Light Expert
Light Expert

silan konkurencia...ok teda thx....a co my 13 rocny....mame chodit z 9 rocnymi? :? ....ale ne tak thx
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

dvolezite je nevzdavat sa ,neprestavat,,,kto nieco skutocne chce a robi pre to vsetko tak to aj dosiahne,kedze mas len 13 nevidim dvovod preco by si si na nu nemohol pockat ,toho jej mozes mat na haku,netrap sa s tym,

a len tak offtopic nemozem uverit zeby 17 chodil s 13 rocnou,,to je podla mna dost od veci
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

zmija31 napísal:silan konkurencia...ok teda thx....a co my 13 rocny....mame chodit z 9 rocnymi? :? ....ale ne tak thx

nee mate honit doma za pc...... :wink: ..... hm ja ked som mal 13 hmm bol 8 na zakladke hmm a "chodit"... hm co si pod tim predstavujes?!... ved si pockaj tak rok aj dva ... a potom... podla mna v takomto veku zacinat vztah ani nema zmysel... moj osbnz nazor... :idea:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Presne tak,zmija31,čo si predstavuješ pod pojmom "chodiť"?že pôjdeš za ňou von,pozdravíte sa,porozprávate sa a pôjdeš ju odprevadiť domov?To robia bežní kamoši :wink: Musíš jej vyjadriť lásku...vedel by si to urobiť?Odpovedz mi....skús porozmýšľať....
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Nevedel, 13 rocny nevie co je to laska, nevie sam co chce, povedzme si rovno...Kto z nas mal frajerku ako 13rocny? mozno tak amaratku...ale babu, na ktoru sa mozes spolahnut, zdoverit sa, a tak...ee...ako pisali predo mnou pockaj rok, dva,...aj do 17-18tky. Nemas sa kam ponahlat. Ak ti ide len o sex, na to mas cas...treba doma :aasmile20:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pripájam sa k príspevkom nadomnou. Mám na to podobný názor apropo, že v tomto veku sa ešte o serióznom vzťahu nedá hovoriť. A niekedy sa mi zdá, že ani o citovom pozadí, iba o náklonnosti na základe fyzickej príťažlivosti. O tom sa tu už dosť diskutovalo. Radšej ti poradím, aby si dobre porozmýšľal, čo k nej vlastne cítiš, aj keď viem, že v tvojom veku to môže byť ešte problém /podobný BabySHAQ-ovi/.
Osobne si myslím, že kvôli tebe sa s frajerom nerozíde, no keď sa s ním rozíde sama, mohol by si mať šancu. Ajkeď v tomto veku /česť výnimkám/ zvyknú byť baby väčšinou namyslené na svoj vek a vyspelosť oproti chlapcom-rovesníkom, nakoľko ich berú ako "prckov" na základe väčšej fyzickej vyspelosti. Takže tak.
zmija31
Light Expert
Light Expert

jin napísal: Aj keď v tomto veku /česť výnimkám/ zvyknú byť baby väčšinou namyslené na svoj vek a vyspelosť oproti chlapcom-rovesníkom, nakoľko ich berú ako "prckov" na základe väčšej fyzickej vyspelosti. Takže tak.
jj povedal si to presne ona tiez bere rovesnikov ako "prckou"

ok,chlapci thx za radi tak ja sa pockam 1-2...no a chcem sa vratit este k tomu 17 rocnemu hej je to pravda chodia spolu no uz sa mi aj vyhrazal...a dokonca ked nad tym rozmislam tak ta holka ma este 12...13 bude mat za 2 mesiace...ale je poriadne "vyspela"
a este raz diik
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

zmija31 napísal:jj povedal si to presne ona tiez bere rovesnikov ako "prckou"

ok,chlapci thx za radi tak ja sa pockam 1-2...no a chcem sa vratit este k tomu 17 rocnemu hej je to pravda chodia spolu no uz sa mi aj vyhrazal...a dokonca ked nad tym rozmislam tak ta holka ma este 12...13 bude mat za 2 mesiace...ale je poriadne "vyspela"
a este raz diik
Ber to tak že o to väčšia hamba toho 17 ročného "kanca" že si nenabalí seberovnú.. a celkovo vykašli sa na to.. V tomto veku si tvoje rovesníčky myslia veľké veci o svojej vyspelosťi.. Pritom sú to ešte stále deti ktoré kecajú sprostosti (mal som tú česť tento piatok počúvať rozhovor dvoch 13-ročných d)
zmija31
Light Expert
Light Expert

MS FRANKY napísal:Ber to tak že o to väčšia hamba toho 17 ročného "kanca" že si nenabalí seberovnú.. a celkovo vykašli sa na to.. V tomto veku si tvoje rovesníčky myslia veľké veci o svojej vyspelosťi.. Pritom sú to ešte stále deti ktoré kecajú sprostosti (mal som tú česť tento piatok počúvať rozhovor dvoch 13-ročných d)
ze aj jsa si myslim to z "17rocnym"
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

MS FRANKY napísal:Ber to tak že o to väčšia hamba toho 17 ročného "kanca" že si nenabalí seberovnú.. a celkovo vykašli sa na to.. V tomto veku si tvoje rovesníčky myslia veľké veci o svojej vyspelosťi.. Pritom sú to ešte stále deti ktoré kecajú sprostosti (mal som tú česť tento piatok počúvať rozhovor dvoch 13-ročných d)
Nejde o to ze 17 rocny si nabral 13 rocnu ale este sa bude vyhrazat niekomu kto ma 13 rokov? no tak ten to v hlave asi fakt nema v poriadku.
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

o babe ktora chodi s chalanom o niekolko rokov starsim ako je ona (ok,4r ale je rozdiel ak ma 20 a ona 24 a rozdiel 13 a 17) si pomyslim svoje :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

mailer napísal:o babe ktora chodi s chalanom o niekolko rokov starsim ako je ona (ok,4r ale je rozdiel ak ma 20 a ona 24 a rozdiel 13 a 17) si pomyslim svoje :)
ja si zas myslim svoje o 17 rocnom typkovi ktory chodi s 12 rocnou babou.... (pisal, ze 13 bude mat za 2 mesiace..)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ona je len dieťa, nech sa správa akokoľvek dospelo, proste to je fakt. Preto robí niektoré veci inak, to spraví až čas, takže kľudne hľadaj nejaké iné, v tomto veku toho veľa nenarobíš.... :?
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

krupica_dnb napísal:ona je len dieťa, nech sa správa akokoľvek dospelo, proste to je fakt. Preto robí niektoré veci inak, to spraví až čas, takže kľudne hľadaj nejaké iné, v tomto veku toho veľa nenarobíš.... :?
:? aspon ze nejake skusenosti ziska :-D , ja mam 14r :lol:
zmija31
Light Expert
Light Expert

hmm a co bude dalej???myslim to tak ze co ked bude mat viac rokov povedzme 19 a ona 15...tak myslete ze uz jej do "pokoj"??asi nie nekto to pisal....a my rovesnici zase budeme prckovia.....ze to tak nebude???ale ked pisete ze to spravi cas....
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

No tiwto vekove rozdiely to je na dlho je na to samostatna tema,,ale tiez som proti takym veciam ako 13-17 :D alebo podobne veci...20-24 to uz je OK,,,uz su obaja "dospeli" ..a vedia co chcu,,uz prezili nieco v zivote....
Napísať odpoveď