Zlomeny penis

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Zlomeny penis

Príspevok od používateľa ades »

Brit si pri sexe zlomil penis
21.03.2007 19:28 - LONDÝN
O tom, že láska môže skutočne bolieť, sa bolestne presvedčil 38-ročný Brit, ktorému sa počas milovania s manželkou zlomil penis. Horúce chvíle sa pre Roberta McClenahana z Essexu skončili tak neopísateľnou bolesťou, až sa musel podrobiť operácii, pri ktorej mu lekári dali poškodené genitálie opäť do poriadku.
Hovorí jeho 32-ročná manželka: "Práve sme sa milovali, no Robert netrafil a zlomil si ho. Zažali sme svetlo - a bol skutočne ohnutý. Dnes sa na tom smeje, no vtedy mu do smiechu nebolo. Mal skutočne veľké bolesti."
http://www.aktuality.sk/pikosky/pikosky ... omil-penis
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

podla mna je to blbost, moc kosti v penise aspon ja osobne nemam tak ako to mohli nazvat zlomeninou... a pochybujem ze je to anatomicky mozne :idea:
sigot
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sigot »

ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

mi-chau napísal:podla mna je to blbost, moc kosti v penise aspon ja osobne nemam tak ako to mohli nazvat zlomeninou... a pochybujem ze je to anatomicky mozne :idea:
kosti v penise nie su, takze nie si sam, anatomicky to je mozne tak, ze sa ti vlastne odtrhne dutinkate teliesko od koze, alebo sa "pretrhne" na polovicu. hovori sa tomu ale zlomenina
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Kost ma v penise pes :) zlomit to ide relativne v pohode ak sulozite ako divy a sa netrafite.
Ten typek nie je ani prvy ani posledny. Po operacii by mal byt v poho avsak bude to viditelne.
Zamknuté