Pomoc s fotkami
Pomoc s fotkami
Chel bi som spojit 2 frozne fotki do kopi a potreboval bi som program ktori bi vihladil tu ciaru medzi timi 2 fotkami abi ju vihladil. A gde bi som ho stiahol prosim
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc s fotkami
joooj nedavno som testoval jeden program, ak si spomenim ho opet najdem dam ti vediet. Volalo sa to nieco ako PANORAMA...ostrelovac napísal:Chel bi som spojit 2 frozne fotki do kopi a potreboval bi som program ktori bi vihladil tu ciaru medzi timi 2 fotkami abi ju vihladil. A gde bi som ho stiahol prosim
Spajalo to fotky tak ako by si rad uplne presne a vyhladzovalo prechody automaticky uplne fantasticky...
BTW slovencina tvoj konicek
-
dair
Guru wannabe
Re: odpoved
Vola sa to Panorama Factory. Fakt som na skusku si spravil zopar foto mojej izby a cez wizarda sa podarilo spojit asi 6 fotiek dokonale vedla seba....ostrelovac napísal:zozen mi teen program potreujem spravit logo na stranku a potrebujem spojit do seba
-
dair
Guru wannabe
ja som len to PF nahodne skusal takze je to odo mna dost jednostranny nazor. fotku to spravilo velmi dobre takze ....Lord_3D napísal:panorama factory (PF) za veľa nestojí. Ja na to použivam PhotoStitch a funguje to super.....
Je to oveľa rýchlejšie ako PF aj výsledný efekt sa mi páči viac.....
ale ako som povedal, nemam s cim porovnavat
-
=»M4tO«=
Light Star
Re: odpoved
Ano panorama factory je dobrý takže, ten si určite dajtedair napísal:Vola sa to Panorama Factory. Fakt som na skusku si spravil zopar foto mojej izby a cez wizarda sa podarilo spojit asi 6 fotiek dokonale vedla seba....
-
inkognitto
Star
tu také veci nehľadaj ! kukni na www.lamky.netostrelovac napísal:a napisal bi si mi seriove cislo lebo ho neviem zohnat
yoggy.. super, po takmer 5 rokoch sa konečne dočkal Tvojej odpovede, konečne sa môže do toho pustiť..

-
yoggy
sorry za OT
ale musel som sa vyjadriť
prečo na mňa?
to iba 5 rokov?
som z toho smutný, očakával som najmenej 10

prečo na mňa?
ak chceš tvoriť panorámy tak určite PTGui jednoduchý rýchly free, nájde sám identické body poprípade manuálne, možnosť výberu projekcie a ďalšie nastavenia
samozrejme dá sa aj v photoshope ale manuálne nasadiť na seba 2 obrázky a vyhladiť ich
samozrejme dá sa aj v photoshope ale manuálne nasadiť na seba 2 obrázky a vyhladiť ich
-
lekoklatik
VIP
Od kedy je PTGui freefaware?