"kamaratstvo"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

mailer napísal::? aspon ze nejake skusenosti ziska :-D , ja mam 14r :lol:
aké skúsenosti už len môže získať???? Rozumný 17 ročný by si jednak asi nezačínal so 14stkou a keď už tak by sa k nej musel správať s rezervou... Ak mu nejde samo len o jedno...
Jedine také skúsenosti že sa môže kamarátkam pochváliť ako kde a ako dlho sa vylizovali a že ju chytil za zadok... :roll:
zmija31
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zmija31 »

sak to je v pohodke 20-24.........
ale este len tak dodam ze sa mi vyhrazal ale nic sa nestalo..
a je to skinhead ale taky naozaj ze skin ku :evil: a......
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

zmija31 napísal:sak to je v pohodke 20-24.........
ale este len tak dodam ze sa mi vyhrazal ale nic sa nestalo..
a je to skinhead ale taky naozaj ze skin ku :evil: a......
Tak potom je jasné čo-to o ich vzťahu. Baba ho má, aby mohla čisto machrovať "akého ona má frajera" a jej frajer ju má čisto na chov :P
Chúďa dievča. Šak jej to hádam dôjde. Bože jak ja neznášam takéto účelové vzťahy...
zmija31
Light Expert
Light Expert

jin napísal:Tak potom je jasné čo-to o ich vzťahu. Baba ho má, aby mohla čisto machrovať "akého ona má frajera" a jej frajer ju má čisto na chov :P
Chúďa dievča. Šak jej to hádam dôjde. Bože jak ja neznášam takéto účelové vzťahy...
no stim machrovanim mas pravdu ale on ju nema... lebo chodili vyhrazky ze pozrem sa nanu a tak.....ale ja nemam rad skiheadov ako mam vela kamosov skinov ale......
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

zmija31 napísal:no stim machrovanim mas pravdu ale on ju nema... lebo chodili vyhrazky ze pozrem sa nanu a tak.....ale ja nemam rad skiheadov ako mam vela kamosov skinov ale......
Takže ešte stále chceš tú holku?Stojí ti zato?Podľa mňa to nemá význam...prepáč,ale ako chceš,nemusíš sa vzdávať,ale potom by si musel niesť následky :)
zmija31
Light Expert
Light Expert

jj viem rozmislal som nad tym...ako onsa par krat na mna strojil ale stale si ma zastala...no a ked si pockam...a povedzem ze sa rozidu???tak pochybujem ze.......ma potom ta baba cakat v nemocnici....a pytal si sa ze preco este chcem snou chodit kvoli tomu aby ma ne.....alebo ze je krava ze snim chodi? :?
zmija31
Light Expert
Light Expert

uz ziadne pripoienky??? :cry:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pripomienky? Iba toľko, že to, že s tým chalanom ešte stále chodí o niečom svedčí. Keď vidí, že je ten chalan agresívne hovado, tak buď jej to vyhovuje, alebo lichotí. Pochybujem, že s ním chodí preto, že by jej na tebe dáko záležalo. Aj keď to nevylučujem, ale jej vek + taká obetavosť a šlachetnosť mi dáko nejdú do kopy...
Ak som ti zničil ilúzie prepáč, ale napísal osm to tak, ako to vidím.
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

jin napísal:Pripomienky? Iba toľko, že to, že s tým chalanom ešte stále chodí o niečom svedčí. Keď vidí, že je ten chalan agresívne hovado, tak buď jej to vyhovuje, alebo lichotí. Pochybujem, že s ním chodí preto, že by jej na tebe dáko záležalo. Aj keď to nevylučujem, ale jej vek + taká obetavosť a šlachetnosť mi dáko nejdú do kopy...
Ak som ti zničil ilúzie prepáč, ale napísal osm to tak, ako to vidím.
povedz to na rovinu , chce si zaje*at preco si hlada starsich :?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

mailer napísal:povedz to na rovinu , chce si zaje*at preco si hlada starsich :?
aj to je možné...
zmija31
Light Expert
Light Expert

co???????vy si myslite ze kvoli j.....niu si hlada chalanou????
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

