Dufam ze mi nešibe

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

slavo120 napísal:mam taky pocit baby hladaju skor niekoho starsieho to jest moj nazor ale mozno sa milim ........... ta nic aspon ze mam dobru kamaratku a mozno neni nic stratene :)
Jo ja si to tiež myslím.. ja ked som bol v tvojm veku tak som to nevedel pochopiť že prečo..ale vidím to teraz.. ja mam napr teraz tiež 17 ročnú priateľku a ked vidím tých jej rovesníkov a potom sa rozprávam s nou tak to je sakra rozdiel.. takže v tom to bude. holky sú proste vyspelejšie
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

No hej lenze ja si myslim ze som na svoj vek teda dost vyspely ked sa porovnam s niektorymi svojimi vazne priblblymi kamaratmi tak mam v tej hlave teda viac a hlavne viem kedy si mozem co dovolit a nespravam sa za kazdu cenu ako idiot ako oni ........ lenze ide oto ze dievca ti ani neda sancu lebo mas proste 16 a pritom nie vsetci v mojom veku su taky ako si myslia oni lenze ked mi neda sancu co asi nie tak nemoze zistit aky vlastne som ........... a tak to bohuzial je :? .........a to mam teraz cakat kym budem mat 18 alebo az 20 rokov a dufat ze vtedy uz bude mat zaujem lebo budem podla nej uz vyspelejsi ........... to je vazne dost onicom :? .......... ale ja si cenim to ze sme kamarati a ona vie ze som fajn len si myslim ze i ked to nepovie tak najväcsia brzda v tom aby mi dala sancu je moj vek no ale ta co uz :( ...................... aspon jej mozem byt obcas na blizku a vzdy si mame ocom pokecat a to nieje na zahodenie
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

slavo120 napísal:No hej lenze ja si myslim ze som na svoj vek teda dost vyspely ked sa porovnam s niektorymi svojimi vazne priblblymi kamaratmi tak mam v tej hlave teda viac a hlavne viem kedy si mozem co dovolit a nespravam sa za kazdu cenu ako idiot ako oni ........ lenze ide oto ze dievca ti ani neda sancu lebo mas proste 16 a pritom nie vsetci v mojom veku su taky ako si myslia oni lenze ked mi neda sancu co asi nie tak nemoze zistit aky vlastne som ........... a tak to bohuzial je :? .........a to mam teraz cakat kym budem mat 18 alebo az 20 rokov a dufat ze vtedy uz bude mat zaujem lebo budem podla nej uz vyspelejsi ........... to je vazne dost onicom :? .......... ale ja si cenim to ze sme kamarati a ona vie ze som fajn len si myslim ze i ked to nepovie tak najväcsia brzda v tom aby mi dala sancu je moj vek no ale ta co uz :( ...................... aspon jej mozem byt obcas na blizku a vzdy si mame ocom pokecat a to nieje na zahodenie
Kámo máš v hlave presne tie isté myšlienky ako ja... ja som sa tiež vždy cítil byť iný ako ostatní v mojom veku.... a tiež som to nevedel pochopiť.... a to že ti nedovolí ani ukázať aký si .. to podla mna vôbec nezáleží na nej.. proste ak niesi ako ostatní ona si to všimne (samozrejme ak nieje brzda ako väčšina - holky sorry za výraz). a vieš čo s tým že si rád že ste aspon kamaráti to je dobre.. vieš nikdy nevieš dokedu tu budeš tak sa teš z každej maličkosti čo máš .. lebo ked budeš chcieť stále viac. .možno to nikdy nebudeš mať a potom budeš iba smutný že ja debil prečo som sa netešil aspon z toho teraz nemám ani to.. chápeš.. dám ti jednu radu ktorou sa ja riadim.... "ber bohár skôr poloplný ako poloprázdny" to hovorí za všetko..
slavo120
Professional
Professional

Aspon vie ze ju mam rad a asi si to ceni ale nemyslim si zeby mi dala sancu aby bolo z toho nieco viac mozno ked budem starsi ale to uz moze niekoho mat :? ..........ta co uz mne sa furt zapaci niejaka baba co je o rok dva starsia odmna a tie mi sancu nedaju lebo si myslia ze som este primlady alebo co ja neviem ...........
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja som vždy vedel zaujať aj staršie, aj keď je pravda, že v 15-16 ešte veľmi nie :lol:

Moja priateľka má 24, ja 21(za 2 mesiace 22)
keď sme sa spoznali som mal 19 a ona 22.

