No lenze na to nicenie pouziva omamne latky, ktore musi u seba logicky prechovavat a prechovavanie omamnych latok je na uzemi SR trestny cin, cize hej porusa zakon.dawo napísal:takze to znamena ze narkoman je vlastne zlocinec?? to som nevedel.. nefim fakt som si myslel ze ak nici sam seba nemoze byt trestany .. haluz
Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
ja s fetakmi tolko skusenosti ako ty mozno nemam tak asi preto ... nestretol som sa s tym ze nadrogovaneho cloveka by zabasli(ked sa nadtym tak spatne zamyslim) kua tak som myslel ze byt narkoman nieje trestne ak nedistribuujes co je na tom??MurphY napísal:to myslis vazne?? chlapce nemal by si tolko sedet pri pocitaci a zacat zit svoj zivot a poobzerat sa poriadne..
no ked byvas vo velkom meste tak to mas kazdy den pred ocami.. tak nektory narkomani nejdu hned do vaznice ale na psychijatriu sa vyliecit..to bude asi tym ze si to tak myslel..dawo napísal:ja s fetakmi tolko skusenosti ako ty mozno nemam tak asi preto ... nestretol som sa s tym ze nadrogovaneho cloveka by zabasli(ked sa nadtym tak spatne zamyslim) kua tak som myslel ze byt narkoman nieje trestne ak nedistribuujes co je na tom??
-
metallista
Medium Expert
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Som za legalizaciu, alebo aspon za dekriminalizaciu uz len preto aby som mohol vklude fajcit. Ale museli by byt urcene pravidla ze kto a kde moze hulit, predavat, pestovat a muselo by to byt prisne kontrolovane a mali by byt aj velke postihy za nedodrziavanie lebo inak to vidim tak ze by v tom bol bordel jak v tanku.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Cigarety su navykove,takze da sa povedat ,ze su to drogy.JaJeNiektoIny napísal:Ja som proti legalizacii marihuany. Je to droga, aj ked niektori hovoria ze nie. Poznam ludi, ktorym znicila zivot...
Ja poznam osobne ludi,ktorym cigareta znicila zivot.
A som sa legalizaciu marihuany
Suhlasimjohnykilla napísal:Som za legalizaciu, alebo aspon za dekriminalizaciu uz len preto aby som mohol vklude fajcit. Ale museli by byt urcene pravidla ze kto a kde moze hulit, predavat, pestovat a muselo by to byt prisne kontrolovane a mali by byt aj velke postihy za nedodrziavanie lebo inak to vidim tak ze by v tom bol bordel jak v tanku.
-
Kosh
King
JaJeNiektoIny - marihuana sa radí medzi tzv. mäkké drogy, ako napríklad čokoláda alebo káva a čaj - alkohol a cigarety sa naopak radia medzi tvrdé drogy, ako napríklad kokaín, heroín, fencyklidyn atd...
preto si treba všimnúť úchylnosť našich zákonov - jedna mäkká droga je zakázaná, ostatné povolené, a na druhú stranu, dve tvrdé drogy sú povolené - pričom jedna mäkká je zakázaná - tomu sa hovorí vytváranie zákonov opicami - normálny človek buď zakáže všetky drogy, alebo mäkké povolí a tvrdé zakáže, alebo všetky povolí - nie že dve tvrdé povolíme a jednu mäkkú zakážeme.