zmija31 napísal:co???????vy si myslite ze kvoli j.....niu si hlada chalanou????
Nepoznám ju vôbec,nie to ešte osobne,ale vyzerá to tak,že áno...bacha na také holky...kamarát mi povedal takú múdrosť:"baby nie sú také verné ako chalani"....(nikoho týmto ani neurážam ani nič,ale ževraj to je taká múdrosť)ale je v takom búrlivom období života tá holka..hormóny a tak,..prvé "ženské" veci :lol: a chce sa vybúriť no...tak ju nechaj nech si užíva taký život....
zmija31
Light Expert
Light Expert

ok no :cry:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

zmija31 napísal:ok no :cry:
Kámo,nič si z toho nerob,vieš čo ťa v živote ešte čaká?Vieš aké facky?Vieš čím všetkým možným prejdeš?Toto čo prežívaš je nič oproti tomu...týmto nechcem povedať,aby si sa netešil zo života,ale časom pochopíš čo je dôležité...takže hore hlavu,úsmev na pery a bež von s kamoškami...nevieš čo sa môže stať...možno sa "záľúbiš" aj do takej holky,čo by si o tom ani nepovedal :wink: jasné?
zmija31
Light Expert
Light Expert

Baxxter99 napísal:Kámo,nič si z toho nerob,vieš čo ťa v živote ešte čaká?Vieš aké facky?Vieš čím všetkým možným prejdeš?Toto čo prežívaš je nič oproti tomu...týmto nechcem povedať,aby si sa netešil zo života,ale časom pochopíš čo je dôležité...takže hore hlavu,úsmev na pery a bež von s kamoškami...nevieš čo sa môže stať...možno sa "záľúbiš" aj do takej holky,čo by si o tom ani nepovedal :wink: jasné?
jasne baxxxter ale jak som pisal v prvom prispevku ked somvonku z kamoskami alebo kamoskou a no..(viete na co myslim)tak stale ma rozmyslam nad tou babou..stale my neda pokoj.........
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Z toho sa dostaneš. :wink: Teraz sa mi zdá, že by si hlavne mal prehodnotiť ešte raz svoje city, šance a situáciu a zrovnať si v hlave fakty - oddeliť fakty od domnienok apod.
Viem, že to môže byť ťažké, no toto je situácia, kde by som uprednostnil rozum pred hlasom srdca. /Niekomu sa môže zdať že si protirečím s iným topicom, no tam píšem jasne, že hlas srdca sa má poslúchať vo vzťahu a ja by som tu rád zabránil vzťahu neúspešnému./
Nepúšťaj sa do vzťahu iba preto, lebo sa ti baba páči. Ako napísal Baxxxter v živote ťa čakajú aj horšie veci ako toto. A môj osobný názor: Ja by som sa do toho nepúšťal už iba kvôli povahe tej holky :?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Jin to napisal perfektne....nepustaj sa do vztahu uz len kvoli spravaniu tej holky! To ze vyhladava o tolko starsich chalanov o niecom svedci (o tom chudakovi ani nehovoriac) Vykasli sa na nu...casom na nu zabudnes...Na svete je tolko dievcat ktore su krajsie a hlavne rozumnejsie ako ona....chlape hlavu hore mas cas, mozno raz bude ta holka lutovat....ale to je uz zase o inom....taqze resume: Kasli na nu! Uzivaj si zivot. Vztahy prichadzaju vtedy ked to najmenej ocakavas

A na margo toho chalana este.......je taky stary ako ja, ale nedokazem si predstavit 13 vedla mna :lol: ja osobne MINIMALNE 15 aj to stale rozmyslam ci nie je mlada...ten chalan musi byt dost biedak ked si nevie najst nejaku seberovnu...
zmija31
Light Expert
Light Expert

ok chalani tak na nu nejako zabudnem a este raaaz diki moc za prispevky :wink:
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

to nie je moc o tom, ze na starsiu ten chalan nema... Aj kamarat, co ma dokonca 18, chodi s 13-rocnou... Ona vyzera tak na 15 a skratka.... zamiloval sa do nej.
A ked sa vyhovara na to, ze sa s tebou nemoze stretnut, tak asi bohuzial nechce :cry:
zmija31
Light Expert
Light Expert

ok a este jedna otazka...no viete ona my napise awooj jak sa mas??co nove a tak viete cmuq,a take ko..ny no a stale pise a tak a co mam urobit ignorovat...alebo jej povedat narovinu..ze my dobry ludia "osvietily"(vsetci co mi poradili)alebo ako???pls odpiste
Napísať odpoveď