myslim, ze som pisal, ze ma 17, alebo 18...presne neviem...midnight_man napísal:...este daco k tym rokom..no ja typujem 13-15
komplikovane dievca...
-
Neregistrovaný
Re: komplikovane dievca...
-
midnight_man
Guru
Re: komplikovane dievca...
jezis sorykrupica_dnb napísal:hm... asi si si pomýlil pohlavie![]()
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ber to tak že chat je jedna vec a realita druhá.. na chate má každý silné slová a idú z človeka oveľa ľahšie ak keby sa ti pri tom pozerala do očí a hovrilo ti to priamo..
takže podla mna je to vpohode.. nezúfaj.. si možno to ani tak nemyslíš ako si myslíš.. ak ma chápeš...
ale tak nič ti nebráni s nou niekam vyraziť.. čo ja od kamarátky si zisti kde rada chodí a čo má rada a podla toho sa zariad.. hlavne nič si veľmi neplánuj lebo ako to u mna funguje nič sa mi npodarí hh..
Napr ked som sa prvý krát stretol so svojou priateľkou myslela si o mne že som najväčší ko*ot na svete.. potom sme sa asi o pár mesiacov zase stretli a normálne sme kecali a ona začala zisťovať že niesom až taký zlý (proste som bol sám sebou,, žiadne pretvárky) ale aj tak som si nevypýtal číslo ani nič proste nechal som to na náhodu a aj tak sme sa nejako dali do kopy.. takže
moja rada? podla mna neprestávaj len nič sa nesnaž uríchliť ....
takže podla mna je to vpohode.. nezúfaj.. si možno to ani tak nemyslíš ako si myslíš.. ak ma chápeš...
ale tak nič ti nebráni s nou niekam vyraziť.. čo ja od kamarátky si zisti kde rada chodí a čo má rada a podla toho sa zariad.. hlavne nič si veľmi neplánuj lebo ako to u mna funguje nič sa mi npodarí hh..
Napr ked som sa prvý krát stretol so svojou priateľkou myslela si o mne že som najväčší ko*ot na svete.. potom sme sa asi o pár mesiacov zase stretli a normálne sme kecali a ona začala zisťovať že niesom až taký zlý (proste som bol sám sebou,, žiadne pretvárky) ale aj tak som si nevypýtal číslo ani nič proste nechal som to na náhodu a aj tak sme sa nejako dali do kopy.. takže
moja rada? podla mna neprestávaj len nič sa nesnaž uríchliť ....
odpveď: mrtvéTe-wei napísal:len taká otázka: ktoré dievča (žena) neni komplikovaná?
faktom je ze sa v zenach nevyznam, teda neviem ci vy ano, niekedy sa spravaju akoby nevedeli co chcu a niektore nevedia co chcu, ale su svetle vynimky, takym sa hovori uprimne zeny a ked si taku najdes, nemusis tak casto citat medzi riadkami a vestit z krystalovej gule, ale ak sa raz zamilujes do komplikovanej, skoncis bud s nou alebo na xanaxe
tak to nevzdavaj a hladaj dalej, alebo sa vykasli na to a utapaj sa v ziali ako niektori na tomto fore, nebudem menovat, mnohi tusia o kom tocimtriple napísal:len ked už takú nájdeš tak je zadaná a štastne zamylovaná.. toď moja skúsenosť
pokracoval by som ale bolo by to OT, laska sa neda hladat stretne ta ale ked ta uvidi ako sa niekde v rohu lutujes radsej rychlo utecietriple napísal:.. láska sa nedá hladať tá ťa stretne..