Ako by ste to riešili?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako by ste to riešili?

Príspevok od používateľa lienocka1269 »

Ahojte všetci:),
Mám jeden problém... :? už od leta sa mi páči jeden chalan... :oops: Keď sme sa prvý krát v lete stretli,pozerali sme jeden po druhom,no ani jeden z nás sa neodvážil prihovoriť sa tomu druhému...
Stretávam ho každý mesiac...A minulý týždeň som ho dtretla opäť,už z diaľky sme sa na seba pozreli,potom z blízka,prešli sme okolo seba a ja som mala chuť ho ešte raz vidieť,tak som sa otočila a pozrela sa na neho a zistila som,že a aj on je otočený a pozerá sa na mňa...Bola som rada.... :P Snažila som sa ho hľadať na nete,chodiť po tých istých miestach,aby som ho znova stretla a prihovorila sa mu,no bolo to márne... :cry: Neviem kedy ho opäť uvidím...Myslíte,že sa mu páčim?Ako by tse to riešili vy? :?:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ja by som to riesil tak, ze najprv by som si precital ostatne temy, kym by som zalozil dalsiu duplicitnu. :D
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Re: Ako by ste to riešili?

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

lienocka1269 napísal:Ahojte všetci:),
Mám jeden problém... :? už od leta sa mi páči jeden chalan... :oops: Keď sme sa prvý krát v lete stretli,pozerali sme jeden po druhom,no ani jeden z nás sa neodvážil prihovoriť sa tomu druhému...
Stretávam ho každý mesiac...A minulý týždeň som ho dtretla opäť,už z diaľky sme sa na seba pozreli,potom z blízka,prešli sme okolo seba a ja som mala chuť ho ešte raz vidieť,tak som sa otočila a pozrela sa na neho a zistila som,že a aj on je otočený a pozerá sa na mňa...Bola som rada.... :P Snažila som sa ho hľadať na nete,chodiť po tých istých miestach,aby som ho znova stretla a prihovorila sa mu,no bolo to márne... :cry: Neviem kedy ho opäť uvidím...Myslíte,že sa mu páčim?Ako by tse to riešili vy? :?:
Pozri ak sa po tebe otacal tak sa mu asi pacis , ale zas na druhej strane ako vravis kukali ste sa na seba v lete , tak ja si myslim ze by si sa mu az tak hrozne pacila tak by sa uz davno snazil ta vyhladat :roll: , jedine ze je to nejaky fakt moooc hamblivy exempar :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mám taký pocit , že takýchto tém tu už bolo miliardy ...

odporúčam ozvať sa BabySHAQ , položiť mu iba konkrétnu otázku : " Ako nájsť odvahu , a môžte kecať do bezvedomia :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

schw33k napísal:mám taký pocit , že takýchto tém tu už bolo miliardy ...

odporúčam ozvať sa BabySHAQ , položiť mu iba konkrétnu otázku : " Ako nájsť odvahu , a môžte kecať do bezvedomia :)
Ja som natu svoju odvahu uz vyvinul system :lol: , ale keby ti poviem jak som sa minule predstavil jednej babe tak by si zasol :) Ale asi by to bolo OT to tu rozpisovat :)
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

sa mu pozdrav, a nabuduce sa prihovor... ze si ho uz videla niekde, atd. atd. spytaj sa ci by si nedal cajik alebo nieco... zbehnete na pokec do cajovne a dalej to je uz na vas, vymenite cisla...

len treba odvahu a tej je malo ako u vacsiny
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jeden hanblivý + druhý hanblivý = Mision Impossible :D
Ale teraz vážne. No podľa tvojho / jeho správania by som usúdil, že voči sebe navzájom prechovávate skryté sympatie. Ako gentleman / :P / by sa ti mal prihovoriť on, no myslím, že keď h ooslovíš ty, nič tým nepokazíš. Taká je doba.
Čiže smele do toho, pozdravom nič nepokazíš :wink:
A napíš formality alá. vek apod....
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

MicHo napísal:sa mu pozdrav, a nabuduce sa prihovor... ze si ho uz videla niekde, atd. atd. spytaj sa ci by si nedal cajik alebo nieco... zbehnete na pokec do cajovne a dalej to je uz na vas, vymenite cisla...

len treba odvahu a tej je malo ako u vacsiny

OK:)))...dik za radu...len kedy ho znova stretnem...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

lienocka1269 napísal:OK:)))...dik za radu...len kedy ho znova stretnem...
Najbližšie, keď ho stretneš sa naňho usmej, zažmurkaj a pozdrav ho a on sa už chytí. [alebo tu vznikne tema "babenka, čo sa mi páči sa na mňa usmiala, čo s tým"]
-Keď nebudeš vedieť nabrať odvahu si pomysli, ako tebe dobre padne, keď o teba javia chalani zaujem, tu je to to iste..
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

bud si mala nieco v zuboch alebo sa mu pacis :) ale myslim si ze to druhe tak neni co riesit ked ho stretnes tak s mu prihovor a mas to vyriesene...drzim palce
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Najbližšie, keď ho stretneš sa naňho usmej, zažmurkaj a pozdrav ho a on sa už chytí. [alebo tu vznikne tema "babenka, čo sa mi páči sa na mňa usmiala, čo s tým"]
-Keď nebudeš vedieť nabrať odvahu si pomysli, ako tebe dobre padne, keď o teba javia chalani zaujem, tu je to to iste..
NJ:)...to máš naozaj pravdu...skúsim to...a vite na koho sa ten chalan podobá?Na Grega(Eric Szmanda) z CSI Las Vegas...
miso2911 napísal:bud si mala nieco v zuboch alebo sa mu pacis :) ale myslim si ze to druhe tak neni co riesit ked ho stretnes tak s mu prihovor a mas to vyriesene...drzim palce
Keď myslíš,tak na tom niečo naozaj bude...som zvedavá ak oto dopadne ak ho stretnem...

