Kupa Repro 5+1

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Kupa Repro 5+1

Príspevok od používateľa tomasmate »

Caute chcel som si k PC kupit do izby repro 5+1 aby som mal konecne poriadny zvuk z PC kedze na nom vacsinou sledujem Filmy a pocuvam Hudbu.Tak som pozeral na nete a natrafil som na {pre mna skvelu} Sustavu Genius SW-HF5.1 5000.TAk co na ne poviete su dobre v svojej cenovej kategorii? Nechcem ziadne plastove vysaky ktore maju zvuk na p***.Ak by ste mi chceli poradit nejake lepsie nez su tieto ak aby sa cena pohybovala do 3600Sk s DPH

Tu je adresa-

Kód: Vybrať všetko

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8546785
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

ked ti ide o silu basov tak ano ale co sa tyka kvality zvuku tak urcite nie
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

preco si myslis ze nebudu mat kvalitny zvuk?
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa S.p.i.r.i.T ® »

JEDNOZNACNE ZOBER !!!! Mam ich doma uz hodnu chvilu a neviem si ich vynachvalit :D Bombove basy, a co sa tyka kvality zvuku, ta je na tu cenu nadpriemerna, ti poviem, ja som nevahal ani sekundu, ked som ich pocul prvy krat v predajni nazivo 8)

// Inak zalezi k comu to napojis, ak k PC so 6kanalovou zvukovkou, tak no problem, kamos to napojil aj na mp3 prehravac, a aj tak to trhalo usi :lol:
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Jeremi napísal:ked ti ide o silu basov tak ano ale co sa tyka kvality zvuku tak urcite nie
ako spomínal S.p.i.r.i.T ® tak podľa toho na čo to zapojíš takú kvalitu budeš mať....keď to zapojíš na starý gramec tak zvuk nebude nikdy veľmi kvalitný!!!
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Tiez to mam doma.Kvalita zvuku je velmi dobra a pekne nizky sum.Su tam 3 stereo vstupy+1 na prepojenie s 5.1 napr. comp,a aj vykon je parada.Za tu cenu :?: -vrelo odporucam :)

//Je tam k tomu aj dialkove,to je super...Ja som kupil bez-skoda.Hoci mam svetle(kupoval som od ruky),tie tmavsie sa mi pacia viac :)
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

tiez si myslim,ze za tu cenu su paradne idem kupit tie blede aby pasovali k reproduktorom z microveze Obrázok
dudo02
King
King

Dobra vlastnost je aj to,ze ti zo stereo vstupu urobia 5.1-normalne ti hraju vsetky repro :smt035 .Nie vsetky systemy zvuku to tak robia...Napr.,na tvojom mieste by som urcite odpojil repro od veze,odlozil do skrine a stereo vystup z veze priviedol na jeden z tych 3 stereo kanalov.Mas to normalne potom 5.1 :)
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

takze pripojit k vezi a mal by som 5.1 ?
dudo02
King
King

Tak,tak...Ja tak pocuvam MP3.Ak hudbu pustim cez komp(5.1) a zaroven aj cez MP3(stereo) tu istu piesen a prepinam vstupy medzi sebou tak nepostrehnes rozdiel 8)
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

NO nie je 5.1 ako 5.1 mal by si stereo reprodukovane zostavou 5.1 8) cize necakaj ze ti pojde priestorovy respektive 6kanalovy zvuk z reprakov, ked na vstupe budes mat VEZU (stereo vystup), takze zhrniem, pojde ti stereo zvuk z 6-tich reprakov :D
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

dudo02 napísal:Tak,tak...Ja tak pocuvam MP3.Ak hudbu pustim cez komp(5.1) a zaroven aj cez MP3(stereo) tu istu piesen a prepinam vstupy medzi sebou tak nepostrehnes rozdiel 8)
SAMOZREJME, lebo mp3 mas STEREO !!!
// vystup zavisi tak od vstupu ako aj od zariadenia na vystupe, na vstupe mas mp3 (stereo) co ide cez 6 kanalovu zvukovku (ale stale je to stereo) po vystup 6-kanalove repraky, ale aj tak je to stale stereo, takze budes mat stereo zo 6tich reprakov ako som uz povedal, SKUS si zahrat nejaku hru a zapni si vnej priestorovy zvuk, respektive 5.1, TO JE 6 kanalovy zvuk, HNED spoznas rozdiel
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

ale ked ma ta veza priestorovy zvuk tak pojde na tych reprakoch priestorovy nie?
dudo02
King
King

