ano, presne tak, ja som zijuci priklad, holku som v podstate mal az v 18tich, prvy vztah vydrzal par mesiacov ale to bol taky o nicom, spolu sme takmer nebolo a papa mi povedala po silvestri, vraj si mysli ze sa k sebe nehodime. To som uz cez net poznal dlhsie holku s ktorou mam kresny vzhah, je tu len problem ze je cca 350km daleko... tak sme skor len velmi velmi dobri priatelia a teraz mam lasku co ju lubim nadovsetko a sme stastny, hoci sme spolu este neboli lebo je zo Sniny {ja PO} ale chystame sa stretnut sa.... a ked to teraz mozem spatne rozanalyzovat tak som prisiel na to ze ta prva ma pritahovala asi, asi skor len fyzicky, neviem ale asi tak to bolo.Maki napísal:ja mam 17 a kladiem si tu otazku uz rok a pol.. nic si z toho nerob, casom sa to zlepsi.. a ak aj hned nenajdes babu na chodenie, urcite najdes par dobrych kamosiek co ta budu mat rady a tie maju dalsie kamosky a tie dalsie.. nikdy nevies kedy sa niektorej z nich zapacis.. hlavne sa nesnaz zbalit prvu babu co sa na teba usmeje.. blbe skusenosti s tym kedze chcela byt len dobra kamoska a teraz sa kvoli tomu nebavime vobec
Takze casu mate dost chlapci