Ako na MS Visual C++ ?

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
sri
Novice
Novice

Ako na MS Visual C++ ?

Príspevok od používateľa sri »

Zdravim....
chcel by som sa opytat, ci niekto z Vas nema alebo nepozna link na nejaky dobry SK/CZ navod na Visual C++ pre zaciatocnikov(mierne pokrocilych) - aspon nejakych 15-20 lekcii pre zaciatocnikov, potom si mozno kupim nejaku knihu. Ovladam zaklady C/C++ a robil som uz v Borland C++ Builderi.

Pripadne, ci by mi mohol niekto poradit, ktore z tychto 2 vyvojovych prostredui sa Vam zda lepsie/prijatelnejsie a ktore sa viac vyuziva v praxi.

Hlavne mi nepiste "vyhladaj si v googli", lebo to som uz skusal a nic v SK/CZ som nenasiel.

Pozn.: Mam MS Visual Studio 6.0
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Mistrovstvi v C++ :wink:
Eskalante
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Eskalante »

odporucam knihy od Computer PRESSu, konkretne:
- Naucme sa programovat PC hry za 24 hodin
su tam postupne kapitoly ako zacat a postupne sa tam pridavaju funkcie od osetrenia klavesnice po bitmapovu grafiku a animacie

- 1001 tipov a trikov pre Visual C++
ide skor o 1001 typov, nie je to navod, proste ked clovek hlada konkretny problem, napr ako vytvorit malu systemovu spravu alebo ako na setric obrazovky.
sri
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sri »

skor som myslel niečo v elektronickej podobe, čo by som si mohol stiahnuť alebo by mi to mohol niekto poslať. To, že existujú knižky viem aj sám...ale aj tak vďaka. No kto by vedel o niečom v elektronickej forme, pomohol by mi. Diki
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Lamky => E-Books
Napísať odpoveď