co si mam o tom mysliet?
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
co si mam o tom mysliet?
spoznal som jednu babenku (v skole) ... a velmi sa mi paci a mne vraveli jej spoluziaci ze aj ja jej a tak...bol som s nou na chodbe a bol tam plagat ze co davaju v kine... a ona mi vravela o jednom filme ze to by chcela strasne vidiet...(mne to pripadalo ako:pozvy ma na to!)... tak som ju pozval do kina a ona mi povedala ze XY by sa hneval... to je moj kamarat... aj ja som sa jej spytal ci spolu nieco riesia a ona povedala ze hej... tak som sa spytal toho kamarata a on povedal ze o nicom nevie... !!! tak neviem co si o tom mysliet... ked ostatny vraveli ze sa jej pacim....
mne to pripada ako "povaha matky terezy" ... !!!
mohlo to byt akoze sa len hanbila?
mne to pripada ako "povaha matky terezy" ... !!!
mohlo to byt akoze sa len hanbila?
-
P3Bo
Guru wannabe
No aj to je mozne jednoducho si mozno zacal prilis skoro a si ju vylakal ...mozno si s nou aspon nejaky ten cas predtym travit svoj free time a asi by si taku odpoved nedostal...ale to je uz v iba o polemike ..podla mna by si teraz na nu nijako nemal tlacit iba sa jej venuj rovnako ako kazdej svojej kamaratke a tvar sa ze ta nezaujima ...noo a uvidis po nejakej dobe sa do teba zalubi a sama bude chciet aby si ju niekde pozval 
-
jin
VIP
Toto je problémik! Holka ti to povedala s tým druhým preto, aby ti do očí nemusela povedať ako to je. Že by bola zrejme radšej, keby ste ostali iba kamaráti. Kamaráti? Tí toho navravia!! Nechcem ťa sklamať, no takto mi to pripadá...Keby si predsalen ešte s ňou dačo chcel, tak jej daj predovšetkým teraz chvíľu pokoj, myslím že to, že si na ňu tak vyletel s tým kinom ju mohlo vystrašiť.
-
Carver11
Light Star
ak máš skutočné problémy, podeľ sa s nimi v inej téme, nie?triple napísal:sorry kámo... toto sú také banality ... ty ešte nevieš čo sú skutočné problémy
k veci: zdieľam názor ostatných, že ti chcela slušne naznačiť, že asi nič z toho. a možno ťa naozaj len nedostatočne pozná. ako dlho už ste takto priatelia? myslím pokec, icq a tak.
-
Masaker
Medium Professional
hmm asi tak 5 mesiacov... ale nemam o nej zly nazor ... bo je lepsie pockat ...ako byt daka ku*wa a povedat: hej pome ,a na drhy den ta odj*beCarver11 napísal:ak máš skutočné problémy, podeľ sa s nimi v inej téme, nie?
k veci: zdieľam názor ostatných, že ti chcela slušne naznačiť, že asi nič z toho. a možno ťa naozaj len nedostatočne pozná. ako dlho už ste takto priatelia? myslím pokec, icq a tak.
v sucansje dobe ak to neje nejaky extremne prelietavy exemplar povedal by som ze si na vedlajsej kolaji...v case ked si ju oslovil mozno este len mala o toho kamarata zaujem a ty s tvojim oslovenim si to len urychlil ,cize sa s tym nedalo nic robit, alebo to povedala len tak a zistila ze "nieje zly" tak reku chcela si stat za slovom tak to z nim skusila... v kazdom pripade urcite by nebolo zle pozriet sa za inouMasaker napísal:a je to v pi*i.... teraz riesi toho kamarata... no a ja nezaspim... ma to sere ale je tam neaka moznost pre mna??? daka sanca?