shady45 napísal:Takze uz som na druhom leveli to nieje zle ........ len bodol by ten treti a ak odmietnie alebo sa to niejak podrbe taaak si uz nebudeme asi ani pisat no a nebude ani druhy level ..........
No pak budeš musieť zasa začať inde a pekne od prvého levelu. asi tak že; "Ahoj,pokecáme?" "
Alebo sa vy*er na net a choď na disko, von do mesta a to sa pak môžeš rostať na druhý a aj na tretí level... a možno natrafíš na takú čajku že bude fatal minority level game over... zasunieš
No to sa lahko povie ale ked ja by som radsej lepsie spoznalu osobne to dievca z netu lebo vyzera a aj posobi na mna prijemne je celkom v pohode ale ked ja neviem ci pre nu len niesom dalsi obycajny chalan s ktorym si pise ...............
shady45 napísal:No to sa lahko povie ale ked ja by som radsej lepsie spoznalu osobne to dievca z netu lebo vyzera a aj posobi na mna prijemne je celkom v pohode ale ked ja neviem ci pre nu len niesom dalsi obycajny chalan s ktorym si pise ...............
jediná vec ktorú ti povie asi každý: Nabrať odvahu, zájsť za ňou a dohodnúť sa či by ste sa nešli niekam prejsť, príp. ak má psa tak vyvenčiť (psa) alebo niekam po škole či nejde sadnúť na kofču, kávu...
Ja som nasiel na nete jednu kocku ked som hladal uplne inu. A tak sme zacali kecat a kecali sme o vsetkom. Potom sme sa aj stretli a ani chvilu nebolo ticho... Po vyse 2 mesiacoch som si uvedomil ze ju mam radsej ako len kamosku. Ale kedze ja chodim do skoly do KE a byvam na intraku, nemali by sme na seba vela casu... Ale nemohol som ju dostat z hlavy... Tak som sa jej spytal ona sice vahala, ale potom povedala ze citi nieco podobne... A v podstate po 3 mesiacoch sme sa dali do kopy. Take super dievca som este nestretol. Vzdy si mame o com pokecat. A ked aj nemame tak robime ine veci
A take dievcata sa dnes len tak nenajde... Pekna, slusna, nefajci a pije len malokedy...
Nemohol som si nic lepsie priat a velmi ju lubim
will.i.am napísal:Pekna, slusna, nefajci a pije len malokedy...
Nemohol som si nic lepsie priat a velmi ju lubim
tak to aj ja mam taku peknu, slusnu, milujem ju velmi, len ma hneva ze fajci, ale s tym sa neda tak lahko skoncit, teda podla mna da ja som prestal a nebol to problem ale neviem ci u nej je to mozne, fajci uz dlhsie a ked je nervozna zapali si... mam ju aj napriek tomu velmi rad ale kusok mi to vadi
Alebo jej skus dat nejako tajne odkaz, ze sa ti paci a chces si s nou zacat - napr. tak, ze ked si budete pisat, tak nahodou spomenies stranku http://www.hojko.com, povedz jej, ze tam zvyknes chodit, ze su tam zaujimave temy(hlavne erotika a vztahy ), ona si najde tuto temu a mozno vytusi o kom sa pise...
Ja by som to asi spravil tak, kedze som dost hanblivy
JaJeNiektoIny napísal:Alebo jej skus dat nejako tajne odkaz, ze sa ti paci a chces si s nou zacat - napr. tak, ze ked si budete pisat, tak nahodou spomenies stranku http://www.hojko.com, povedz jej, ze tam zvyknes chodit, ze su tam zaujimave temy(hlavne erotika a vztahy ), ona si najde tuto temu a mozno vytusi o kom sa pise...
