Dohryzol vas pes?
Dohryzol vas pes?
stalo sa niekomu?mna raz tahal taky cierny velkosti bernardina do budy za stehno.
ja mám v sebe akúsi energiu, ktorá priťahuje psov a najmä tých, čo vedia hrýzť, ale to bolo keď som bol malý chlapec, teraz už asi nemajú odvahu, zbabelci. Vždy to skončilo len roztrhanými nohavicami a raz ma cvakol doberman do lýtka, ale našťastie hneď pustil, som ostal bledý ako stena a odvtedy, keď vidím otvorenú bránu, radšej si dám kilometrovú obchádzku.
Ja si pamätám,cez leto 2006 som hral futbal,bola tam babka so psom(neviem aká rasa,asi retriever)mal som rozvaiazné šnúrky a tak ma začal hrýzť..roztrhal mi všetko,ponožky deravé,potom ostali krvavé stopy..kamaráti sa len smiali a ja som tam len kričal..som sa bál besnoty,ale prežil som a mám zaujímavý zážitok do života 
(nielen) so psami si rozumiem a vacsinou ma aj maju radi (
) [clovek to vyciti [size=]a vlastne aj pes : )[/size]], no raz sa mi stalo, ze ma pes kusol - vlciak, nebol este dospely, ale velkost na to uz mal
(skoro vobec ma to nebolelo (maximalne tak len bezprostredne po kusnuti), ale bal som sa potom toho, ze dostanem zdrba, ze kde to chodim, ci ten pes bol ockovany a podobne 
Je tomu uz par rokov co mi u nas vbehol pes pod bicykel... Resp. mi vbehol do cesty tak som zastavil. Ale bol to nejaky maly spic agresivny, co mi hned zacal hryzt do tenisiek a nasledne do lytka... Ale pochodil dost zle, pretoze druhou nohou som mu dal bombu, ze ho zanieslo o tri metre dalej, zoskuvinal a pratal sa kade lahsie. Nasledne som bol aj nakrvne testy, pretoze u nejakej poulicnej zmesi si clovek nikdy nieje isty 
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dohryzol vas pes?
to mas za tu svoju ciernu magiusafan napísal:stalo sa niekomu?mna raz tahal taky cierny velkosti bernardina do budy za stehno.
dakedy som mal strach zo psov. .. sesterniccin vlciak na mna skocil a nechcel ma pustit.. to som mohol mat tak 5 rokov.. potom som sa bal dost psov.. ale teras mma aj ja jedneho.. uz sa psov nebojim.. a neviem ale teras sa psy dako boja mna
nevim no ale je to fakt.. prvykrat sa mi stalo na tabore.. mali sme daku hru a mal som tam aj svojho psa (taky maly krpec 6 kilovy) a sla okolo zenska s pitbullom.. ten sa jej vytrhol a namieril si to na mojho psa.. sestra zobrala psa na ruky a pitbul zacal do nej skakat.. neviem co domna voslo.. nenormalna zlost.. mal som vtedy pocit ze toho psa zabijem.. som sa k nemu rozbehol a zacal vrieskat.. ten pes sa spratal so stiahnutym chvostom.. ani panicka si ho nemohla chytit
prasil prec do lesa.. druhykrat to bolo.. siel som sa prejst s frajerkou aj s mojim psom.. a sli sme okolo takej stavby .. bol tam taky chatrny plot a zrazu vybehol spoza domu dajaky vlciak.. rpste hovedo.. ako sme tak sli vlciak sa prepchal popod plot a namieril si to k mojmu psovi.. znova ten pocit, brut&lne nervy, zlost, mal som chut zabijat.. pes sklopil usi zacal skucat a snazil sa dostat s5 na pozemok.. ale dako nemohol znova popod ten plot
vtedy sme sa aj nasmiali jaky bol chudak zlepeny.. nevim fakt ako to je mozne, ale psy sa ma nejako boja.. aj ket viem ze ak by sa do mna taky pitbul pustil tak asi dobre nedopadnem 
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Lord PROXI
King
mne pohryzla dajaka hnosna doga ked som mal asi 10 rokov celu pravu ruku mam zjazvenu, si tak vykracujem zrazu pes a sak pohoda, znicoho nic vyskocil na mna na krk, stihol som dvihnut ruku ta mi ju celu rozkusal vajcak jeden, zvalil ma na stred cesty nastastie sa mame dajak ho podarilo odohnat kabelkou dpc
-
Shark NX
Addict
Same One ... tiez som siel na motorke na dedine ... a taky cokel ma zacal nahanat ... jak som siel do zakruty tak som samozrejme spomalil on ma dobehol a chnapol za stehno ... sa som sa v tom momente zvalil a "chudak" mal smolu zvalil som sa za neho ale tym ze som mal vacsiu zotrvacnost tak som ho prevalcoval a v amoku dostal bombu ... nemal 100 chuti vstavat ... ale nejak odcupital ... z defektom asi na 2 nohachk6 napísal:Je tomu uz par rokov co mi u nas vbehol pes pod bicykel... Resp. mi vbehol do cesty tak som zastavil. Ale bol to nejaky maly spic agresivny, co mi hned zacal hryzt do tenisiek a nasledne do lytka... Ale pochodil dost zle, pretoze druhou nohou som mu dal bombu, ze ho zanieslo o tri metre dalej, zoskuvinal a pratal sa kade lahsie. Nasledne som bol aj nakrvne testy, pretoze u nejakej poulicnej zmesi si clovek nikdy nieje isty
-
jin
VIP
Ja keď som bol malý, tak som sa hral so šteniatkami. Ale kúsok od nich bola aj fena
. Poviem vám, keď sa na vás vyrúti rozzúrený doberman nie je vám všetko jedno. Odniesla to ruka, ako som si chránil tvár. Ale to som bol fakt malý, možno 5-6.
A ešte kuriozitka - pohrýzol ma kôň, keď som ho hladkal po "ňufáku" /alebo ako sa to povie správne
/...Proste chňap a bolo. Chudák v zápätí ho utratili. Ale také dačo sa vtedy ževraj nestalo prvý krát 
A ešte kuriozitka - pohrýzol ma kôň, keď som ho hladkal po "ňufáku" /alebo ako sa to povie správne