daj sem nejaky zdroj a link, aj ja sa chcem niecomu priucit, a nie je to OT vsak tato je tema o darwinovej teorii.dawo napísal:darwinova teoria je vyvratena
sorry za OT ale udajne clovek potrebuje vacsiu vieru aby jej uveril ako aby veril v boha a pravdepodobnost pravdivosti teorie je asi ako ked oznacis zrnko piesku na sahare a slepemu povies ze ma tri pokusy aby ho nasiel
Darwinova teoria
-
uelektronik
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
praveze u ludi v dnesnej dobre preziva kazdy jedinec a preto sa skor devolujeme.imho sa to prejavi o par desatroci.P3Bo napísal:Pričom prežíva iba ten najschopnejší jedinec s najlepšimi vlastnostami
inac...tie darwinove teorie?mohol by mi niekto vysvetlit o co presne ide?lebo tvrdi sa tu ze evolucia je ale darwinove teorie su vyvratene
-
pinacolada
Guru wannabe
no áno darwinove teórie o bielkovinách a uhlíku a kadecom inom boli simulovane v labakoch a robene mnozstvo pokusov .. obsahy latok boli tisic krat prekrocene ked uz nevysiel zakladny pokus a ani sa tomu nepriblizili .. tak isto aj evolucia ... medzi dinosaurami a pra ludmi je obrovska diera pocas ktorej nic nebolo (myslim zivocichy - ale nie krokodily a tieto vodne) a zrazu bum clovek .. a aj to ze clovek je z opice ..sak si precitaj tu knihu kauza stvoritel ..staci ohladom darwinaP3Bo napísal:A to máš odkiaľ ? Daj zdroj ... avšak vždy su takí ktorí maju iný nazor a každá teória ma svoje nedostatky, ktoré sa dajú v prípade nutnosti proti nej použiť
K Dänikenovi by som odporúčL Aj Zecharia Sitchin-a http://www.sitchin.com/ je to Ruský vedec vyrastajúci v Sírii momentálne žijúci v NY, je to jeden z mála ľudí, ktorý vie čítať staré hlinené Sumerské tabuľky. Veci, ktoré sa dočítate vám povyrážajú dych.P3Bo napísal:Staci nejaka kniha od danikena a myslim ze viac ti netreba
Nie je to žiaden blud, je to kedysi odsudzovaný, dnes už svetovo uznávaný vedec, ktorý prišiel s radikálnými pohľadmi na vývoj ľudstva. Odporúčam si niečo naštudovať, až potom súdiťdawo napísal:kto je daniken?? raz si ho tu uz sa mi zda spominal a bul to daky blud nepamatam si uz dobre .. je to aspon daky vedec?
ja neviem po americkyFrikso napísal:Nie je to žiaden blud, je to kedysi odsudzovaný, dnes už svetovo uznávaný vedec, ktorý prišiel s radikálnými pohľadmi na vývoj ľudstva. Odporúčam si niečo naštudovať, až potom súdiť
daj nejake co ta najviac pochytillo
a nesudil som ... povedal som ze si uz dobre nepamatam
-
P3Bo
Guru wannabe
Zatial som nic lepsie nenasiel ale pokusim sa este nieco o nom tu hodit
http://www.daniken.cz/zivotopis.php3
http://www.scifiworld.cz/article.php?ArticleID=574
http://www.daniken.cz/zivotopis.php3
http://www.scifiworld.cz/article.php?ArticleID=574
Däniken prišiel s teóriou, že na zem kedysi prišli cudzie civilizacie z vesmíru. Tiež je to expert na mayske kultury, odporúčam prečítať dielo Znamenia z vesmíru, je to dostať v lepších knižniciach. Autor vyzíval vedcov, aby spravili "utopisticky archeologicky rok" kde by sa skúmali veci, ako napr. radioaktivne častice na dne mrtveho mora (vyhcadzal z teorie, že sodoma, gomora zlahli vodikovou bombou. Namiesto toho sa mu dostalo vysmechu, avšak viacero veci, čo tvrdil sa dnes už potvrdili a získal si rešpekt.dawo napísal:ja neviem po americky![]()
daj nejake co ta najviac pochytillo
a nesudil som ... povedal som ze si uz dobre nepamatam
-Vravim, pokial si neprečítaš tie knihy a nenaštuduješ si o ňom niečo, tak nema zmysel sa o tom baviť.
