USA vs. RUSKO

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Podľa Vás kto by vyhral 3 svet. vojnu

USA
96
40%
RUSKO
143
60%

Celkom hlasov: 239

Hi
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hi »

Sovietovic napísal:USA NEMÁ ŠANCU VYHRAŤ 3sv. vojnu :D Veď s Irakom mali problémy.. A o Rusku nikto nemá dokumentácie aké zbrane a aký počet majú :) Čiže asi tak !! Ruska vláda dáva hlavne prachy do výroby zbraní.. a USA má len reči...
Rusi davaju prachy hlavne na vyvoj zbrani,nikto nevie ake zbrane vlastne maju,to len debilny Amici ich reprazentuju,lebo sa boja !
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Nechcem vediet, nech sa to nikdy nestane... :nono:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

o tomto by sa mali bavit chlapi od nas z krcmi, oni su este stale v tom komunistickom osiali a stale hovoria ze s rusmi by nam bolo lepsie, niektory sa tu vyjadruju ako popredny odbornici na svetove konflikty dokonca niektory presne na kus vedia kto ma kolko hlavic, ja si skor myslim to ze ci ide o usa rusko a uz aj cinu je to jedno ze kto vyhra, inak medzi usa a ruskom uz to nieje ako kedysi a skor by sme mali mat boja zo sikmookych bo zbroja jak blazni hlavne ze polovica cinanov nema na misku rize
dejvo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dejvo »

americania maju najmodernejsiu techniku o ktorej sa dost vela vie ale kopa z vas nevie ake zbrane maju rusi.naco su amikom comanche ked rusi maju este viac MI-24.v pripade ruska by porazili amikov uz len kvantitou
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Tomasito napísal:Hmm, ZSSR sa rozpadol pred 15 rokmi. Ruska federacia je dnes ekonomicky na vzostupe, ako jedna z mala krajin predcasne splatila svoj dlh Parizskemu klubu veritelov, rezervy Ruskej banky dosahuju rekordne hodnoty atd. atd. "Vtedy bolo vtedy..."
Ruska federacia alebo Moskva? je to nieco ako Cina, 100 milionov ludi sa ma pomerne dobre, a 1,2miliardy hladuje. Rusko ako take - ako celok, je na tom velmi zle, ked porovname napr s USA, GB, FR atd.
Tam, kto chce mat slusny zivot a nieco preto robi, ho ma. V Rusku a podobnych krajinach aj kto chce a robi kazdy bozi den, zije v biede.

ad WWIII - uplne irelevantna otazka, Einstein to vystihol dobre - nuklearna vojna nema vitaza, len porazenych.
halfend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa halfend »

Hosi, ak dojde ropa bude 3 svetova valka ista... Bush si nahrabal ropu z iraky pro ty svoje amiky... A tim satelitem uz tu jen provokujou rusy... Sou to dve velmoce ktere vlastni tolik jadernych zbrani ze by to znicilo cely svet.. A pak se taky podivajte kolik je na svete muslimov, obecne v USA je mešit ako nasranych, za chvilu tu bude kopa muslimu a zadna ropa, rusko vs usa - nuclear war... A my ?... My sa akorat mozem zakopat ako krtci a cakat.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Ropu povazuje za buducnost uz len bezny clovek. Kto sa do toho vyzna, vie, ze ine technologie su uz inde a pomerne rychlo ked bude treba a bude k tomu svet dotlaceny sa k nim da prejst.
/napr solarne panely- ucinnost 38 percent, staci namontovat na kazdu strechu a kazde mesto bude sebestacne = auta na elektrinu = ziadnu ropu okrem fabrik kym sa zmodernizuju nebude treba.
halfend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa halfend »

Ale taky to tem lidem vysvetlit, a nez by se cely system zavisly na rope prehoupl na iny system zavisly na inych vecech, to by trvalo dost dluho...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

enter00 napísal:Ruska federacia alebo Moskva? je to nieco ako Cina, 100 milionov ludi sa ma pomerne dobre, a 1,2miliardy hladuje. Rusko ako take - ako celok, je na tom velmi zle, ked porovname napr s USA, GB, FR atd.
Tam, kto chce mat slusny zivot a nieco preto robi, ho ma. V Rusku a podobnych krajinach aj kto chce a robi kazdy bozi den, zije v biede.
Aku ma tento tvoj prispevok relevanciu s tym co som napisal a s tym, na co som reagoval?

Ad. Ruska federacia / Moskva: Ideme sa tahat o slovicka? Myslim, ze som sa vyjadril jasne.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Tomasito napísal:Aku ma tento tvoj prispevok relevanciu s tym co som napisal a s tym, na co som reagoval?