preto si treba všimnúť úchylnosť našich zákonov - jedna mäkká droga je zakázaná, ostatné povolené, a na druhú stranu, dve tvrdé drogy sú povolené - pričom jedna mäkká je zakázaná - tomu sa hovorí vytváranie zákonov opicami - normálny človek buď zakáže všetky drogy, alebo mäkké povolí a tvrdé zakáže, alebo všetky povolí - nie že dve tvrdé povolíme a jednu mäkkú zakážeme.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
A myslis, ze by sa mali povolovat dalsie drogy? Podla mna nie. A s tym alkoholom a cigaretami je to velmi komplikovane, pretoze prilis vela ludi je zavyslych na cigaretach a vela ludi pije alkohol. Zakazat sa to neda zo dna na den - ved vidime priklady z minulosti - prohibicia v usa, atd... Ale malo by sa to pomaly vylucovat zo zivota. Podporovat nefajcenie, hlavne u deti v puberte, a tak...Kosh napísal:preto si treba všimnúť úchylnosť našich zákonov - jedna mäkká droga je zakázaná, ostatné povolené, a na druhú stranu, dve tvrdé drogy sú povolené - pričom jedna mäkká je zakázaná - tomu sa hovorí vytváranie zákonov opicami - normálny človek buď zakáže všetky drogy, alebo mäkké povolí a tvrdé zakáže, alebo všetky povolí - nie že dve tvrdé povolíme a jednu mäkkú zakážeme.
Cokolada sa zaraduje medzi mäkke drogy preto, lebo moze vzniknut psychicka zavislost, ale pri marihuane moze vzninut asi aj fyzicka zavislost (nie som si isty)... a u niektorych ludi mentalne postihnutie...Kosh napísal:JaJeNiektoIny - marihuana sa radí medzi tzv. mäkké drogy, ako napríklad čokoláda alebo káva a čaj - alkohol a cigarety sa naopak radia medzi tvrdé drogy, ako napríklad kokaín, heroín, fencyklidyn atd...
-
Kosh
King
JaJeNiektoIny - pri marihuane nemôže vzniknút fyzická závislosť - práve preto sa radí medzi mäkké drogy
a nato som narážal - máme mäkké drogy a tvrdé drogy - mäkké povolené a tvrdé zakázané - jednoduché ako facka - ak by bol alkohol a tabak postihovaný presne rovnako ako iné tvrdé drogy, tak by bola situácia ideálna
a nato som narážal - máme mäkké drogy a tvrdé drogy - mäkké povolené a tvrdé zakázané - jednoduché ako facka - ak by bol alkohol a tabak postihovaný presne rovnako ako iné tvrdé drogy, tak by bola situácia ideálna
-
Digital
Guru
Fyzická zavyslosť určite nikdy nie ! A mentalne postihnutie mozno na prvu hodinu po totalnom vykalení !JaJeNiektoIny napísal:pri marihuane moze vzninut asi aj fyzicka zavislost (nie som si isty)... a u niektorych ludi mentalne postihnutie...
prosimta neprekrucaj, ziadne opicie zakony, ide o vpliv latky, neviem o tom, ze by ti cigarety po uziti nejak vyrazne ovplivnovali schopnost zdraveho usudku a vnimania reality, zatial co po marihuane vznikaju u roznych ludi ROZNE stavy, cize sa neda zhrnut celkovy ucinok latky a navyse ma vyrazny vpliv na vnimanie reality uz po prvej davke narozdiel od alkoholu, takzre zrovnavat travu s cokoladou je poriadne pritiahnute za vlasyKosh napísal:JaJeNiektoIny - pri marihuane nemôže vzniknút fyzická závislosť - práve preto sa radí medzi mäkké drogy
-
Kosh
King
Fall - ja neprekrúcam nič, marihuana patrí, podľa fyzickej podstaty a následkov užívania medzi mäkké drogy - medzi čokoládu a čaj - takže pokiaľ ju nepovolia, alebo nezakážu čaj, čokoládu, kávu - bude platiť že žijeme podľa opičích zákonov - klasifikácia marihuany medzi mäkké drogy je tzv. FAKT - ďalší fakt je napríklad obiehanie zeme okolo slnka, alebo že 1000 gramov tvorí kilogram - pochopil si? môžeš vykrikovať že slnko obieha okolo zeme (napríklad) ale to skutočnosť nezmení, len to vypovedá o tvojej inteligencii
si niečo naštuduj chlapče a potom sa rozkrikuj na múdrejších
//opravená drobná chybička
si niečo naštuduj chlapče a potom sa rozkrikuj na múdrejších
//opravená drobná chybička