Safe mode
Safe mode
Ludia prosim potreboval by som pomoc co najrychlejsie....Asi tak pred tyzdnom som zapol pocitac normalne sa nacitala uvodna obrazovka potom bootscreen ci jak sa to vola (myslim to ked je tam obrazok windowsu a dole behaju ti pic..oviny)a zrazu modra obrazovka tam same biele pismena asi 0.5 sec. sa to ukazalo a potom BUM.Restart a neukazal sa my ani vyber profilov...a toto dokola uz tyzden tak mozem ist jedine do safe modu (som aj teraz).Plz neviete helpnut tak aby som nemusel reinst windows ani bez formatovania???nebude to nico s biosom ak hej co alebo jak ho restartnut viem ze sa to niak da len neviem ako...vopred THX
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Uff, toto moze byt uplne HOCICO. Ak vylucujes HW chybu, tak potom je to SW. Napr. v safemode pusti konzolu "msconfig" a zalozke startup pozri ake mas veci, ked som odtial daco podozrive nepotrebne vykopol tak to pomohlo. Pripadne si skus spomenut, ake programy si na posledy instalovatl a v safe mode ich odinstaluj, pripadne vsetky ovladace na zariadenia odinstaluj a skus nabootovat normalne. Ale moze to byt aj HW zavada > napr. moc pretaktovane, vadne kondiky na doske, vadny zdroj a hocico podobne... Rozmysli si, ci predtym ako to zacalo pisat si spravil nejaky HW alebo SW zasah... Inak ta bude cakat reinstall 
-
Smoake
Star
- Kontaktovať používateľa:
mas podobny problem ako ja tu mozno najdes odpoved na tvoju otazku
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65769NEJDE NIC....AKO MAM RESTARTNUT BIOS???THXSmoake napísal:mas podobny problem ako ja tu mozno najdes odpoved na tvoju otazkuKód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65769
hm daj spustit normalne a pastni sem kod chyby bud je tam pri vypise ramky ci co to tam trepe alebo pak pojdes do safe modu po tej modrej obrazofke da pozres sa do systemovych udalosti ovladaci panel, nastroje pre spravu, prohlizec udalosti, najdes system najdes cervene X posledne a v popise ti napise kod chyby pak napisem viac
neviem asi to bude jedno s tychto :
ja sa vtom nevyznam a je tam asi 500 podobnych
Kód: Vybrať všetko
Nasledujúce ovládače pre spustenie zavedenia alebo spustenie systému zlyhali pri načítaní:
AFD
Fips
intelppm
IPSec
MRxSmb
NetBIOS
NetBT
RasAcd
Rdbss
StyleXPHelper
Tcpip
WS2IFSL
Ďalšie informácie nájdete v Centre pomoci a technickej podpory na http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.Kód: Vybrať všetko
Počítač sa po kontrole chýb reštartoval. Kontrola chýb: 0x000000c2 (0x00000040, 0x00001000, 0x80000000, 0x00000000). Výpis sa uložil do súboru: C:\WINDOWS\Minidump\Mini031807-01.dmp.
Ďalšie informácie nájdete v Centre pomoci a technickej podpory na http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.Kód: Vybrať všetko
Popis identifikácie udalosti ( 12 ) v zdroji ( sfsync02 ) sa nepodarilo nájsť. Lokálny počítač pravdepodobne nemá informácie databázy Registry alebo súbory DLL s hláseniami potrebné na zobrazenie hlásení zo vzdialeného počítača. Na získanie tohto popisu môžete použiť parameter /AUXSOURCE= flag. Podrobnosti nájdete v Pomocníkovi a technickej podpore. Súčasťou udalosti sú nasledujúce informácie: .Kód: Vybrať všetko
Nasledujúce ovládače pre spustenie zavedenia alebo spustenie systému zlyhali pri načítaní:
Fips
intelppm
StyleXPHelper
Ďalšie informácie nájdete v Centre pomoci a technickej podpory na http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.ja sa vtom nevyznam a je tam asi 500 podobnych
Takze mam pisane co je na tej modrej obrazovke co som spominal
A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer.
BAD_POOL_CALLER
If this the first time you've seen this stop error screen,restart your computer.If this screen appears again follow these steps:
CHeck to make sure any new hardware or softwareis properly insalled.
If this is a new instalation,ask your hw or sw manufactured.
For any Windows updates you might need............potom poucky co mam robit ked budu problemy pokracovat a potom..............***STOP:0x0000002 a mrte takychto kodov ci co to je ktore som uz nestihol odfotit[fotil som to fotakom v rychlosti..je to rozmazane a jak som to opisoval moze sa stat ze soom nieco zle napisal/nevedel precitat to rozmazane...
A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer.
BAD_POOL_CALLER
If this the first time you've seen this stop error screen,restart your computer.If this screen appears again follow these steps:
CHeck to make sure any new hardware or softwareis properly insalled.
If this is a new instalation,ask your hw or sw manufactured.
For any Windows updates you might need............potom poucky co mam robit ked budu problemy pokracovat a potom..............***STOP:0x0000002 a mrte takychto kodov ci co to je ktore som uz nestihol odfotit[fotil som to fotakom v rychlosti..je to rozmazane a jak som to opisoval moze sa stat ze soom nieco zle napisal/nevedel precitat to rozmazane...
PLZ POVEDZTE ZE TO JE ZDROJOM:
Vecer som vipol gombik na zdroji rano som zapol komp seck islo nabehnut normalne len zas ta modra obrazovka...ale vipisalo inu chybu nieco s grafickou kartou tak som je reinstaloval v safe mode samozrejme..po reinstalacii som vipol zdroj zapol a potom zapol komp a zase som v normaaal mode...neviete my niekdo vysvetlit o co ide???thx
Vecer som vipol gombik na zdroji rano som zapol komp seck islo nabehnut normalne len zas ta modra obrazovka...ale vipisalo inu chybu nieco s grafickou kartou tak som je reinstaloval v safe mode samozrejme..po reinstalacii som vipol zdroj zapol a potom zapol komp a zase som v normaaal mode...neviete my niekdo vysvetlit o co ide???thx