Test Drive Unlimited

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Suhlasim s t0m4s3m, ze je to nudna hra. Aj ked na zaciatok sa mi to pozdavalo, najma pokial ide o velkost mesta, ale po hodinke hrania sa mi to zhnusilo kvoli ovladaniu a nevytiahol som kvoli tomu ani volant, nedajboze to skusit na gamepade o ktorom uz pisal t0m4s3. V tejto kategorii akou je TD sa mi najviac pozdava NFS Most Wanted. Je cas to odinstalovat a venovat sa niecomu z toho mam aspon dobry zazitok, napr. Virtua Tennis 3.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No musim s vami nesuhlasit chalani ... na mojej zostave vid hore to ide celkom schopne az na uvodne chyby v texturach ale minimalizujem a zas zapnem a ide to dobre no a hram to z Logitech Wingman Formula GT a musim povedat ze je to lepsie ako NFS aj MW aj Carbon som hral z volantom a to su ciste arkady ... toto sa aspon mierne podoba na Simulator hram uz 2 roky LFS a tu povazujem za najrealnejsiu hru (spolu z GTR a Toca) ... Je pravda ze tu hru nedoladili ale ak hodia nejaky patch tak uz som spokojny
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Test.Drive.Unlimited.PROPER-ViTALiTY hmmm
k comu je proper :roll:

uz tym dvom grupam pekne je*e

EDIT:
uz viem k comu je dobry :D
vitality crack mi tak pekne spojazdnil hru... uz ziadne padajuce textury.. ziadne seky... ide mi to ted pekne.. som happy :P

BTW... proper preto lebo Hatred zevraj ukradol crack Vitality... :roll:
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

uz sa tu pytalo viac ludi, ale neda mi to..je tu niekto schopny mi povedat realnu hratelnost s P2.8Ghz, 1.5Gb RAM, a 7600GT?
za odpovedad dakujem vopred...=)
Frankk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankk »

gandus napísal:uz sa tu pytalo viac ludi, ale neda mi to..je tu niekto schopny mi povedat realnu hratelnost s P2.8Ghz, 1.5Gb RAM, a 7600GT?
za odpovedad dakujem vopred...=)
pojde ti to velmy dobre..tomy ver :wink:
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

Frankk napísal:pojde ti to velmy dobre..tomy ver :wink:
tak okej, aspon mam nadej...=) lebo mal som dost strach z toho procaku, tak ale rpi takejto hre ten procak neni zas az tak jak nejaky HL3 (ktory neexistuje..:)) IMHO. Asi si kupim originalku, najprv to ale odskusam...

btw v hypernove za 1499.-
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja idem na 3.0GHz Prescotte a ide bez problemu ... celu zostavu som popisal vyzsie a hram to na 1024x768 75Hz High Detail 4xAA a mam asi 35-45 FPS
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

nemate niekto savegame 100% :?:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Na nete to poletuje ale racej si to prejdi sam .... je z toho 100x lepsi zazitok
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

zdar soudruzi, mam taky mensi problem s TDU. doteraz isiel uplne krasne, nebol problem, padlo mi to iba raz, asi tyzden dozadu. vcera som to hral tiez bez problemov, ale dnes som spustil hru ako obycajne, vsetko vyzeralo normalne, vychadzal som z garaze a hra padla. hovorim si kua a pustam hru znova. viac sa vsak nedala spustit, nech so robil co som robil, hra nabehla az po restarte. potom ju bracho crackol a hral uplne v pohode. potom som nabehol ja, prve spustenie a hra zmarzla pri starte. uz ma to vytocilo, ale pri druhom spusteni islo vsetko ok, len sa mi zadlo cuden, ze mi vypisuje tie hlasky, ze som maly zberatel, ze mam dve auta (ked ich mam 5 a dve motorky) a na obrazovke vidim auto a dve motorky, vravim, zacina tomu hrabat. ale tych sprav mi prislo asi 20, kaslem na to si vravim, idem hrat. pozeram na mapku, save ostal, 30% hry prejdenej, ale chyba mi jeden dom a s nim aj 4 auta, vsetky modelky co som viezol, su neprejdene, preteky ostali, vsetku namahu co som vynalozil, aby som pobehal vsetky obchody na ostrove a poodomykal motocykle bola zbytocna, lebo polovica mi zmizla...
na net som sa shrou nepokusal pripojit, ze by to zblblo... tak len ci ma niekto podobne stavy alebo som zas len pokusny kralik... zrovna ma presla chut to hrat dalej
dakujem
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

RUF a skyline

Príspevok od používateľa juurr0 »

ma niekto RUf-porsche ? alebo skyline? kde sa da kupit alebo je to len na PS a xbox verzii?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Sk*rvena hra... :x
ti polisi su uplne dr**uty... uz som mal 2.5 hviezdicky a som sa schoval... cakal som 5 minut... no kkt z toho.. pretoze ma stale nahanali... takze som si myslel ze ked budem utekat po ceste ze potom sa zbavim hviezdiciek.. no taky holy kkt... chytil som az tri a potom ma v zatarase chytili.. a BUM pokuta 52 000$
policajti su na prdel.. ked su 2 hviezdicky odporucam zastavit a platit.. inak to nema zmysel..
DALEJ
mal som odviest jedneho typka na jedno miesto.. mal som na to 7 minut...
kua a serem sa s tym 2 hodiny.. nemozem ist mimo cesty inak sa odpocitavaju body.. narazim odpocitavaju sa mi body...
medzitym ma 3X polisi chytili a uplne som prisiel o vsetko :(
proste na nic :(
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no kdesi v predoslych prispevkoch som o policii pisal :D proste je vyriesena napikacu ... TDU uz nehravam, a odvtedy som pomerne kludnejsi :D .. keby radsej bola moznost ich vypnut.. lebo to ze sa tuknem sa stat moze, dokonca aj 2x po sebe, predsalen to hrame na sipkach vacsina a tam nema clovek tak zrucne ovladanie.. myslim ze kazdy sa pre vlastne potesenie snazi hrat bez buraciek, tak to tou policiou uplne dodrbali. Alebo aspon keby ju dali prec ked clovek splna nejaku misiu... najma ak sa jedna o rychlost a cas
misiak369
Novice
Novice

