"kamaratstvo"
-
nejakymarko
Addict
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nie, určite ju neignoruj. Správaj sa normálne, ako doteraz, zostaň s ňou aj kamarátzmija31 napísal:ok a este jedna otazka...no viete ona my napise awooj jak sa mas??co nove a tak viete cmuq,a take ko..ny no a stale pise a tak a co mam urobit ignorovat...alebo jej povedat narovinu..ze my dobry ludia "osvietily"(vsetci co mi poradili)alebo ako???pls odpiste
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
jin
VIP
Aj keď tvojmu postu moc nerozumiemzmija31 napísal:ok no ale ako to mam preciest do skutkov???????no asi bude par dni pauzi lebo zes sa urazila dpc s tymy 13rocnymi sa neda ale porad ako do tych skutkov????
//Edit: Zmija31: OK
tak, tak.. toto je oproti tomu prechádzka ružovou záhradou.. ešte dostaneš mnoho prijatí do rodiny (si mi ako brat) a mnoho najlepších kamarátiek (chcem aby sme ostali ako kamaráti, najlepší kamaráti) atd. Teraz ser na dievčatá to budeš riešiť ked budeš starší (tak ako ja) a budeš mať viac rozumu než ja(čo momentálne nemám lebo na dievčatá s prepáčením seriem) .Baxxter99 napísal:Kámo,nič si z toho nerob,vieš čo ťa v živote ešte čaká?Vieš aké facky?Vieš čím všetkým možným prejdeš?Toto čo prežívaš je nič oproti tomu...týmto nechcem povedať,aby si sa netešil zo života,ale časom pochopíš čo je dôležité...takže hore hlavu,úsmev na pery a bež von s kamoškami...nevieš čo sa môže stať...možno sa "záľúbiš" aj do takej holky,čo by si o tom ani nepovedaljasné?