Co ja vieeem su prekvapeniim ale aj tento zapas prehravaju....Ricardo napísal:no tak to je jasne ze Martin.....su velkym prekvapením....prekvapenia su fajn...
HOKEJ: Komu fandite v extralige?
Táák už si môžme byť istý, že majstrom nebude Žilina, Martin a Liptovský Mikuláš
majster môže byť každý, ale myslím si, že tento rok to bude naozaj ten najlepší team
a nie ako minule moja Žilina, ktorá sa prebojovala do finále len so šťastím... tak ja som za Košice, Nitru alebo Poprad
postupne budem vylučovať... možné je, že to bude aj Trenčín...
Nahodou martin nesklamal dostal sa do play-off a dokonca vas aj potrapil skoda ze nepostupil takto pojdeme zase cez parcik hrozy v trencine kde na nas vybehnu ufonci :(( radsej sme mohli ist pit s marvelom a ostatnymi martincanmi :))Drago napísal:hm...a co ma s tym ze sme ich vytreli to, kolko razy boli v PO ? len mi tu netrep nieco o skusenostiach. Martin mal sice mlady kader, ale vystuzeny skusenymi veteranmi, takze ?
Ako ja nič proti... však ja len konštatujemDrago napísal:hm...a co ma s tym ze sme ich vytreli to, kolko razy boli v PO ? len mi tu netrep nieco o skusenostiach. Martin mal sice mlady kader, ale vystuzeny skusenymi veteranmi, takze ?
-
pancuska26
Expert
-
lekoklatik
VIP