Vyzera to velmi dobre. Som si dal Federera proti Hantuchovej na antuke, vyprasil som ju 3:0 a isla s dlhym nosom domov. Aspon budu mat o com zajtra v Novom Case pisat
hojko napísal:Vyzera to velmi dobre. Som si dal Federera proti Hantuchovej na antuke, vyprasil som ju 3:0 a isla s dlhym nosom domov. Aspon budu mat o com zajtra v Novom Case pisat
ja to budem aj zajtra instalovat, ale chcem sa opytat je tam neaký schopný MP ?
jaj mam athlon 2200 +
1280 RAM
Radeon 9100 a clone verzia mi isla len biela obrazovka
a Crack od reloaded mi pada...
potom ked to budes hrat daj vediet ci ti to ide...
Vo World Tour sa ako da zdokonalit, aby som mohol ist na turnaje ktore su tam ? lebo dovolilo mi zahrat jeden jediny turnaj a to je vsetko.Pri tych minihrach (alebo ako to mam nazvat) sa mi zvysuje len prestnost uderov a podobne.Ako si zvysim hodnotenie v tom svetovom rebricku aby som mohol hrat turnaje ?
Sajmon napísal:Vo World Tour sa ako da zdokonalit, aby som mohol ist na turnaje ktore su tam ? lebo dovolilo mi zahrat jeden jediny turnaj a to je vsetko.Pri tych minihrach (alebo ako to mam nazvat) sa mi zvysuje len prestnost uderov a podobne.Ako si zvysim hodnotenie v tom svetovom rebricku aby som mohol hrat turnaje ?
to Lord3D: jj mam, ale neviem kde tam je MP
neni tam MP ? a sakra, som s tým počítal že bude MP
no chalani na mojom P4 2.4GHz,512 MB RAM a FX 5600 128MB to ide velmi bedno vsetko off a rozlisenie 640x480 a ide mi to nejak spomalene ma s tymto niekto sksuenosti?
Je to super. Na 1280×1024 a vsetko na full to vyzera na full. Trenin ide plynulo, skusim este hru. Krasa... Kto vie akoby to vyzera na X360 a CRT telke
hezo napísal:Je to super. Na 1280×1024 a vsetko na full to vyzera na full. Trenin ide plynulo, skusim este hru. Krasa... Kto vie akoby to vyzera na X360 a CRT telke
ja mam 7600GS a vsetko fuul na 1024x768. AA zap a tiez kraaasa to ide...
Sajmon napísal:Vo World Tour sa ako da zdokonalit, aby som mohol ist na turnaje ktore su tam ? lebo dovolilo mi zahrat jeden jediny turnaj a to je vsetko.Pri tych minihrach (alebo ako to mam nazvat) sa mi zvysuje len prestnost uderov a podobne.Ako si zvysim hodnotenie v tom svetovom rebricku aby som mohol hrat turnaje ?
to Lord3D: jj mam, ale neviem kde tam je MP
pozeraj v kalendari, na zaciatku su same challenger turnaje, ktore ked vyhras tak ti stupne rating, vzdy podla datumu kukni turnaj a potom sa nan prihlas kliknutim na ikonu stadionu na mape. Ked hras tie minihry tak ti ubieha cas a neskor su uz v kalendari len turnaje na ktore sa nemozes prihlasit ak nemas dostatocne vysojy rank.