Ja by som to asi spravil tak, kedze som dost hanblivy
tak to si viem predstavit, ze by mohlo skoncit aj dost zle...
kamarat ja som kecal s kockou asi 2-3 mesiace potom sme sa stretli,zacali spolu chodit vydrzalo to 4 mesiace,potom mi dala kopacky, a mna to neskutocne sere......ale stretni sa s nou,bud vyhras alebo prehras,Bud-Alebo nemas co stratit......Keep Smileing
Josh19 napísal:kamarat ja som kecal s kockou asi 2-3 mesiace potom sme sa stretli,zacali spolu chodit vydrzalo to 4 mesiace,potom mi dala kopacky, a mna to neskutocne sere......ale stretni sa s nou,bud vyhras alebo prehras,Bud-Alebo nemas co stratit......Keep Smileing
Hmm ja som ju este nikde nepozval stale si len piseme cez net a uz by som chcel vazne viac v skole obcas kecneme nic vynimocne to vsak neni ........... ked ja sa bojim toho ze povie nie alebo povie aj ano aby ma neurazila abo tak ale nebude tej myslienke prilis naklonena a potom co ??aleob aj pojde a dajak sa to doripe potom uz si nebudeme ani pisat alebo ako ??hmm .... ale asi premyslam prilis do predu co ........... teda mam jej normalen napisat ze ci by nechcela niekedy skocit von len tak sa prejst alebo so psom ??.......
Mal by si si uvedomit, ze poznat sa na nete neznamena poznat sa v realite... Cize aj keby ste si rok pisali a boli na seba uplne namotani, tak ked sa prvy krat stretnete budete cudzi ludia... Takze rataj s tym, ze nazivo si mozno nebudete tak rozumiet ako na nete... Na druhu stranu moju priatelku som spoznal na pokeci, takze drzim palce
whisper napísal:Mal by si si uvedomit, ze poznat sa na nete neznamena poznat sa v realite... Cize aj keby ste si rok pisali a boli na seba uplne namotani, tak ked sa prvy krat stretnete budete cudzi ludia... Takze rataj s tym, ze nazivo si mozno nebudete tak rozumiet ako na nete... Na druhu stranu moju priatelku som spoznal na pokeci, takze drzim palce
Presne..
Ja som uz s mojou priatelkou skoro 4 mesaice... a hadaj kde sme sa spoznali... Na pokeci
Preto ty poviem len jedno: za pokus nic nedas...
shady45 napísal:Hmm ja som ju este nikde nepozval stale si len piseme cez net a uz by som chcel vazne viac v skole obcas kecneme nic vynimocne to vsak neni ........... ked ja sa bojim toho ze povie nie alebo povie aj ano aby ma neurazila abo tak ale nebude tej myslienke prilis naklonena a potom co ??aleob aj pojde a dajak sa to doripe potom uz si nebudeme ani pisat alebo ako ??hmm .... ale asi premyslam prilis do predu co ........... teda mam jej normalen napisat ze ci by nechcela niekedy skocit von len tak sa prejst alebo so psom ??.......
Jednu vec si zapamätaj; Chlap ktorý sa bojí si nikdy nezíska ženu!
A čo ak ti povie ano, čo ak sa pri tom vôbec neurazi,nepovie ti to len zo slušnosti, čo ak by s tebou chcela niekam ísť? čo ak čaká len na to, kedy ju konečne pozveš?
je len jeden spôsob ako to zistiť!
toto je velmo zaujímavé písete tu pravdu ohladom totho ze ked niekoho poznás na nete aj rok v skutocnosti ked sa stretnete je to úplne o inom......sám mám také skúsenosti a poviem ti jedno stretnite sa pozv ju von lebo skor ci neskor si prestanete aj na tom nete rozumiet a potom to olutujez ze ako si sa zachoval.
Ak môžem poradiť zisti si to od nejakej jej kamosky že ako to vlastne s tebou mysli . Možno je to blbost ale aj tak sa dá. Ale inak ako tu aj bolo písané nejdem sa opakovať niekde ju pozvi a tam zistíte ako ste na tom .Pretože vzťah sa nebuduje pri sedení za kompom no mozno tie začiatky aj áno ale potom to musíš prekonať a tú fajn náladu preniesť aj v skutočnosti naživo pred ňou. Ale aj tak keď vám to klape na nete tak nechápem že prečo v skole a tak vonku máte problém komunikovat
Te-wei napísal:J
A čo ak ti povie ano, čo ak sa pri tom vôbec neurazi,nepovie ti to len zo slušnosti, čo ak by s tebou chcela niekam ísť? čo ak čaká len na to, kedy ju konečne pozveš?
je len jeden spôsob ako to zistiť!
Takto som sa na to nikdy nepozrel a mozno to tak je hmm asi to zistim