//edit zuzkazuzka: snaž sa použiť tlačidlo UPRAV (skopíruj text z jedného príspevku do druhého a originálny post zmaž)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pff to je podla mna úplne jedno čo spravíš ked ho stretneš.. ja by som nad tým nerozmýšlal že ked sa stretneme tak spravím to a to..
v tom je ten super pocit ked ho zbadáš a rozúba sa ti srce a roztrasú ruky a ty niečo spravíš a potom rozmýšlal bože čo som to ja spravila hh.... len sa netreba bán nemáš čo stratiť to je hlavné..
si zober bud budeš vedieť na čom si alebo budeš mať úžastný vzťah ale ak to neskúsiš nič nebudeš vedieť a navždy si budeš spomínať na to aké to mohlo byť
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no suhlasim s tym ze taketo veci sa tu premielaju kazdy den, ale zabudame na jedno a to ze kazdy pripad je osobitny, ale su si vsetky podobne.
no podla mna ho nehladaj a stretnes ho vtedy, kedy to budes najmenej cakat ako to uz byva. a potom to je len na tebe, mas plno "navodov".
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

tak to premelieme..este raz a znova sak nevadi,,miesta na fore je dost ;)..ak sa za tebou otocil tak minimalne sa mu pacis ako zena :) dalej..ak vravis ze uz v minulosti ste po sebe kukali a tak..navrhujem,,pockaj si kym ho stretnes a vtedy ked ste nemali odvahu sa jeden druhemu prihovorit..tak teraz to skus... tiez sa potesim ked sa babena prihovori prvá a nemusim zacinat ja..lebo sa mi vidi ze vacsinou zacinaju chalani,,tak skus ty ;) uvidis on sa zapoji... chodte si dade sadnut vymente si TEL .c a dalej pozname :)
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

last_knight napísal:no suhlasim s tym ze taketo veci sa tu premielaju kazdy den, ale zabudame na jedno a to ze kazdy pripad je osobitny, ale su si vsetky podobne.
no podla mna ho nehladaj a stretnes ho vtedy, kedy to budes najmenej cakat ako to uz byva. a potom to je len na tebe, mas plno "navodov".
Tak to máš pravdu...dnes som to ani nečakala a stretla som ho až 2 krát...síce len z diaľky,ale predsa...už sa teším keď ho uvidím z blízka...
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

ked sa otocil tak sa mu pacis urcite, a ked je nesmely ako ja tak sa mu ani nediv, mozno ta ae velmi lubi... :)
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Harlequin napísal:ked sa otocil tak sa mu pacis urcite, a ked je nesmely ako ja tak sa mu ani nediv, mozno ta ae velmi lubi... :)
Myslíš????No tak ja som veľmi zvedavá až ho stretnem,že ako to vlastne všetko dopadne...
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ahojte:),zohnala som si jeho číslo,dnes som mu napísala sms,no keď dlho neodpovedal,tak so mmu chcela prezvomiť,tak som zistila,že má vypnutý mobil,z toho vyplýva,že si sms ešte nečítal...Ale dúfam,že mám správne číslo...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

lienocka1269 napísal:Ahojte:),zohnala som si jeho číslo,dnes som mu napísala sms,no keď dlho neodpovedal,tak so mmu chcela prezvomiť,tak som zistila,že má vypnutý mobil,z toho vyplýva,že si sms ešte nečítal...Ale dúfam,že mám správne číslo...
Počuj....urči si priority, lebo som s ivšimol, že tu na fóre máš rozbehnuté 2 témy o očividne iných chalanoch, čiže by bolo fajn sa rozhodnúť iba pre jedného - no to je otázka rozhodnutia a to pevného. No ver mi, ušetríš tým trápenie nielen sebe, ale aj iným ľuďom :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Bóže, Lienočka, teraz si ma nahnevala. Správaš sa ako nejaká puberťáčka, vlastne asi nie som od pravdy ďaleko však?

Ako, čo si si myslela? Že s ktorým to vyjde, tak s tým budeš? Alebo im spravíš súťaž?

Ak sa nerozhodneš pre jedného, tak nerieš ani jedného, lebo sa budeš veľmi zahrávať s ich citmi a stratíš nakoniec oboch.

Ak sa nevieš rozhodnúť, daj im čas, ale hlavne ani jednému nedávaj nič viac najavo.

Ja chápem, že sa Ti páčia obidvaja, ale Ty si iba jedna ak si si nevšimla, proste musíš sa rozhodnúť. Je to sebecké, musíš myslieť aj na nich. Snaž sa o toho, o ktorého máš väčší záujem, ale toho druhého nerieš. :arrow:
Napísať odpoveď