Azureus Zudeo - buducnost obsahu je tu.
hmmm. no kukal som co tam je na stiahnutie len chvilku, ale par dobrych veci sa naslo. potapanie sa zo zralokmi v HD, 800mega, kopec hudby - aj cele albumy nekomercnych spevaciek/kapiel a pod...
clovek si najde, a vzhladom nato, ze je to stale betaverzia, je obsahu dost/odhadom tisic poloziek.
ano, nenajdes tam free madonnu alebo hollywoodsky film, ale pravdu povediac, ani mi tam nechyba:)
clovek si najde, a vzhladom nato, ze je to stale betaverzia, je obsahu dost/odhadom tisic poloziek.
ano, nenajdes tam free madonnu alebo hollywoodsky film, ale pravdu povediac, ani mi tam nechyba:)
-
cTn
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
moj nerozlucitelny client www.utorrent.com ten u mna netrompfne ani azureus v25 ...
-
igynko
Medium Expert
Ako myslim, ze to je celkom zbytocne, pretoze na forach, kde sa zdiela HD obsah, alebo akykolvek obsah (ci uz je legalny, alebo nie), tak je tam vzdy aj popis, nazory ludi, ktori si to uz stihli a tiez to je v podstate na jeden klikMr.Henky napísal:Zudeo = FTP + ČSFD
Približne tak nejako by sa to dalo popísať, ale len veľmi zhruba. To treba vidieť a oskúšať.
-
igynko
Medium Expert
No ja Ti neviem.... K tomuto systemu som mozno trosku skepticky, ale proste si myslim, ze to nie je nic neobvykle. Na forach najdes aj nekomercne veci, mas k tomu popis, vies si vyhladat co chces, rychlost stahovania byva viac nez dobra (ak ide o neverejne trackery).Mr.Henky napísal:No hej, lenže v Zudeo to máš všetko na jednej kope (rozumej v jednom okne). Nehovoriac o tom, že je väčšia pravdepodobnosť, že si to aj stiahneš. A tiež nekomerčné veci na fórach asi len ťažko nájdeš.
Asi to uzavrieme tak, ze kazdy mame to svoje a proti gustu nieto disputu
-
cTn
Medium Expert
Presne moj nazor !!igynko napísal:No ja Ti neviem.... K tomuto systemu som mozno trosku skepticky, ale proste si myslim, ze to nie je nic neobvykle. Na forach najdes aj nekomercne veci, mas k tomu popis, vies si vyhladat co chces, rychlost stahovania byva viac nez dobra (ak ide o neverejne trackery).
Asi to uzavrieme tak, ze kazdy mame to svoje a proti gustu nieto disputu