Ale keď som mal 15-16, tak vtedy by som ťažko zbalil 18-19 ročnú babu. Aj keď nehovorím, že som sa o to ani nepokúsil. Pokúsil asi dvakrát, ale viac menej neúspešne. (to znamená, že niežeby som sa im nepáčil, ale vypočul som si ženské frázy :P )

Ale od tej 18-ky sa to potom vymenilo. Začali mi to baby aj samé dávať najavo. :)

//edit : Takže podľa mňa je to individuálne, záleží aj od konkrétnej baby, aj od konkrétneho chlapca. Samozrejme vo všeobecnosti skôr platí, že baby si skôr hľadajú starších. :wink:
slavo120
Professional
Professional

No ved to je ten problem ja mam 16 ona 18a teda nemam sancu :? ....jasne ze ked budem mat 18-19 uz to bude ine lenze co dovtedy ked sa mi paci prave ona ...........to je este niejaky rok a pol do vtedy moze mat uz i deti :D i ked to uz prehanam no proste asi mam na nu zabudnut ked dufam ze bude z toho nieco viac a byt len kamarat vsak :? ......... ja mam tiez taky pocit ze baby hladaju starsieho
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

slavo120 napísal:No ved to je ten problem ja mam 16 ona 18a teda nemam sancu :? ....jasne ze ked budem mat 18-19 uz to bude ine lenze co dovtedy ked sa mi paci prave ona ...........to je este niejaky rok a pol do vtedy moze mat uz i deti :D i ked to uz prehanam no proste asi mam na nu zabudnut ked dufam ze bude z toho nieco viac a byt len kamarat vsak :? ......... ja mam tiez taky pocit ze baby hladaju starsieho
normálne s ňou buď ďalej kamarát ale musíš si povedať že nič už nebude, neboj za pár týždňov na to zabudneš a budeš tu možno písať o nejakej ďalšej, v mori je veeeľa rýb, len si vyber..
slavo120
Professional
Professional

No ved jasne ja som rad ze ju aspon poznam ze sme kamarati a to nieje malo ...................... ked ja len vzdy sa mi zapaci o rok dva starsie dievca odomna mozno preto ze uz su rozumnejsie a mne sa take skor pacia ved ja tiez niesom idiot smolu mam vsak v tom ze taku 18stu len tazko zbali 16rocny chalan ako ja :?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

stava sa.. kamarat s kamaratkou sa dali do kopy on ma teras 17 ona 19 .. klape im to uz 7 mesiacov.. a pohodka
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

slavo120 napísal:No ved jasne ja som rad ze ju aspon poznam ze sme kamarati a to nieje malo ...................... ked ja len vzdy sa mi zapaci o rok dva starsie dievca odomna mozno preto ze uz su rozumnejsie a mne sa take skor pacia ved ja tiez niesom idiot smolu mam vsak v tom ze taku 18stu len tazko zbali 16rocny chalan ako ja :?
,áš pravdu, medzi 16 a 18 je stále ešte veľký rozdiel, o nejaké 4 roky to bude lepšie... Proste nestrieľaj veľmi vysoko, len strácaš čas. Ja mám tiež 17 a nikam sa neponáhľam, keď vidím že v mojom okolí nie je nikto kto by mi padol do oka taxi z toho nič nerobím, a všetci kamaráti sú aspoň o rok dva starší a rozumieme si super...
slavo120
Professional
Professional

NO ved jasne 16 a 18 to si mozem rovno vyhodit z hlavy .............ale ved ona vie ze sa mi paci sme kamarati a nestazujem sa ............... inac dnes vo skole sa mi pozdravila niejaka baba nikdy predtym za tie 2roky co chodim na strednu som si ju niejak nepovsimol az teraz ........co moze znamenat ten pozdrav ???bo ja nikdy neviem preco baby robia co robia ........hehe
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

slavo120 napísal:NO ved jasne 16 a 18 to si mozem rovno vyhodit z hlavy
ja som mal vztah 14 a ja mam 16 uz skoro 17 pozri sa pri tomto nejde dako o vek,,,1::2:mozno aj 3 roky nehra rolu ked ju milujes nieje co riesit,,,chapes..
slavo120 napísal:bo ja nikdy neviem preco baby robia co robia ........hehe
HHAAAHh starec vitaj v klube!!!! ked na to nahodou prides daj vediet,,,budeme ti vdacni :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