To jo-nieje 5.1 ako 5.1.Ide o to ci to hra iba 5.1,alebo 5.1 v nejakom surounnd,prologic popr. inom mode.Ale niektore 5.1 systemy po privedeny stereo vstupu hraju len vo 2 repro-vo frontoch.Subwoofer a Rear napr.nehra vobec...Ale tato zostava hra pekne vo vsetkych :).
ale ked ma ta veza priestorovy zvuk tak pojde na tych reprakoch priestorovy nie?
Urcite to pojde lepsie ako na dvoch repro :wink:
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

tomasmate napísal:ale ked ma ta veza priestorovy zvuk tak pojde na tych reprakoch priestorovy nie?
EHM, to je len simulovanie priestoroveho zvuku, to nieje 6kanalovy zvuk, ale len akoze 8) ALE co riesis ?? ja pocuvam hudbu stereo, pretoze priestorova mp3 neexistuje, respektive existuje, ale je to strasne nerozsirene, mal som moznost pocut priestorovu mp3-ku, ale to je len pre efekt, ked pocuvam hudbu je mi jedno ci to je mono, stereo, alebo 5.1, inak samozrejme ak mas nejaky koncert, (DVD) a je tam 6kanalovy zvuk tak ho budes pocut 6kanalovo, toho sa neboj, aj ked mam koncerty co su v 5.1, ale aj takk ich vacsinou prepnem na stereo, potom je mohutnejsi zvuk, ale to je vec vkusu, jednoducho ked napojis vezu na repreky tak prosimta necakaj ze budes mat 6kanalovy zvuk ak budes pocuvat mp3, alebo radio, ukaz mi radio, ktore vysiela 5.1 :wink: , ale zase je ina vec ak ma veza na vystupe podporu zariadeni s 5.1, to je ina kava, ALE STALE BUDES POCUVAT STEREO mp3, takze nerie, nabehni doobchodu, kup repraky a vychutnavaj perfektny zvuk, ale predom varuj susedov, ze mas nove repraky a skusas ich :lol: :lol: :lol:
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

S.p.i.r.i.T ® napísal:ale predom varuj susedov, ze mas nove repraky a skusas ich :lol: :lol: :lol:
to by som mal lebo uz sa stazovali na tie co mam teraz na tej microvezi a to su iba 2x 50W,takze pondelok idem do shopu a kupim ich diki za poradenie chlapy
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

ak si uz tie reprokupil, tak si sa dost osral.Staci ti precitat clanok v novom PC revue,aby si zistil ze za par korun naviac kupis podstatne lepsie repro a nemyslim tim palstove depbnicky.Woofer ma mozno na pohlad dobre bassy no to preto lebo ma velky bassreflex ale reprak ma ulozeny vo vnutry, co znamena ze je silny ale neprirodzeny a v podstate stale rovnaky.No a ten vykon je vtipny lebo adapter zvladne tak polovicu , potom ti repro pekne skreslia zvuk.Ao sa tyka spolahlivosti, minimnalna.Ak to bude potrebne mozem ti hodit par citaov o tychto repro z ineho fora.Niesu to moc pozitivne prispevky, a dost z nich napisal jeden typek ktory by sa uz dal povazovat za audiofila
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

nevadi stacia mi aj tieto zas nepotrebujem nejaky vykon ako na koncertoch a tak
Napísať odpoveď