ahojte..vie mi prosím vas niekto poradit?nainstaloval som tu hru a crackol ale vyhadzuje mi tam chybu...a nieviem co s tym...A este by ste mohli ohodnotit tuto gamesu ako sa vam pzdava..ci je to krok dopredu zo strany EA...neviem vobec ci sa sem ta tema hodí ak ne tak prepacte a mazte.
Šu-Do napísal:no podla mna je to lepsie ako FIFA07..
aku chybu ti to hadze ??
no hodil som tam crack...spustím to a vyhodí mi klasicku chybu... co sa widows pyta ci to ma zaslat alebo nie.....tak presne to...to vyzera ako by bol crack zly...alebo co....len iny som nenasiel
Ricardo napísal:no hodil som tam crack...spustím to a vyhodí mi klasicku chybu... co sa widows pyta ci to ma zaslat alebo nie.....tak presne to...to vyzera ako by bol crack zly...alebo co....len iny som nenasiel
iny ani neni...
tak toto moze byt naozaj hocicim... ja by som skusil ine VGA ovladace... dalej newiem... mas SP2 ?
no skusal som tam hodit grafu novu...a veru to neslo ani tak...takze to nemoze byt grafou...bude to bud zly image...alebo crack...alebo ja uz fakt neviem.....
hojko napísal:Tato hra je zalozena na Fifa 2007??? Reku ci sa to oplati instalovat, kedze posledne rocniky hry Fifa sa mi nepacia a ci radsej ostat pri PES6, hmm???
byt tebou ostanem pri PES bo zase slubovali next gen a nic z neho neni...ta hra ma engine FIFA 07...EA nas zas okaslali
No zase lepšie ako FIFA je World Cup 2006, ten je omnoho lepší ako všetky FIFA dokopy.
FIFA 2007 sa EA nepodarila, čiže keď je tá nová hra na engine F07, tak sa to ani neoplatí inštalovať... Ostaň pri PES..
No tak uz som to vyriesil....som to stiahol nanovo....a ide to v pohode. Vyzera to v celku v pohode....zda sa mi ze to je posun dopredu zo strany EA...no nieje to o moc.....
Prave som dotahal torrent od Razoru1911 a mam tam subory rzr-ua07.001 az po 052. Fakt neviem ako to mam rozbalit...ked subory skombinujem v TC, tak mi vznikne subor s koncovkou .out...poradte pls ako na to