EMULATOR NA PS2

Informácie o software, ankety...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Inak. Mam problem s emulatorom PS2. Mam pocit ze mne chybaju nejake "patches". Furt mne pise "Patches not found". Nočo s tym. Trochu som sa v tom vcera vrtal a nasiel som tam tie patches. Je ich tam asi 1000 ale ani jeden nebol Pre MGS3. Bo len kvoli tejto hre som sa o to zacal zaujimat (kedze na PC udajne nebude) a teraz hladam po nete ten patch pre MGS3. Viete mne nieko poradit? dik :(
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

uplink napísal:Spiro sorry ale toto si zadrel tak nechutne do offu ze som nemohol nereagovat. Uz len to ze si zapotil ze PS3 je shit, omgoodness, citas sa? PS3 je 1000% nasledovnikom svojich predchodcov, ako ich nazvali SONY emotional machines a maju pravdu. Na hry su #1 a neskor budu aj na ostatnu pracu, je to len otazka casu. A za druhe, robit emulator na PS3?
ps3 je podla mna len kus vynoveny scanner a to mi nezoberes ovela radsej by som zobral x-box 360 ako ps3 je 1000% nasledovnikom generacie shitnych konzoli ....
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

spiro napísal:ps3 je podla mna len kus vynoveny scanner a to mi nezoberes ovela radsej by som zobral x-box 360 ako ps3 je 1000% nasledovnikom generacie shitnych konzoli ....
si si necital tie parametre co som tam hodil? sa citas? sa Ti zda 7 jadier v procaku, kazde kmitajuce na 3,2 GHz ako vynoveny scanner? Sorry, ale s clovekom ktory nevidi rozdiel medzi jednojadrovym CPU ktore fici na 294.912 MHz a povie ze 7 jadier, ktore kazde bezi na 3,2 GHz [t.j. dokopy 22,4 GHz] je len mierne zlepsenie si nemam co povedat. Caf.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

uplink napísal:si si necital tie parametre co som tam hodil? sa citas? sa Ti zda 7 jadier v procaku, kazde kmitajuce na 3,2 GHz ako vynoveny scanner? Sorry, ale s clovekom ktory nevidi rozdiel medzi jednojadrovym CPU ktore fici na 294.912 MHz a povie ze 7 jadier, ktore kazde bezi na 3,2 GHz [t.j. dokopy 22,4 GHz] je len mierne zlepsenie si nemam co povedat. Caf.
kks... ja som to tak vedel :D
ze PS3 bude mat tolko GHz... a tolko jadier... uz pekne davno som kamosovi hovoril ze bude ma PS3 "9 jadier a 32GHz"... no trosku som sekol... ale ide o to ze hovoril stale ze to neni mozne... a ze to bude mat 3.2Ghz :P
no som rad ze je to aspon takto..
a akoze keby som si mal vybrat medzi PS3 a Xbox tak urcite PS... XboX sa na PS3 vobec netaha... som uz aj videl hru na PS3... kks.. akoze to je ina krasa... ale spotreba toho PS je naozaj obrovska :? to jedine by ma sralo
Napísať odpoveď