Je Mandriva 2007 na download plna? ci kupit?(vyriesene)
-
funThomasik
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
rozdiely medzi platenou a free verziou su:
1. v podpore (telefonickej) pri pletenej mas podporu
2. tlacena prirucka
3. v platenej verzii mas ovladace na vseliaky hardware ...(normalne si ich mozes aj stiahnut)
4.v platenej verzii mas dokonca aj nejake komercne hry(flatout)
inac to mas presne ti iste
-takze je na tebe ci si to kupis kupis alebo nie ... NIKDY NEPLATIS ZA JEDNOTKY A NULY vzdy v platenej verzii hocijakeho linuxu mas naviac krabicu prirucku a podporu
-ale ak sa chces venovat linuxu intenzivne a nie len ho okusit tak sa poobzeraj po nejakom komplexnejsom distre (objektivny nazor) --- Ubuntu --- vlastna skusenost
2. tlacena prirucka
3. v platenej verzii mas ovladace na vseliaky hardware ...(normalne si ich mozes aj stiahnut)
-takze je na tebe ci si to kupis kupis alebo nie ... NIKDY NEPLATIS ZA JEDNOTKY A NULY vzdy v platenej verzii hocijakeho linuxu mas naviac krabicu prirucku a podporu
-ale ak sa chces venovat linuxu intenzivne a nie len ho okusit tak sa poobzeraj po nejakom komplexnejsom distre (objektivny nazor) --- Ubuntu --- vlastna skusenost
Mal si niekedy Mandrivu Free a plnú Mandrivu? Je tam oveľa väčší rozdiel ako len podpora, príručka, ovládače... Na Free nie sú napríklad devel knižnice, veľa programov chýba... Ale ako som už písal, väčšina sa dá inštalovať z ich ftp servera.funThomasik napísal:rozdiely medzi platenou a free verziou su:
2. tlacena prirucka
ja nehovorim ze Win je na p*** ale ja hovorim zatial z toho co vidim ze Linux za menej ci nakladov ci HW narocnosti je jednoducho lepsi,ostatne este neviem ,co sa tyka tych ovladacov by som do riti nakopal urcitych vyrobcov za neposkytnutie sheetov k vyrobe ovladacov na Linux ,lebo keby mal Linux ovladace na kazdu somarinu tak urcite by sa viac presadil , ale aj tak dnesny Linux ma velmi slusnu driver-podporu u poprednych HW organizaciachenter00 napísal:este pridaj 100percent podpory hardveru a si tam, kde je windows:)
vista je navyse hodne dobry system, treba nechat chvilu casu vyrobcom hard/soft nech urobia stabilne odladene verzie(idealne 64bit) a potom je to na desktope neprekonatelne.