9DRAGONS-Free mmoepg
-
AurusKentauris
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
9DRAGONS-Free mmoepg
Tak a je to tu
Dalsia free MMO zatial len open betatest.Hra sa odohrava v davnich casoch v cine.JE zamerana hlavne na BOJOVE UMENIA! Mozte tam vyuzivat rozne typi zbrani napr noze,kopije,kruhy,mece,tachsie mece -sabre,alebo cisto rukavice. Naucite sa tam viac ako 300! bojovich umeni. Mozte si vybrat z 3roch dobrych clanoch : wu-tang -sword ,Shaolin- polearm, The league of Beggars-staff a z 3roch zlych :Sacred Flower-Tam mozete hrat len za dievcata
dagger , wheels The brotherhood of Thiefs-Zanich hram ja axe,spear Heavenly Demon-sabre
. Vecinu ludi to chiti a nie a nie sa odtoho otrhnut len si to treba zahrat 1-2dni aby ste videli kvality hry.Ked sa naucite nieake umenie napr bojove tak si ho prve musite natrenovat na Slamennych panakoch a potom sa umenie uz vylepsuje pouzivanim ked si ho vylepsite na lvl 3 tak sa knemu prida dalsie kombo napr salto dozadu kopacka do hlavy a pri 5etke tak isto dalej sa to uz vylepsuje len DMGOVO max vylepsenie je na 12tke.Najvyzsi lvl je zatial okolo 150.Ale max je okolo 200 takze mate co robit. Viac info na http://9dragons.acclaim.com/ Keby niekto nieco chcel kontaktujte ma na ICQ 335828792
-
AurusKentauris
Light Expert
-
JanJanuska
Medium Expert
-
AurusKentauris
Light Expert
-
AurusKentauris
Light Expert
-
AurusKentauris
Light Expert
-
krtko42
Medium Expert
no ja to hram tiez uz je to fakt dobre ale k tomu ze rychlo sa tam naberaju leveli, tym by som si nebol taky isty ja som lvl revolving chacra5 a 80% a za zelenu priseru dostanem 0,3% a za oranzovu 0,5% btw ak by niekto xcel zahrat v parte tak nick: Krtko666 myslim.
platene to nebude lebo acclaim robi hry na sposob advertismentov za ktore sa fakt dost plati takze mozno z toho budu mat aj viacej ako blizard z wowu ak to bude hrat tolko isto ludi
platene to nebude lebo acclaim robi hry na sposob advertismentov za ktore sa fakt dost plati takze mozno z toho budu mat aj viacej ako blizard z wowu ak to bude hrat tolko isto ludi
-
Royalflush
Guru wannabe
-
xTvojaMamax
Novice
Ahoj ja tam mam charakter wu-tang healera 63,46
A vcera som zacal jedneho HD a uz som 25...
Ked chces byt wu-tang musis byt 00C1(25)A musis spravit vsetky questy co ti dava ten dedo.
Potom sa ti na mape ukaze taky zlty vykricnik,to je ten quest.
Pre viac info o hre mi piste na skype:tmike444
Alebo odpiste tu
//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2008, 9:45 )
alebo mi napis : [MOD]Devil,[MOD]Evil
A vcera som zacal jedneho HD a uz som 25...
Ked chces byt wu-tang musis byt 00C1(25)A musis spravit vsetky questy co ti dava ten dedo.
Potom sa ti na mape ukaze taky zlty vykricnik,to je ten quest.
Pre viac info o hre mi piste na skype:tmike444
Alebo odpiste tu
//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2008, 9:45 )
Chod do toho palaca a tam dole je taky jeden na neho klikni a daj clan contribution daj tam nejake veci a ono ti to da bodywu-tang napísal:cawte vseci co hrate 9dragons. hram to uz asi tyzden a som lvl 25. ale neviem si poradit ako sa ziskavaju pointy na kuzla pls poradtemi moje icq je 422456756
alebo mi napis : [MOD]Devil,[MOD]Evil