-
pinacolada
Guru wannabe
takze tu naozaj prisli cudze civilizacie z vesmiru?Frikso napísal:Däniken prišiel s teóriou, že na zem kedysi prišli cudzie civilizacie z vesmíru. Tiež je to expert na mayske kultury, odporúčam prečítať dielo Znamenia z vesmíru, je to dostať v lepších knižniciach. Autor vyzíval vedcov, aby spravili "utopisticky archeologicky rok" kde by sa skúmali veci, ako napr. radioaktivne častice na dne mrtveho mora (vyhcadzal z teorie, že sodoma, gomora zlahli vodikovou bombou. Namiesto toho sa mu dostalo vysmechu, avšak viacero veci, čo tvrdil sa dnes už potvrdili a získal si rešpekt.
-Vravim, pokial si neprečítaš tie knihy a nenaštuduješ si o ňom niečo, tak nema zmysel sa o tom baviť.
nemas v tom chaos?...dawo napísal:no áno darwinove teórie o bielkovinách a uhlíku a kadecom inom boli simulovane v labakoch a robene mnozstvo pokusov .. obsahy latok boli tisic krat prekrocene ked uz nevysiel zakladny pokus a ani sa tomu nepriblizili .. tak isto aj evolucia ... medzi dinosaurami a pra ludmi je obrovska diera pocas ktorej nic nebolo (myslim zivocichy - ale nie krokodily a tieto vodne) a zrazu bum clovek .. a aj to ze clovek je z opice ..sak si precitaj tu knihu kauza stvoritel ..staci ohladom darwina
po druhohorach nastal z neobjasnenych pricin uhin dinosaurov.nasledovali tretohory (65-5 mil rokov dozadu) a tak stvrtohory (5mil-dnes).v tychto obdobiach sa objavilo mnozstvo novych druhov cicavcov ktore sa rychlo vyvijali.ciize zem ovladali jednoznacne cicavce.neskor sa rychlo vyvijali primaty a az pred 100 000 rokmi sa objavili ludia dnesneho druhu.cize ziadne bum a civilizacia.prve zname vyspele civilizacie sa objavili pred cca 4000 rokmi v mezopotamii a o trocha neskor v egypte (aj ked som pocul teorie ze egyptska civlizacia bola uz pred 9000).cize aj ludstvo ako ho pozname preslo pomerne dlhou genezou
vidno ze mas medzeri v biole a dejepise.
nie nemam to je to ze ludia si myslia ze to tak je ale ono to tak vobec nieje ..pinacolada napísal:nemas v tom chaos?...
po druhohorach nastal z neobjasnenych pricin uhin dinosaurov.nasledovali tretohory (65-5 mil rokov dozadu) a tak stvrtohory (5mil-dnes).v tychto obdobiach sa objavilo mnozstvo novych druhov cicavcov ktore sa rychlo vyvijali.ciize zem ovladali jednoznacne cicavce.neskor sa rychlo vyvijali primaty a az pred 100 000 rokmi sa objavili ludia dnesneho druhu.cize ziadne bum a civilizacia.prve zname vyspele civilizacie sa objavili pred cca 4000 rokmi v mezopotamii a o trocha neskor v egypte (aj ked som pocul teorie ze egyptska civlizacia bola uz pred 9000).cize aj ludstvo ako ho pozname preslo pomerne dlhou genezou
vidno ze mas medzeri v biole a dejepise.
a to nic je medzi vyhynutim dinosaurov a pra civilizaciami ... cize dost milionov rokov
/džejmss: ja som to nikde netvrdil .. vravel som prave opak ze je to blud a je to vyvratene
-
pinacolada
Guru wannabe
a dinosaury boli nejaka civilizacia?nechapem ta ta v tomto...neuraz sa ale imho splietasdawo napísal:nie nemam to je to ze ludia si myslia ze to tak je ale ono to tak vobec nieje ..
a to nic je medzi vyhynutim dinosaurov a pra civilizaciami ... cize dost milionov rokov
/džejmss: ja som to nikde netvrdil .. vravel som prave opak ze je to blud a je to vyvratene