Príspevok od používateľa misiak369 »

ja to uz maaam :)))
djufo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Torrent

Príspevok od používateľa djufo »

Stahujem to cez torrent uz dost dlho ale ide my to fest pomaly.. je tam aj dost seedov, ale ide to tak 1 - 2kb/s a nekedy to zrychli :( newem co s tym mam urobit... asi iba cakat ze? :( :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Torrent

djufo napísal:Stahujem to cez torrent uz dost dlho ale ide my to fest pomaly.. je tam aj dost seedov, ale ide to tak 1 - 2kb/s a nekedy to zrychli :( newem co s tym mam urobit... asi iba cakat ze? :( :cry:
stavim sa ze tahas z free trackerov ako je torrentspy... torrentreactor atd...
a moze sa stat aj to ze to nebude TDU alebo ti tam nieco nepojde :P
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Torrent

Príspevok od používateľa Kibo »

djufo napísal:Stahujem to cez torrent uz dost dlho ale ide my to fest pomaly.. je tam aj dost seedov, ale ide to tak 1 - 2kb/s a nekedy to zrychli :( newem co s tym mam urobit... asi iba cakat ze? :( :cry:
alebo skusit dake DC huby :wink:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

alebo skúsiť toto. Nuž, originál je originál. Navyše tá cena...nikto neodolá. :D

Inak k veci - nainštaloval som, zahral som, pozrel som, odinštaloval som. Grafika je pekná, ale napr. stromy sú 'otáčacie' ako v Just Cause. Polícia je nejaká...divná. Ešte sa mi nepodarilo im ujsť. Fyzika ešte divnejšia. Človek ťukne do steny v 5 stupňovom uhle a odhodí ho to preč opačným smerom. Veľadivné. Od tejto hry som čakal oveľa, oveľa viac. Keď to niekto crackne tak, že sa to bude hrať po sieti, určite to vyskúšam. Singleplayer ale na mňa pôsobí že bol šitý veľmi horúcou ihlou. Mimochodom, vypadávajúce textúry a trhanie v rozlíšení 800x600 (dokonca aj pri 640x480) pri vypnutom HDR, antialiasingu a pri minimálnych detailoch na AMD Athlon 64 2800+, 1GB RAM, nVidia GeForce 6600 256 MB tiež veľmi tejto hre neprispieva. Plusom je obrovská rozloha toho ostrova. Ale aj tak, furt je to o tom istom. Kde je tá mapa zo San Andreas, kde každý kilometer bol o niečom inom? Kde sú rádiá zo SA alebo z Vice City o niekoľko desiatkach (v SA stovkách) trackov? Sorry vývojári, ale soundtrack o 40-45 absolútne neznámych(výnimka je Radio Classik, to pozná hádam každý) piesňach je o prde. Takže prvé veľké sklamanie tohto roku. Pevne verím že takto nedopadne GTA IV a Half-Life 2 Episode Two.
djufo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

LOL

hehe no super... je to torrent z btjunkie a taham cez bitlord... ale uz mam vyse 90 percent tak dufam ze sa dockam...ale aj tak dakujem :P
djufo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

alfonz napísal:alebo skúsiť toto. Nuž, originál je originál. Navyše tá cena...nikto neodolá. :D

Inak k veci - nainštaloval som, zahral som, pozrel som, odinštaloval som. Grafika je pekná, ale napr. stromy sú 'otáčacie' ako v Just Cause. Polícia je nejaká...divná. Ešte sa mi nepodarilo im ujsť. Fyzika ešte divnejšia. Človek ťukne do steny v 5 stupňovom uhle a odhodí ho to preč opačným smerom. Veľadivné. Od tejto hry som čakal oveľa, oveľa viac. Keď to niekto crackne tak, že sa to bude hrať po sieti, určite to vyskúšam. Singleplayer ale na mňa pôsobí že bol šitý veľmi horúcou ihlou. Mimochodom, vypadávajúce textúry a trhanie v rozlíšení 800x600 (dokonca aj pri 640x480) pri vypnutom HDR, antialiasingu a pri minimálnych detailoch na AMD Athlon 64 2800+, 1GB RAM, nVidia GeForce 6600 256 MB tiež veľmi tejto hre neprispieva. Plusom je obrovská rozloha toho ostrova. Ale aj tak, furt je to o tom istom. Kde je tá mapa zo San Andreas, kde každý kilometer bol o niečom inom? Kde sú rádiá zo SA alebo z Vice City o niekoľko desiatkach (v SA stovkách) trackov? Sorry vývojári, ale soundtrack o 40-45 absolútne neznámych(výnimka je Radio Classik, to pozná hádam každý) piesňach je o prde. Takže prvé veľké sklamanie tohto roku. Pevne verím že takto nedopadne GTA IV a Half-Life 2 Episode Two.
no dobra kritika :? :( ale vzdy sa presvedcim az ked sam vyskusam...
Napísať odpoveď