Ad. Ruska federacia / Moskva: Ideme sa tahat o slovicka? Myslim, ze som sa vyjadril jasne.
Taku, ze par nic nehovoriac ukazovatelov(splatenie dlhu - bud si isty, ze nie financne) povazujes za ekonomicky rast. Ja tazbu ropy a zemneho plynu za ekonomicky rast nepovazujem.
Ad - Moskva != Ruska Federacia. Moskva je na vzostupe vdaka rozkradnutiu statnych podnikov(presne ako u nas za Meciara), zbytok Ruska je na tom podobne ako v 19. storoci.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

enter00 napísal:...
Rusko je ohromna krajina a kolosalne budovanie objektov pre zvysovanie zivotnej urovne obyvatelstva aj v jej menej vyznamnych odlhlych castiach by zruinovalo nejedno hospodarstvo vypelich krajin na zemi nie to este ruska. Treba si uvedomit za aku cenu rusko dosiahlo ohromne zdokonalenie infrastruktury ked ludia v gulagoch umierali ako na pase aby vybudovali nejednu priehradu popripade cesty zeleznice... Zvysovanie zivotnej urovne je dlhodoby proces ktory vsak v rusku jednoducho nikdy nebude schopny zacat pretoze tam sa ludia delia iba na dve skupiny obyvatelsta a to : chudobny a bohaty stredna vrstva neexistuje. Preto ma mozno ludksy zivot v rusku tak malu a nedocenenu hodnotu. A to je jedina vec ktora umoznuje rusom vyhravat vojny ich masivne straty v bitkach si totizto ziadny iny narod nemoze dovolit.
.cO'
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .cO' »

Poprve bud nikto ale možno rusko RUSSIAN FAN, Amerika ko*ot na celom svete BUSH FUCK :shock:
Tomasito
VIP
VIP

enter00 napísal:Taku, ze par nic nehovoriac ukazovatelov(splatenie dlhu - bud si isty, ze nie financne) povazujes za ekonomicky rast. Ja tazbu ropy a zemneho plynu za ekonomicky rast nepovazujem.
Ad - Moskva != Ruska Federacia. Moskva je na vzostupe vdaka rozkradnutiu statnych podnikov(presne ako u nas za Meciara), zbytok Ruska je na tom podobne ako v 19. storoci.
Obaja dobre vieme, ze ekonomicky rast Ruska nie je o splateni dlhu Parizskemu klubu veritelov, kde sa dlhy skor odpustaju, ako splacaju. Toto splatenie dlhu vsak bolo spomenute ako jeden s prikladov smerovania Ruska oproti casom ZSSR. Pokial sa chces bavit o ekonomike Ruska, budis, no ked reagujes na moje prispevky, ber ohlad na ich pointu a kontext, v akom odzneli >
Tomasito napísal:Hmm, ZSSR sa rozpadol pred 15 rokmi. Ruska federacia je dnes ekonomicky na vzostupe, ako jedna z mala krajin predcasne splatila svoj dlh Parizskemu klubu veritelov, rezervy Ruskej banky dosahuju rekordne hodnoty atd. atd. "Vtedy bolo vtedy..."
Jednoducho, vnimat dnes Rusko cez casy ZSSR je zcestne, pricom som nespomenul nic ine, ako lahko overitelne fakty.

PS: Pokial ide este o to tvoje "odtrhanie" Moskvy od zvysku Ruska, tak napr. aj Bratislava je na tom ekonomicky ovela lepsie ako zvysok Slovenska... :idea:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

2 Tomasito : myslis ze za tento vzostup moze aj Putin? Ja myslim ze z velkej casti ano :)
Tomasito
VIP
VIP

P3Bo napísal:2 Tomasito : myslis ze za tento vzostup moze aj Putin? Ja myslim ze z velkej casti ano :)
Urcite ano. Po marazme, co tam zanechal notorik Jelcin, ktory o.i. za par sup pustil mld. hodnoty curamedanom ako Berezovsky, Chodorkovsky, etc. urobil v krajine zasadne zmeny, ktore nastartovali ten ekon. rast Ruska, ktory mozme sledovat posledne roky. BTW. Putina osobne vnimam ako jedneho z mala spravnych muzov na svojom mieste, i ked... nikto nie je dokonaly.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Tomasito napísal:Berezovsky, Chodorkovsky, etc
ano, nechal si len abramovica:)
xxar3s
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xxar3s »

3.tiu svetovú vojnu by vyhralo USA, Rusko má zastaralé zbrane, svoj arzenál rozpredáva mafii, USA má protiraketový dáždnik nikto z východnej pologule nemá šancu poslať raketu s jadrovou hlavicou na USA.
Tomasito
VIP
VIP

enter00 napísal:ano, nechal si len abramovica:)
Nie, nechal som aj Alekperova, Potanina, Fridmana a inych (nemal som v umysle spominat vsetkych- islo o priklady).

//
xxar3s napísal:Rusko má zastaralé zbrane, svoj arzenál rozpredáva mafii.
Pozeras vela americkych filmov : )
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

moj nazor je taky. ze by to obla tak vojna ze by sme ani nevedeli o tom ze je vojna. ved by len pustili tie biologicke bakterie a kdejaku haved a by sme kapali ani nevieme ako
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

xxar3s napísal:... USA má protiraketový dáždnik nikto z východnej pologule nemá šancu poslať raketu s jadrovou hlavicou na USA.
Vysvetli mi niekto pojem protiraketovy dazdnik ? Btw : myslim si aj tak ze nic nie je dokonale pozri sa na to takto ako dlho vyvyjali amici system neviditelnych lietadiel a za aku dobu rusi prisli na to ako ich detekovat ?! vsetko ma svoje muchy :)
Napísať odpoveď