slavo120 napísal:NO ved jasne 16 a 18 to si mozem rovno vyhodit z hlavy .............ale ved ona vie ze sa mi paci sme kamarati a nestazujem sa ............... inac dnes vo skole sa mi pozdravila niejaka baba nikdy predtym za tie 2roky co chodim na strednu som si ju niejak nepovsimol az teraz ........co moze znamenat ten pozdrav ???bo ja nikdy neviem preco baby robia co robia ........hehe
Nejde o to, ci si to mas alebo nemas vyhodit z hlavy. Vek je faktor, ktory vo vztahu zavazi iste, ale ludia su spolu kvoli tomu, ze sa maju radi, nie kvoli tomu ze rozdiel ich vekov je v optimalnej ciselnej mnozine. Hej, holky su vyspelejsie, tie dva roky zavazia, ale to neznamena, ze mladsi chalan nema sancu. Ak su si dvaja ludia sympaticki...ja som sa zoznamil s jednou super holkou, skvele sme si rozumeli, pohoda. Mam 17, ona 19...to sme zistili az po istej, dobe, proste nas to nezaujimalo. Nie sme teraz spolu, no nie kvoli veku, kvoli inym veciam ktore su tu nepodstatne. Len som Ti chcel ukazat, ze vek neurcuje sancu na vztah.

A to, ze Ta pozdravila mozno znamena, ze Ta proste pozdravila :) . Az Ta bude zdravim pravidelne dajme tomu, ze si Ta vsimla. Ja niekedy pozdravim dakoho uplne neznameho, lebo narychlo si ho proste s dakym pomylim :) .
slavo120
Professional
Professional

No mna si isto s nikym nepomilila lebo este som tak pozeral ze kto to je ze ju vobec nepoznam a pozerala na mna ....... neviem ze tie 2roky co chodim na strednu som si ju moc nikdy nevsimol az teraz jak sa pozdravila ta som zvedavy ze co tym myslela :D ........
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ale stale je to stav, ze Ta "az" pozdravila. Ludia sa zdravia. Tak to chodi. Az Ta pozdravi aj nabuduce ked Ta uvidi tak daj vediet. Alebo pozdrav prvy a sleduj jej reakciu, ci sa usmeje a pod. A potom sa ozvi co a ako :wink: .
slavo120
Professional
Professional

No ja som ju stretol uz 2krat a vzdy sa mi pozdravila a usmiala sa ta som najprv kukal ze kto to co to ale tak pozdravil som sa a isiel dalej ....
slavo120
Professional
Professional

To dievca co sa mi zacalo zdravit prv som ju ani nepoznal teraz sa neda povedat zeby som ju neviem ako extra uz poznal ale zda sa byt v pohode len vlastne neviem co a jak ze ci ma o nieco zaujem nedalo mi to jasne najavo a ani ja neviem ci k nej nieco citim prednedavnom som bol buchnuty do inej baby a mozno este aj som (riesilo sa to v inej teme) no skoncilo to dost biedne ta na mna ani len nekukne vo skole noooo a neviem preco nic som jej neurobil ale to je teraz uz i tak jedno nechcem to uz riesit uz je to stratene no a teraz sa ukazalo toto nove dievca len neviem ani sam co a jak a nechcem ju ani zranit kedze sa mi pacila a asi stale este aj paci ta druha i ked i tato je fajn no asi by som nemal nic zacinat kym sa nezmierim s tym ze s tou druhou je to uz davno v hajzli ........... proste nechcem aby to potom s touto dopadlo niejak blbe a nechcem sa voci nej zachovat ako svina .............takze radsej by som ju mal brat len ako kamaratku teraz nie ??......... len zas s tou druhou to je isto stratene ta ma ma na haku (neviem preco) a co ked takto premarnim sancu s tou co teraz javi o mna zaujem ..............
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

slavo120 No vravel som Ti, ze ked ta pozdravi znovu ozvi sa a stalo sa :) .

No ako sam pises, k tej prvej holke stale nieco citis, a aj ked si si vedomy, ze je to uz nej stratene tak stale ma na Teba isty vplyp. No ono tu asi ani nie je prilis co spekulovat, tuto hod za hlavu. A ak mas zaujem o tu "zdraviacu" slecnu, tak by som Ti radil chvilku pockat. Dobre, mozes sa jej prihovorit, dakam ju pozvat ak bude mat zaujem a atd. No ak by aj ona prejavila zaujem, myslis, ze by si razom dokazal prestat mysliet na tu prvu? Asi nie, tak to nechodi. Jednak by si mohol ublizit tej novej, a okrem toho by si mal zrejme aj Ty sam zly pocit sam zo seba, ze si siel do niecoho o com si nebol sma uplne presvedceny. Byt na Tvojom mieste, dam si chvilku pokoj s babami a vsetkym okolo. Zajdi si sa kamosmi von, odreaguj sa aby si si vytlkol z hlavy tu prvu. Medzitym by som neriesil ani tu novu. Pozdrav, bud slusny, pokus sa neposobit ze Ti je ukradnuta(ved vies, keby v buducnosti nahodou nieco :) ) ale zatial sa to snaz udrzat v tejto rovine. A az sa Ti precisti hlava, skus sa s nou zblizit. Tolko moja rada.
Napísať odpoveď